علاقه ای به تئوری توطئه نداشته و ندارم اما "حوادث زنجیره ای خرداد ماه" از #متروپل تا ترور ها، از #هک_شهرداری تا #قطار_مشهد_یزد در عین اینکه قصور ساختار در وقوع آن غیرقابل انکار و مشهود است. نمی تواند اتفاقی باشد احتمالا ادامه هم خواهد داشت!
اجرام بی زبان نمی توانند با هم قرار بگذارند که در یک ماه مشخص پشت سرهم آن هم در فاصله ی زمانی کوتاه دچار حادثه شوند ولو اینکه حکومت پر از گاف باشد یا غضب الهی است یا پای عامل انسانی نه از روی قصور بلکه خیانت در میان است.
در بطن این موارد به طور موازی به بن بست خوردن #مذاکرات و طبعا قرار گرفتن ایران در گردبادی از تهدیدات را هم گوشه ذهنتان داشته باشید. اتفاقات پیچیده تری در راه است. از زمین و هوا تا بیمارستان و صنعت و.. می تواند بستر مانور ضدامنیتی باشد.
در چنین شرایطی اگر قرار بر خرابکاری در هر حوزه ای باشد بدیهی است که نقاط آسیب پذیر زیر ضرب قرار خواهد گرفت فرقی ندارد هدف یک ساختمان آسیب پذیر باشد یا یک ساختار آسیب پذیر، مشکلات اقتصادی هم می تواند در نقش مکمل عمل کند.وضعیت عملا اضطراری است و هوشیاری باید در سطح جنگی باشد.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with امیر سالار

امیر سالار Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Amirsalar__

Jun 9
از آیت الله بروجردی پرسیدند: مدتى پيش فتواى شما در یک مسئله ای به گونه ديگرى بود[ چرا اکنون تغییر پیدا کرده است؟] ايشان فرمودند: أَنَا فى كُلِّ يَوم رَجُل

ق‍دوه‌ ال‍ف‍ق‍ه‍اء Image
دگرگونى فتوا با توجه به سببها و انگيزه هاى گوناگونى همچون زمان و مكان و… در ميان مراجع امرى شناخته شده و رايج است، اين نه تنها نقطه ضعف نيست، بلكه نقطه قوت براى حوزه هاى دينى به شمار مى رود و در یک كلام به معناى پويايى فقه تشيع است.
آیت الله مکارم شیرازی می گوید: دگرگونى گاه به تغییر ماهيت آن است، و گاه به تغيير اوصاف خارجى آن مى‌باشد و گاه امور اعتباريه‌اش تغيير مى‌پذيرد و منظور از تاثير زمان و مكان در اجتهاد همين است.
Read 19 tweets
Jun 9
قرآن میگوید: اعِدّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَیلِ..] زمانی بود که چهارتا آهنگر میتوانستند آن وسایل نیرو را با همان معلومات تجربی زمان خودشان تهیه کنند. ولی یک زمان دیگر انجام این وظیفه معلومات بسیاری میخواهد، علمِ ساختن بمب اتمی هم لازم است! Image
پس برای آنکه آن وظیفه انجام داده شود واجب است که این [مبحث] هم خوانده شود. [شاید بگویید] مگر پیامبر گفت: ایها النّاس! بروید اتم شناسی یاد بگیرید، تا ما امروز یاد بگیریم؟
میگوییم پیغمبر چنین چیزی نگفته، لازم هم نبوده بگوید ولی پیغمبر چیزی گفته که اگر بخواهیم به آن عمل کنیم باید این مقدمه را هم انجام بدهیم، چون روح این حکم آن است.
Read 15 tweets
Jun 7
✍ وضعیت جهان در آستانه ظهور صفویان

در سالهایی که ایران از گردونه بازی های سیاسی جهان کنار رفته بود، دنیا با تغییرات و جابجایی شگرفی مواجه شد. ImageImage
اروپا از تاریکی قرون وسطی خارج شده و دولتهای قدرتمندی درحال شکل گیری بودند. در غرب اروپا اسپانیا مبدل به قدرت بزرگ دریایی و زمینی شده و فرانسه و انگلستان در اثر ۱٠٠سال نبرد(جنگ های معروف صدساله) ارتشهای کار آزموده و جنگجو پیدا کرده بودند.
امپراتوری آلمان از تجمع دهها شاهزاده نشین جنگجو و ثروتمند تشکیل شده بود که به رغم تشتت در تصمیم گیری از جمعیت و قدرت فراوانی برخوردار بودند. در مرکز و شرق اروپا قدرت های بزرگی از خاکستر حملات مغول شکل گرفته بودند. لهستان و مجارستان مرتب درحال قدرتمند شدن بودند...
Read 21 tweets
Jun 3
عثمانی در اوایل قرن ۱۷هنوز قدرت اول نظامی جهان به شمار می رفت و از نظر وسعت نیز هیچ رقیبی در جهان نداشت، طبیعی بود که نمی توانست بلندپروازی های شاه عباس را بپذیرد.
[_حمله به تبریز_]
سلطان عثمان دوم که به تازگی بر تخت نشسته بود صلح اخیر را قبول نداشت و پس از آنکه تاتارهای کریمه به او قول دادند در جنگ با ایران یاری اش کنند، مضافا طهمورث خان گرجی نیز در اتحاد با آنها علیه ایران هم قسم شد و سپاهی بزرگ را در سال ۱۶۱۸میلادی به سمت تبریز به حرکت درآورد.
در این زمان قراچقای خان از سوی شاه عباس به عنوان حاکم تبریز منصوب شده بود. وی یکی از سپهسالاران شجاع و با درایت ایران بود. ابتدا از رودررویی با سپاه عثمانی خودداری کرد و مسیر وان-تبریز را نیز به آتش کشید تا سپاه دشمن دچار گرسنگی شود، آنگاه به انتظار کمک شاه نشست.
Read 19 tweets
May 31
-نبرد ارومیه-
حوالی دریاچه ارومیه روی داد و آن را می توان نبردی تعیین کننده و به نوعی انتقام شکست چالدران دانست.
چیقال اوغلی سردار بزرگ عثمانی با ۱٠٠هزار سرباز از ارس گذشته و چون شنید شاه عباس حوالی خوی است به سمت او حرکت کرد. عثمانی ها ایران را هنوز حریف ضعیفی می دانستند و برای نبرد اشتیاق فراوانی داشتند.
در ۶ اوت ۱۶٠۴ دو سپاه به مقابل هم رسیدند درحالیکه نیروهای ایرانی هنوز کمتر از قوای عثمانی بودند. ۶۲هزار سرباز ایران در برابر ۱٠٠هزار عثمانی!
Read 15 tweets
May 31
[ جدا از چند و چون علت جنگ] مهم تر اینجاست که در قبال #ایران مقاومت نشانه وطن پرستی نیست و دفاع از وطن نامش تحکیم رژیم است اما در #اوکراین چون قدیس زمان زلنسکی کبیر مشغول خوردن نان و ماست خود بوده و اصلا هم پوتین را تحریک نکرد-جنگ جنگ تا پیروزی تا زمان +بی نهایت :))
جنگ اوکراین معیار دقیقی برای شناخت بی وطن هایی است که گنده در دهان و بیش از قده قواره شان برای وطن پرستی معیار تعیین می کند اما در نهایت بی بته بودنشان ثابت می شود. می خواهند دفاع از وطن را به دفاع از یک حکومت خاص تقلیل دهند تا در برابر هر هجومی ایران آسیب پذیر باشد.
با نام اوردن از آخوند و روسیه یک خط ویژه را برای خود تصور می کنند که هر مزخرفی را در قالب وطن پرستی قالب کنند، همچون قوم گرایانی که با چهارتا فحش به پهلوی و در پوششی دروغین از مذهب مجوز حمله ی به بنیان های ملی ایران را پیدا می کنند.
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(