۱/
در گزارش جدید «اسپیدتست»، تغییر موقعیت #ایران در جدول رده‌بندی کشورها به این شکل است: ۴ پله سقوط در جدول میانه سرعت اینترنت ثابت، ۸ پله سقوط در جدول میانگین سرعت اینترنت ثابت، ۱ پله سقوط در جدول میانه سرعت #اینترنت همراه، ۲ پله صعود در جدول میانگین سرعت اینترنت همراه.
#فیلترنت
۲/
بر اساس توضیحات اسپیدتست، استفاده از «میانگین» شاخص دقیقی برای اندازه گیری کیفیت اینترنت نیست و «میانه» برای رده‌بندی میزان سرعت اینترنت در کشورهای مختلف به تجربه واقعی مردم در آن کشور نزدیک‌تر است.
۳/
نحوه جمع آوری داده‌ها در اسپیدتست به‌این شکل است که این سایت با بهره‌گیری از ارتباط اینترنتی دستگاه شما، سرعت [اتصال] بین دستگاه و یک سرور آزمایشی را اندازه‌گیری می‌کند. با مراجعه به گزارش ماه ژوئن اسپید‌تست در مورد ایران با جزئیات بیشتری از این گزارش مواجه‌ خواهیم شد.
۴/
در این گزارش، کاربران با دو گزینه MEDIAN و MEAN مواجه می‌شوند که با انتخاب هر کدام از آن‌ها، دو جدول متفاوت در مورد سرعت اینترنت ثابت و موبایل در ایران نمایش داده می‌شود. در اینجا MEAN به معنای «میانگین» مجموعه‌ داده‌ها و MEDIAN به معنای «میانه» مجموعه‌ داده‌ها معرفی شده‌است.
۵/
میانه یا MEDIAN معیاری است که تجربه کاربر معمولی را نشان می دهد. از نظر آماری، میانه کمتر از میانگین یا MEAN تحت تأثیر عوامل دیگر قرار می‌گیرد. اسپیدتست دلیل تغییر شاخص‌های خود از ‌MEAN به MEDIAN را این گونه توضیح می‌دهد:
۶/
«همانطور که اینترنت 5G و گیگابیت در سراسر جهان گسترش یافته است، ما شاهد نتایج پرسرعت بیشتری در Speedtest هستیم. این ارزش جشن گرفتن را دارد، اما ارزش‌های متوسط (میانگین‌ها) ​​می‌توانند این واقعیت را پنهان کنند که اینترنت همه در حال بهبود نیست.
۷/
...تغییر شاخص جهانی Speedtest به میانه مانع از امتیاز گیری کشورها به واسطه گسترش ناهمگون اینترنت می‌شود و از طرفی به کشورهایی که در آن‌ها مردم سهم بیشتری از اینترنت پرسرعت داشته باشند، امتیاز بیشتری تعلق می‌گیرد.»
۸/
در گزارش اسپیدتست جایگاه ایران در ماه ژوئن با «میانه سرعت اینترنت همراه»، با سرعت دانلود ۲۷/۱۷ مگابیت بر ثانیه‌ای در دنیا یک پله سقوط کرده. اما در همین ماه ایران براساس «میانگین سرعت اینترنت همراه» با سرعت دانلود ۳۹/۵۱ مگابیت بر ثانیه نسبت به ماه قبل دو پله صعود داشته.
۹/
طبق داد‌ه‌های اسپیدتست، ایران در ماه ژوئن با «میانه سرعت اینترنت ثابت»، و با سرعت دانلود ۱۰/۲۳ مگابیت بر ثانیه‌، با ۴ پله سقوط به رتبه ۱۴۵ رسیده‌. در همین ماه ایران در جدول رده‌بندی «میانگین سرعت اینترنت ثابت» با سرعت دانلود ۲۲/۹۱، ۸ پله سقوط کرده و به رتبه ۱۴۷ رسیده‌است.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with پس‌کوچه

پس‌کوچه Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @PasKoocheh

Jul 28
۱/
در سال‌های اخیر برخی حکومت‌ها اینترنت‌ستیزی خود را با #سانسور و #فیلترینگ نشان داده‌اند.
«فناوری» اما راه‌‌کارهایی مثل «حامل‌های دارای قابلیت اتصال» یا Pluggable Transports برای عبور از سد #فیلترنت ارائه کرده است.
در این #رشته_توییت با این راه‌بردهای مهم آشنا شوید
#طرح_صیانت Image
۲/
ترانسپورت‌های مختلفی وجود دارند که به طیف گسترده‌ای از روش‌های مسدودسازی می‌پردازند. Pluggable Transports راه‌حل‌ کارآمدی برای دور زدن #سانسور و مقابله با کنترل و نظارت نهادهای دولتی بر فعالیت آزادانه کاربران در فضای آنلاین است.به‌طور کل، آن‌ها را می‌توان به سه بخش تقسیم کرد:
۳/
Diverting (منحرف‌کردن)
ترافیک با استفاده از مسیرهای مختلف به‌سوی ترافیک استاندارد وب در اطراف شبکه جابجا می‌شود. یکی از روش‌های منحرف‌‌کردن، «domain fronting» است که ترافیک از طریق یک "front" هدایت می‌شود. front معمولا یک آدرس آی‌پی است که در فضای ابری به اشتراک گذاشته می‌شود.
Read 7 tweets
Jul 27
۱/
انتشار بدون آگاهی و بی‌‌اندازه تصاویر کودکان در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند سرقت هویت، عواقب حقوقی و پیامدهای روانشناختی را به دنبال داشته باشد.
در این #رشته‌_توییت با خطرات احتمالی اشتراک گذاری تصاویر #کودکان و روش‌های مقابله این تهدیدها آشنا شوید.
#طرح_صیانت #فیلترنت
۲/
طبیعی است که بخواهیم شادترین لحظات زندگی خود و فرزندانمان را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذاریم. با این حال، این رویکرد تبعاتی هم دارد. طبق گزارش کمیسر کودکان انگلستان، به طور متوسط از یک فرد در بریتانیا تا سن ۱۸ سالگی، ۷۰ هزار پست به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته می‌شود.
۳/
این داده‌ها برای طیف وسیعی از افراد قابل دسترسی است. زمانی که عکسی را در شبکه‌های اجتماعی پست می‌کنید، دیگر آن تصویر منحصراً متعلق به شما نیست. در پلتفرم‌ شبکه‌‌های اجتماعی امکان استفاده از داده‌ها وجود دارد.
Read 10 tweets
Jul 26
۱/
سفر هفته گذشته #زارع‌پور به #روسیه حاشیه کم نداشت. انتشار دو تصویر از یک مصاحبه توسط مشاور #وزیر_ارتباطات خبرساز شد و از کار بی‌کار شدن مشاور وزیر را در پی داشت! کاربران شبکه‌های اجتماعی از این عزل با عنوان «قدرت دامن کوتاه روسی» یاد کردند.

#طرح_صیانت Image
۲/
روز بعد از واقعه، موتور جست‌وجوی «یاندکس» پس از ۷ سال رفع فیلتر شد. همزمان با رفع فیلتر، «جست‌وجوی امن» روی این موتور جست‌وجو هم فعال شد. کارشناسان نسبت به مسدودسازی #گوگل نگران‌اند. سوق دادن کاربران به استفاده از #یاندکس، می‌تواند اقدامی برای نظارت بر فعالیت شهروندان باشد.
۳/
دیدار #وزیر_ارتباطات با مسئولین نهاد نظارتی بر ارتباطات روسیه یا همان #روسکومنادزور که مسئول اصلی #سانسور و نظارت گسترده بر ارتباطات و رسانه‌های جمعی این کشور است و قول و قرار همکاری‌های مشترک و امضای تفاهم‌نامه‌ نگرانی‌های کاربران اینترنت در ایران را بیش از پیش کرده است.
Read 6 tweets
Jul 26
۱/
آدرس آی‌پی شما هویت اینترنتی شماست. در فضای وب شما با این هویت شناسایی می‌شوید و از همین طریق قابل رهگیری هستید؛ اما در صورت لو رفتن آی‌پی شما، هکرها با آن چه کارهایی ‌می‌توانند انجام دهند؟
در این #رشته‌توییت با خطر‌های فاش شدن آی‌پی و راه‌های جلوگیری از آن آشنا شوید
#فیلترنت Image
۲/
هک رایانه
افشای آدرس آی‌پی‌ و دسترسی افراد بدخواه و مجرمان اینترنتی به آن می‌تواند سرآغاز اتفاقات بدی برای شما باشد. مهاجمان اینترنتی ممکن‌ است با استفاده از آی‌پی دستگاه شما امکان دسترسی به اطلاعات شخصی و هک کردن شما را داشته باشند.
۳/
هکرها با استفاده از آی‌پی افراد می‌توانند از آسیب‌پذیری موجود در پروتکل‌های ارتباطی برای ربودن فعالیت‌های قربانی خود استفاده کنند. آدرس آی‌پی می‌تواند اطلاعاتی در مورد پورت‌های باز و آسیب‌پذیر در رایانه شما به هکرها بدهد.
Read 10 tweets
Jul 21
۱/
از ابتدای سال ۱۴۰۱، اتفاقات متفاوتی در کیفیت خدمات اینترنتی و سیاست‌گذاری فناوری اطلاعات در ایران رخ داد که باعث شده کاربران #فضای_مجازی با نشانه‌های مختلف به این نتیجه برسند که #طرح_صیانت یا جداقل بندهایی از آن به صورت چراغ خاموش، در حال اجرا است.
۲/
در موضوع مشهور به «قفل کودک جستجوی گوگل» طبق #طرح_صیانت، نهاد تنظیم‌گر می‌تواند با اعمال خط مشی ترافیکی، یعنی تغییراتی فنی در پهنای باند و ترافیک اینترنتی، دست‌یابی به سرویس‌های مختلف را عملا غیرممکن کند.

#فیلترنت
۳/
در #طرح_صیانت قرار بود تنظیم‌گری به #شورای_عالی_فضای_مجازی سپرده شود و دولت مجری باشد. اما افراد خاصی نظیر رسول جلیلی (معمار فیلترینگ هوشمند) از شورای عالی فضای مجازی، به کمیسیون تنظیم مقررات می‌آید تا همان سیاست‌های کلان حاکمیت، در تنظیم‌گری اعمال شود.
Read 6 tweets
May 16
همه ما عناوینی مانند «در واکسن #کرونا چیپ کارگذاشته‌اند» را دیده‌ایم. این‌ یک نمونه‌ از افسانه‌هایی است که در اینترنت منتشر می‌شوند که امروزه آنها را «اخبار جعلی» می‌نامیم. پیشنهاد می‌کنیم موارد مشکوک را بر طبق الگوریتم زیر بررسی کنید تا از صحت مطلب مطمئن شوید.
#درستی‌سنجی
۱/۱۰ Image
اولین گام این است که بررسی کنید اطلاعات از کجا آمده است. حتی معتبرترین رسانه‌ها نیز می‌توانند مطالب نادرست منتشر کنند. این مرحله برای دسته بندی تحت عنوان منابع «غیر قابل اعتماد» ضروری است. گاهی اوقات اتفاق می‌‌افتد که در ترجمه خطایی رخ می‌دهد و به‌طبع مطلب نادرست نشر می‌شود.
۲/۱۰
هر مطلبی که ادعا می‌کند قابل اعتماد است، باید حاوی پیوندهایی به منابع اصلی باشد. مطلب بدون ارجاع به منبع اصلی قابل اعتماد نیست. اگر متنی رویدادهای خارج از کشور را توصیف می‌کند، باید حاوی پیوندهایی به نشریات معتبر محلی باشد.بدون آن چگونگی اطلاع یافتن از رویداد جای سوال دارد.
۳/۱۰
Read 10 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(