۱. وقتی مینویسید #مهران_مدیری حالا که قسط آخر دستمزد نجومی را گرفته این مواضع را میگیرد معنایش اینست مابقی هم ساکتند چون هنوز اقساط را کامل نگرفتهاند.
در واقع هوار میزنید ساختار فاسدی بوجود آمده که از جیب مردم با ارقام هنگفت سلبریتی میخرد تا سر بزنگاه حرف نزنند. #بدیهیات
۲. وقتی مینویسید اینها سالها سر سفره نشستهاند و حالا از سر سفره پانشده و دور دهانشان را پاک نکرده دارند گاز میگیرند و جفتک میزنند در واقع دارید هوار میزنید این سیستم به قدری ناکارآمد است که حتی در سفرهداری ساده و خرید سلبریتی و نمک گیر کردن هنرمندان هم شکست خورده است.
۳. وقتی ارقام میلیاردی قراردادهای سلبریتیها را افشا میکنید که مثلا از ایشان انتقام بگیرید چون متاسفانه یا خوشبختانه تلویزیون و شبکهها در ایران خصوصی نیست شما در واقع دارید از فساد در یک نهاد حاکمیتی افشاگری میکنید که خیلی عادی شده است و تا طرف موضع سیاسی نگیرد افشا نمیشود.
۴. در همین افشاگریها وقتی در مورد رقم قراردادهای عجیب محمد رضا گلزار و رامبد جوان و رضا رشیدپور و امثالهم که در وقایع اخیر موضعی نگرفتهاند حرف نمیزنید مخاطب میفهمد شما الزاما با پرخوری مشکلی ندارید. خوب و بد پرخوری بسته به آنست که پرخور محترم موضعاش در موضوعات مختلف چه باشد.
۵. الغرض از این #بدیهیات رسانهای زیاد میشود نوشت. این چند تا را بعنوان نمونه نوشتم که بفهمید شما بعضا با هدف انتقال یک پیام یک خبر را نشر میدهید و مخاطب کلا یک چیز دیگر میفهمد.
۶. قبلا توضیح دادهام که مثلا صدا و سیما برای نشان دادن بحران در آمریکا آتش زدن مترسک ترامپ در تجمع قانونی جلوی کاخ سفید را نشان میدهد ولی مخاطب به فکر فرو میرود که مترسک که هیچ!
آیا به نشانه اعتراض کاریکاتور یک فرماندار را میشود اینجا آتش زد؟
صدور مجوز تجمع قانونی هم پیشکش!
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۱. چند روز پیش اکانتهای وابسته به نهادهای امنیتی در توییتر بصورت هماهنگ یک فیلم از آتش زدن پرچم در اعتراضات منتشر کردند.
اینها مدعی بودند بصورت اتفاقی از آنجا رد میشدهاند و خودشان فیلم را ضبط کردهاند.
فردایش هم با انتشار یک عکس ادعا شد که فرد آتش زننده پرچم دستگیر شد و…
۲. از سر کنجکاوی قدری سرچ کردم. این جوان دستگیر شده در تصویر اسمش #سینا_حسنی است. ظاهرا دهه هشتادی است. رزمیکار و بدنساز است و همینجا اکانت دارد. @hsanisina
عکسها، هیکل، قد و قوارهاش را ببینید هیچ شباهتی به آن نوجوان لاغری که مدعیاند پرچم سوزی کرده ندارد. نکته مهمتری هم هست.
۳. اکانتهای سازمانی مدعیاند فیلمها را وسط شلوغیهای تهران گرفتهاند.
ولی سینا حسنی همان روزها در اعتراضات ارومیه بازداشت شده است. رفقایش روز دستگیری حتی فیلم لحظه بازداشتاش را هم در توئیتر منتشر کرده بودند.
احتمالا این جوان بعدازظهرها بین تهران و ارومیه طی الارض میکند!!!
گیریم #مهسا_امینی کتک نخورده باشد.
حالا اگر میخورد مگر چه اتفاقی میافتاد؟
مثلا عابد اکبری که وسط تهران سیلی خورد و صدایش در ایران پیچید چه اتفاقی افتاد؟
سرباز بابلی را که بستند به صندلی و زدند چطور؟
تا حالا اینهمه آدم کتک خورده مگر یک نفر از اهالی قدرت را محاکمه کردهاید؟
برای پرونده #مهسا_امینی دستور ویژه رسیدگی داده شده؟
خب مگر برای سیل شیراز و کهریزک و متروپل آبادان و صدتا قصه دیگر داده نشده بود؟
نتیجه رسیدگی به کدام معلوم شد؟
در همین ماجرای سیلی خوردن سربازها که دستور ویژه رسیدگی دادند تهش برای ما که منتشر کننده خبر بودیم ۹۱ روز حبس بریدند.
برادر مسلمان من، روزانه اینهمه کلیپ ضرب و شتم توسط گشت موسوم به ارشاد برای ترویج دینداری و دستگیریهای ترسناک بی حجابها با جیغ و داد فراوان و بکش بکش در فضای مجازی منتشر میشود خب چه اتفاقی بعدش رخ میدهد؟ کسی محاکمه میشود؟
حالا این یکی هم رخ داده باشد یا نه چه فرقی میکند؟
«چند کلمه در مورد ما و پدیدهای به نام #حجاب_اجباری»
۱. آیا حجاب امری فردی و غیر اجتماعی است؟ طبیعتا خیر؛ حجاب به عنوان نوعی از پوشش است.
آیا پوشش افراد در جامعه امر فردی است؟ جز چند نقطه محدود در چند جزیره و … در اغلب جوامع آزادی به معنی مطلق آن در پوشش زن و مرد ممکن نیست.
۲. یعنی اینکه کسی نمیتواند برهنه وارد محیط اجتماعی بشود. بنابراین این اجبار چه چادر باشد چه لباس دو تیکه در ماهیت فرقی نمیکند هر دو اجبار پوشش است.
تفاوت در مرز است؛ مرز کجاست؟ یا شرع است یا عرف در هر صورت ماهیتا پوشش امر اختیاری نیست.
۳. پس مسئله آزادی حجاب مسئله اخلاق یا حق اجتماعی نیست بلکه محل چالش تعارض عرف و شرع غیر معروف است؛ مسئله مصلحت اجتماعی است نه حق اجتماعی. بنابراین محل چالش این است که آیا میتوان در جامعه امر غیر معروف مشروع را اجباری کرد یا نه؟
۱. عدم بازی با اسرائیل مثل تا تحویل شاه گروگانها را تحویل نمیدهیم، مثل جنگ را تا سقوط صدام یزید ادامه میدهیم مثل مذاکره با شیطان خیانت است به قرآن مثل مرگ بر شوروی و خیلی از چیزهای دیگر که در زمان خودش اقتضائاتی داشت و بعدها مورد تجدید نظر قرار گرفت باید دقیق واکاوی بشود!
۲. واقعیت اینست که یک نسلی بین مسئولان و بخشی از حزباللهیها تربیت شدهاند که این شعارها و سیاستها را که با اقتضائاتی درست یا غلط بعضا شکل گرفته یک مفهوم قدسی و وحی منزل میپندارند و هرگونه سوال و تلاش برای بازاندیشی را مساوی با زیر سوال رفتن آرمانهای انقلاب میدانند.
۳. ما تا سال ۶۲ در مورد بازی با اسرائیل بلاتکلیف بودیم.
بیژن سیفخانی را فرستادند روی تشک و قول جوایز بزرگ در صورت پیروزی بهش دادند.
کیهان عکساش را زد روی جلد که فرنگیکار ایرانی پوزه اسرائیل را به خاک مالید.
بعد که به ایران برگشت کلا از حضور در مسابقات بین المللی محروم شد.
هرقدر سرچ میکنم بفهمم آقای محمد مهدی مستوفی شربیانی که توسط سردار آجرلو بعنوان معاون فرهنگی اجتماعی باشگاه #استقلال منصوب شده پیش از این کجا بوده و رزومه کاریاش چیست چیزی پیدا نمیکنم.
جز اینکه داماد سردار آهنگر (رئیس دانشگاه امام حسین ع) و دانشجوی دانشگاه امام صادق(ع) است.
در حکم مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به سوابق قبلی از ایشان خواسته شده تا تحولاتی را در حوزه فرهنگی باشگاه استقلال ایجاد کنند.
کسی اطلاع دارد کارنامه تحولات ایجاد شده قبلی توسط نامبرده به جز حضور در هیات میثاق دانشگاه امام صادق ع دقیقا چیست؟
من در پیاده روی اربعینم. کلا هم خیلی دل و دماغ وقت گذاشتنهای این شکلی را دیگر ندارم. ولی خود سردار آهنگر که پدر خانوم آقا داماد است را هم سرچ کنید جالب است.
ظاهرا تازه سال ۹۰ در علم و صنعت از تز دکترا دفاع کرده است.
یکسال بعد رئیس مهمترین دانشگاه نیروهای مسلح مملکت شده است.
با انتشار گزارش تحقیق و تفحص مجلس مشخص شد فولاد مبارکه ۹۲ هزار میلیارد تومان تخلف داشته است.
حالا یکبار مجدد توئیتهای ترولهای سازمانی که به بهانههای مختلف در حمایت از فولاد مبارکه زدند را بخوانید!
ببینید به اسم #جنگ_نرم و مقابله با دشمن در #فضای مجازی چه لجن زاری درست شده است.
طبق همین گزارش مجلس، جمعا ۴۱۷ میلیون تومان ترولهای توییتری از فولاد پول دریافت کردهاند تا با ریتوییت و جریان سازی مانع از تحقیق و تفحص شوند، صداوسیما هم 22 میلیارد تومان!
خاک بر سر این بی بتههای ارزان فروش که با ۴۰۰ میلیون تومان، عملگی یک تخلف ۹۲ هزار میلیاردی را کردهاند.
البته این چند تا اکانت و ۷ هشت تا دختر بچه و پسر بچه دهه هفتادی متهمان اصلی این افتضاح نیستند.
یک پای تمام فسادها در کشور آن نهادهای امنیتیاند که به جای پرداختن به مسائل اصلی، به اسم جریانسازی در جنگ نرم این باندها را بوجود آوردند و حمایت میکنند تا در مواقع خاص بهره ببرند.