از امثال این نخبه ها حرف میزنم. یکی دوتا هم نیستند.
واضح؟ #شيراز #شاهچراغ
دیگر نخبگان هم این شعبده را رونمایی کرده اند؛ بماند که از قرار معلوم خود همین فایل هم با توجه به حجم و... دستکاری شده است و فایل اصلی نیست اما قبول :))))
تغییر ساعت همین فایل یا خود فایل اصلی هم کار پیچیده ای نیست 👇🏻
واضح؟
رقابت بین آریزونا و تهران را شاهد هستیم:)
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
اردشیر زاهدی: آقای نخستوزیر رفت به مجلس و گفت:« بسم الله الرحمن الرحیم ...» من یک شوخی حضور اعلیحضرت کردم. اول خوششان نیامد بعد تجدیدنظر کردند. بهشان عرض کردم: قربان، مردم میگویند:«آیتالله ازهاری، ارتشبد خمینی!»
شبی که شنیدم دولت نظامی آمده روی کار، خوشحال شدم. ولی بعد از اولین جملهای که از دهان ازهاری شنیدم در مجلس شنیدم که گفت: «بسمالله الرحمن الرحیم، خدایا به امید تو!» همان وقت من تلفن کردم به همهی رفقایم گفتم:«فاتحه را بخوانید.»
2/
آخر دولت نظامی که برود بگوید بسمالله الرحمن الرحیم، این دولت نظامی نیست. اگر خاطرتان باشد، ازهاری که آمد روی کار، دو سه روز اوضاع آرام شد، ترسیدند که دولت نظامی است. بعد دیدند که این دولت نظامی، بدتر از نانظامی است.
"مذاکره کنندگان ایرانی، دستورات را مستقیماً از سلیمانی در تهران دریافت می کردند. سلیمانی بابت سخنرانی محور شرارت، خشمگین شد. زیرا او که در تهران از ادامه مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرده بود، اکنون احساس می کرد از نظر سیاسی آسیب پذیر شده است. یک کلمه، تاریخ را تغییر داد!"
سلیمانی از همکاری دو کشور، که شامل ساخت شبکه ای از جاده ها هم در افغانستان می شد، بسیار خرسند بود. ایرانی ها سه دیپلمات بسیار باتجربه داشتند که در اولین دیدار ما ثابت کردند که آمریکا را شریک استراتژیک ایران می دانند؛ نه یک دشمن!
2/
ما نیاز داشتیم راه خود را از میان اختلافات متعددمان پیدا کنیم، خیلی صمیمانه بود. جلسات اولیه تمام وقت در مورد افغانستان بود. حدود پنج روز قبل از شروع جنگ، آنها نقشههایی را آوردند ...
3/
هینتس:«علت شکست اوزون حسن آن بود که او نتوانست توپهای ونیزی را به مقابله با توپخانه عثمانی ها که سواران ترکمنی و ایرانی او را چون برگ خزانی بر زمین می ریخت، بفرستد.»
پ.ن:ضعف مشترک آق قویونلو-مملوک-صفوی، سنگ اندازی عثمانی و نرسیدن توپ ونیزی ها به جنگ بود. حرام دانستن شعر است.
"بین سالهای 1485 تا 1490، دو کشور جنگی بینتیجه داشتند که در آن مملوک در مجموع بهتر از عثمانی عمل کرد. اما توازن نظامی به سرعت در حال تغییر بود. مزیت عثمانی، سلاح گرم بود. مملوک به طرز ناامیدکننده ای توسط پیاده نظام تفنگدار و توپخانه عثمانی شکست خورد. "
2/
کالای ونیزی که بیش از همه مورد توجه شاه صفوی بود؟ «توپخانه»
ونیز حاضر نبود قراردادهای تجاری خود با عثمانی و ممالیک را به خطر بیندازد.
پ.ن: شاه اسماعیل، صریح و آشکار در نامه ای درخواست استادکار و توپخانه کرده بود.
حسین علایی (۵دی ۱۴٠٠) : بشار اسد که مادم العمر رئیس جمهور نیست. در عراق هم هرکسی حاکم باشد، یا با انتخابات یا بدون انتخابات بیشتر از صدام که نمی تواند بماند. اگر بدون قرارداد وارد عمل بشویم، ممکن است تعهدی به ما نداشته باشند.
ما به دولت مسعود بازرانی کمک کردیم، الان اقلیم کردستان پایگاه اسرائیلی هاست. ترکیه ای که هرچند روز یکبار خاک عراق را بمباران می کند، حجم مراوداتش در بازار عراق بیشتر از ایران است. اگر روابط کشورها به روابط گسترده اقتصادی منجر نشود، هر نوع روابطی شکننده است.
2/5
همین روسیه نزدیک ترین روابط را با اسرائیل دارد. حضور ما باعث شده است روس ها در سوریه پایگاه داشته باشند، اگر ایران در صحنه ی میدانی عمل نمی کرد، روسیه نمی توانست بماند. باید با روس ها هم قرارداد ببندیم، چرا اسرائیلی ها دائم نیروهای ما را فقط می زنند؟
یک مبلغ آمریکایی به گرترود بل هشدار داد:«اگر سعی کنید خطی به دور عراق بکشید و اسمش را یک واحد سیاسی بگذارید،چهار هزار سال تاریخ را نادیده گرفته اید. آشور همیشه چشم به غرب و شرق و شمال داشته و بابل به جنوب. آنها هیچ گاه یک واحد مستقل نبوده اند، مطلقاً تصوری از ملیت ندارند.»
کشاکش میان جمعیت های مختلف منطقه، مسئله بزرگ تری به نظر می رسید و گردنکشی گروه هایی از قبیل کُردها و بادیه نشینان، تهدیدی جدی تر می نمود. خطر اصلی در این مناطق، نه استقلال طلبی سازمان یافته، بلکه چند دستگی و کشمکش هایِ طایفه ای و هرج و مرجِ مزمن بود.
ویلسون حاضر بود بر ولایات بصره و بغداد اعمال حاکمیت کند. همچنین بر موصل. آرنولد ویلسون می گفت:«کُردهای جنگجو، نیم میلیون نفرند و زیر بار حاکم عرب نمی روند.» یک مسئله اساسی از دید ویلسون این بود که جامعه تقریباً دو میلیونی شیعیان بین النهرین، به سلطه اقلیت سنی تن در نمی دادند.
عیسی پژمان:«وجود ایرانیان اعم از کُرد و عرب، چه در زمان حکومت عثمانی و تسلط به بین النهرین و چه بعد از جنگ اول جهانی و تقسیم عثمانی و پیدایش کشورهای ریز و درشت عرب زبان در خاورمیانه، ازجمله عراق، هنوز هم به قوت خود باقی است.»
اینها در بین النهرین سابق و عراق فعلی به مشاغلِ حمالی، کفاشی، واکسی، شاگرد قهوه چی، آب فروشی، شربت فروشی، باغبانی، نوکری، کلفتی، رخت شویی و دست فروشی و دوره گردی و بقیه مشاغل پست اشتغال دارند و برای یک نان بخور نمیر، در نهایت سختی و مشقت به کار می پردازند.
چه در زمان تسلط عثمانی ها و چه بعد از تشکیل دولت عراق، هر از گاهی هم به مناسب روابط سرد و گرم دولتین عثمانی یا بعدا عراق با ایران، این افراد بیچاره و بی پناه را آزار و طناب پیچ کرده و بعد از گرداندن در خیابان های مختلف شهرهای عراق - مخصوصا بغداد -