پیشرفت!

«به عنوان یک گام موثر و افشا‌کننده پیشنهاد می‌شود دستگاه قضایی افرادی نظیر آقایان #محمد_خاتمی و #جهانگیری و #عبدالله_نوری و‌... چند مدعی اصلاحات دیگر را احضار کند و در یک نشست رو‌در‌رو از آنها بخواهد دلائل و اسناد خود را درباره ادعای قتل‌! خانم #مهسا_امینی ارائه کنند
وازاین نشست فیلم تهیه کرده و برای اطلاع عموم مردم ازتلویزیون پخش شود.دراین حالت،اگر آقایان سند و شاهد وقرینه‌ای برای ادعای خود داشته باشند ارائه میکنند وچنانکه سند و دلیلی درچنته نداشته باشند(که ندارند‌)، دروغ‌پردازی‌های آنهابرای همگان برملا خواهد شد.بسم‌الله این گوی واین میدان!»
متن فوق آخرین بخش ازسرمقالۀ امروز #روزنامه_کیهان به قلم #حسین_شریعتمداری مدیر مسئول آن است.این متن را دراینجا نقل نکردم که آن را نقد کنم، بلکه در واقع خواستم پیشرفت آقای شریعتمداری را به وی تبریک بگویم!لابد می‌پرسید چه پیشرفتی؟ این که باز هم با همان لحن همیشگی، پیشداوری کرده است!
اگر شما هم مثل من بیکار بودید و سرمقاله‌های کیهان را هر روز دنبال می‌کردید، حتماً انتظارتان این می‌شد که آقای شریعتمداری در انتهای یادداشت خود خواهان بر پا کردن دار مجازات برای اعدام افراد نامبرده شود! اما نشده و فقط خواستار برملا شدن "دروغ‌پردازی‌های آنها" شده است.
این واقعاً خودش پیشرفت بزرگی است! اگر همین پیشنهاد را در روزهای پس از انتخابات سال ۸۸ هم می‌داد، کلی از مصائب بعدی پیش نمی‌آمد.
#احمد_زیدآبادی

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with احمد زیدآبادی

احمد زیدآبادی Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Zeidabadi_Ahmad

Sep 22
دیگر برای همیشه بس است!

پیش از این بارها در کلاب‌هاوس توضیح داده بودم که اگر خشم و هیجان بر فضا غالب شود، کمیت امثال من لنگ می‌شود و حرفهایمان اگر هم سبب ناراحتی و انزجار طرف‌های مختلف صحنۀ بازی نشود، عمدتاً نادیده گرفته می‌شود.
در واقع اینک سه نیروست که در صحنۀ بازی حضور دارند.
نخست جوانانی که احساس عمیقِ نادیده‌انگاری فرهنگی، طردشدگی سیاسی، حاشیه‌نشینی اقتصادی و در یک کلام، احساس حذف از روند تصمیم‌گیری و سلب اراده و آزادی خود برای انتخاب نوع زندگی خود می‌کنند.
من فشارِ ناشی از این تحقیرشدگی و نادیده‌انگاری و خشم و طغیان ناشی از آن را با پوست و گوشت و استخوانم لمس می‌کنم و کمال همدردی را با آن دارم. سرزمین ملی یعنی جغرافیایی که فرصت برابر برای تک تک شهروندان خود بدون هرگونه تبعیضی فراهم باشد
Read 15 tweets
Sep 21
هفت خانِ یک الگوی تکرارشونده
اعتراض‌های سیاسی در دوران پس از دوم خرداد و عواقب هر یک از آنها، الگویی تکرارشونده را به نمایش می‌گذارد. طبق این الگو، اعتراض‌های سیاسی معمولاً هفت مرحله را پشت سر می‌گذارند.
♦️در مرحلۀ نخست؛ از سوی یک دستگاه رسمی یا گروه و فرد نزدیک به کانون‌های قدرت، تخلف یا تعرضی علیه حقوق شهروندان صورت می‌گیرد.
♦️در مرحلۀ دوم، عواطف و احساسات عمومی در برابر آن تعرض برانگیخته می‌شود
و مجموعۀ موضع‌گیری‌ها و فعالیت‌ها و اعتراضات نیروهای اجتماعی و گروه‌ها و احزاب سیاسی، سبب طرح موضوع در سطح ملی می‌شود.

♦️در مرحلۀ سوم، مقام‌های رسمی و نهادهای حاکم از جمله حامیان پیشین نهاد یا نیروی متخلف یا متعرض، دفاع از عمل انجام شده را ناممکن و نادرست می‌بیینند
Read 9 tweets
Sep 20
اگر به سر خودتان بیاید...

شیخ #حسین_جلالی که به عنوان نمایندۀ مردم رفسنجان و انار وارد مجلس شده است؛ در واکنش به درگذشت #مهسا_امینی (ژینا) به دفاع تمام‌قد از #گشت_ارشاد و عملکرد آن برخاسته و مرگ ژینا پس از دستگیری را هم موضوعی عملاً بی‌اهمیت نشان داده است.
صحبت‌های آقای جلالی واقعاً نیازی به نقد ندارد، اما از آنجا که وی عنوان نمایندگی از طرف همشهری‌های کرمانی مرا با خود دارد، برای آنکه درد و رنج برخوردهای تحقیرآمیز و بعضاً منجر به فاجعه را اندکی لمس کند، داستانی خیالی را به او گوشزد می‌کنم.
فرض کنیم درزمان شاه ویا رضاشاه، شیخ حسین جلالی به همراه اهل و عیال و صبیه‌های خود،راهی تهران می‌شد تا مثلاً هوایی تازه کند. بعد هنگامی که در خیابان به اتفاق خانواده‌اش مشغول قدم زدن بود، پاسبانی-نه لزوماً از آن بی‌تربیت‌ها بلکه متین و متشخص-جلو آنها سبز می‌شد و به صبیۀ وی میگفت؛
Read 11 tweets
Sep 20
جاده پیچیده است!

اگر ساختار سیاسی یک کشور خود را با بافت اجتماعی به معنای افکار، علایق، سلایق، نیازها و مطالبات عمومی مردم تطبیق ندهد، بین آنها شکاف و گسستی رخ می‌دهد که خواه ناخواه به طغیان و #شورش_اجتماعی منجر می‌شود.
#طغیان و شورش مهمترین علامتِ شکافِ بین ساختار سیاسی با بافت اجتماعی است و ظهور علائم آن باید دولت‌ها را برای تصحیح رفتارشان در جهت تطبیق با مطالبات عمومی به خود آورد، اما اگر آنها علائم را نادیده بگیرند و یا آنها را طبق میل خود تفسیر کنند،
چه بسا با وقوع یک رویداد غیرمترقبه ناگهان با وضعیتی مواجه می‌شوند که برای بقای خود مجبور به استفاده از ابزارهای #سرکوب به شدیدترین شکل آن خواهند شد. این سطح از به کارگیری ابزار سرکوب، کارکرد موقت دارد و اوضاع را بی‌نهایت وخیم می‌کند
Read 6 tweets
Sep 20
از میترا تا مهسا

اشکال بنیادی #اصولگرایان است که با ماهیت و کارکرد و مفهوم دولت مدرن آشنایی ندارند و ازهمین جهت پیوسته به جاده خاکی می‌زنند!
یک نمونۀ روشن این عدم آشنایی، مقایسه‌ای است که این روزها بین قتل #میترا_استاد و #مهسا_امینی و واکنش‌های صورت گرفته به این دو مورد می‌کنند.
واضح است که قتل میترا استاد جنبۀ شخصی و خصوصی داشت و عامل آن نیز به اتهام خود معترف بود به طوری که داوطلبانه خود را به مراجع انتظامی تسلیم کرد و روند محاکمۀ وی طبق آیین دادرسی آغاز شد. در این نوع قتل‌ها طبیعی است که ناظران در مورد زمینه‌ها و انگیزۀ قتل نظرات متفاوتی ابراز کنند
و هر کدام به فراخور فهم خود از موضوع، خواستار سطح خاصی از مجازات یا حتی بخشش او از سوی اولیاء دم شوند.
زنده‌یاد مهسا اما در هنگام بازداشت توسط یک نهاد رسمی جان داد و در واقع دستگاه دولت - به مفهوم اعم آن - مسئول مرگ او شناخته می‌شود.
Read 7 tweets
Aug 31
خطر آشوب فراگیر در #عراق و دست بستۀ تحلیل‌گران در ایران

آشوبی که بر #بغداد و برخی دیگر از شهرهای عراق حاکم شده است،بدون حلاجی وواکاوی سیاست خاورمیانه‌ای جمهوری اسلامی قابل تحلیل نیست.
واکاوی تحلیلی سیاست خاورمیانه‌ای جمهوری اسلامی دررسانه‌های داخلی اما منطقه‌ای کاملاً ممنوعه است
به طوری که حتی نزدیک شدن به آن نیز خطر برخوردهای امنیتی و پیگرد قضایی را به دنبال دارد!
هرگاه تصمیم یا سیاستی خارج از حیطۀ نقد و حتی تحلیل قرار گیرد، پس از مدتی آسیب‌های آن در عمل ظاهر می‌شود. به واقع نقد و تحلیل حرفه‌ای، نوعی آسیب‌شناسی است
که می‌تواند چشم سیاستگذار را به روی خطرات و احتمالات و سناریوهای مختلف باز کند. به عبارت دیگر، نقد و تحلیل ارائۀ نوعی مشاورۀ مجانی است که فقط افراد بالغ ارزش آن را درک می‌کنند و با ترغیب و تشویق اهل نظر به نقد و تحلیل، عملاً در فهم و عقل آنان سهیم و شریک می‌شوند.
Read 7 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(