#اردشیر_زاهدی: خارجی برای منافع خودش هرکسی را می خرد و بعد بدنامش می کند. کسی نمی تواند او را به عنوان ایرانی قبول کند، کسی که می گوید بروید در #ایران بمب بیندازید شرف ندارد!
#اردشیر_زاهدی: خودتونو گول نزنید، از خارجی پول نگیرید. هیچ خارجی عاشق #ایران نیست، عاشق منافع خودشان هستند. زمانی که ما هم دیگر نوکر نبودیم به ما حسادت می کردند. مملکت ایران در 200 سال گذشته زجر کشیده و بدبختی دیده است. جوانان ایرانی قابل احترام اند، به آنها افتخار می کنم.
#اردشیر_زاهدی: شرافت و عدالت در این دنیا کم است. خودفروش زیاد است. میگفتن این بره هرکی میخواد جاش بیاد. حالا میگن اشتباه کردیم. خیلی معذرت میخوام مرده ای که مرد دیگه زنده نمیشه، آبی هم که ریخت جمع نمیشه. #ایران امروز مسلما در خطر است ولی شکست بخور نیست اما می توانند صدمه بزنند.
#اردشیر_زاهدی: موقعی که مملکت ما [#ایران] اشغال شده بود من بچه بودم، زجر می کشیدم. اعلیحضرت هم همینطور ...
#اردشیر_زاهدی: چندین هزار آدم در عراق کشته شد. خانه سازی، مریضخانه و راه سازی داشت[به آنجا] حسادت می کردیم. همه ی اینها از بین رفت. چند تریلیون خرج کردند، یک عراقی پر از کشتار و جنگ درست کردند که به هیچ جا هم نرسید. من نمی خواهم #ایران، عراق، افغانستان، پاکستان یا سوریه شود!
#اردشیر_زاهدی: عربستان سعودی در حال سقوط بود کمکش کردیم. خصمانه رفتار کردنشان از قبل بود ما متوجه نشدیم، قطره قطره جمع شد!
#اردشیر_زاهدی: هیچکسی نیست که بدون آدم کشی و قدرت توپ و تفنگ بتواند به #ایران بیاید. اولا اینقدر عرضه داشته باشد که مثلا دیکتاتور باشد، شلوارش را خراب می کند.یک آتش داخلی و کثافتی مثل سوریه در دست دارید! آمریکا با توپو تفنگ در سوریه چکار می کند؟ خیال میکنند ما مردم خری هستیم :)
نظرتان راجع به آلترناتیو چیست؟ هر گروهی که پول بگیرد چه فرقی می کنه، دزد دزده. اونیکه از عرب پول میگیره از سیا پول میگیره یا اسرائیل، هیچکدام برای آینده ی ایران به درد نمی خورند. آینده ی ایران، جوانهای ایران اند. هیچ قدرتی هم نمی تواند جلوی آنها را بگیرد.
#اردشیر_زاهدی: فرق مردم [داخل #ایران] با ماها این است که ما اینجا آب خنک خورده ایم [و گفته ایم] لنگش کن! ما میگیم زجرکشیده ایم ولی آنها زیربمباران جنگ و... زجرکشیده اند. همه برخلاف اخلاق، اصول و عدالت [بوده است]
[امروز وضعیت متفاوت است.] مملکت 60میلیون باسواد دارد. و ...، این افراد امروز در مملکت ما هستند. بنابراین آتیه ی مملکت این جوانها هستند. twitter.com/i/web/status/1…
اردشیر زاهدی
وزیر امور خارجه (۱۹۶۷-۱۹۷۱)
سفیر ایران در انگلستان
آخرین سفیر ایران در آمریکا
داماد سابق محمدرضاشاه پهلوی
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
شجاع الدین شفا: موشه دایان وزیر جنگ اسرائیل، روز ۵ ژوئن ۱۹۶۷ یعنی درست یک روز پیش از آغاز جنگ معروف شش روزه، در نطق رادیویی خود گفت: اطمینان می دهم که ما هیچ نقشه تهاجمی عليه اعراب نداشته و نداریم...!
1/
ولی تنها چند هفته بعد از آن یعنی در ۱۶ ژویه ۱۹۶۷،فرمانده نیروی هوایی اسرائیل در مصاحبه ای که در سندی تایمز لندن انتشار یافت، در اشاره به حمله هوایی غافلگیرانه ششم ژوئن ۱۹۶۷ اسرائیل به مصر اظهارداشت:
2/
«ما ۱۶ سال تمام مقدمات این کار را فراهم می کردیم تا در چنین روزی در عرض ۸۰ دقیقه از آن نتیجه گیری کنیم. در همه این مدت ما با این طرح زندگی می کردیم، با این طرح تغذیه می کردیم و آن را به طور پیگیر و منظم تكميل می کردیم.»
3/
اسرائیل از این جنگ ۱۲ روزه درس خواهد گرفت:«تلاش برای از کار انداختن کامل پایگاه های موشکی است.» تا زمانی که هنوز موشک شلیک می شود، غلبه کامل اتفاق نمی افتد و روحیه حریف با مقابله به مثل پابرجاست. هرچه در چنته دارد رو خواهد کرد. سیستم فرماندهی را شدیدتر از قبل تهدید می کند.
آتش بس می تواند فرصتی برای فراهم کردن مقدمات و جایگذاری و کاشت و جابجایی مهره ها باشد. تمامی برنامه های طرف ایرانی می بایست بر مبنای حفظ آتش این پایگاه ها حتی در بدترین شرایط ممکن باشد. برای هر سناریویی می بایست از همین حالا دستورالعمل آماده کرد.
هیچ پدافندی در دنیا صددرصدی نیست، در بلندمدت هم نمی توان با همان کیفیت و کمیت روزهای اول جنگ ادامه داد. درنتیجه تهاجم ارزش سرمایه گذاری را دارد و در صورت به نتیجه رسیدن دوام دارد. وقتی موشکی برای شلیک نباشد، دروازه نیازی به دروازه بان هم ندارد. قائم به ذات است.
"ما می دانیم که جمهوری اسلامی با سیاستهایش عامل جنگ است و بارها هم گفته ایم، در قطعنامه هم گفتیم. ولی وقتی کار به جنگ کشید موضوع این نیست که مسئول چه کسی است. این است که نتیجه چیست؟ آن مهم است. نتیجه از بین رفتن ایران است. جلوی آن به هر قیمت می ایستیم!"
داریوش همایون.
در کنار جمهوری اسلامی قرار گرفتن به قول آخوندها اکل میته است. گاه انسان ناچار می شود مرده هم بخورد! در منشور حزب هم آمده است. ما از استقلال و تمامیت ارضی ایران در هر وضع به هر وسیله و به هر قیمتی دفاع خواهیم کرد. این "هر" شامل همه این حرف ها می شود.*
شما تصور بکنید فردا که نیروهای آمریکایی به ایران حمله کردند، بمباران هم به دو تا سه تا مرکز اتمی ختم نمی شود. برای اینکه بشود به طور منظم و بی خطری هدفهای اتمی جمهوری اسلامی را بمباران کرد، چندین حمله لازم است. چندین موج حمله لازم است.
مقامات افغانستان ادعا می کنند که دو فروند هواپیمای شکاری ایران در ناحیه کلاته نظرخانه افغانستان تهاجم نموده است. این ادعا زمانی به ستاد نهاجا می رسد که خود نهاجا با کمبود هواپیما و جت مقابله با دشمن در طول روز مواجه است.
علیرغم ادعای مقامات افغان مبنی بر تهاجم دو فروند هواپیمای F4 ایرانی به افغانستان در دو روز گذشته مورخه (۵۹/۷/۴) نیروی هوایی افغانستان دست به تهاجم هوایی زده و نیروهای زمینی افغانستان در ۵ کیلومتری مرز ایران (میله مرزی۷۲) مشغول ساخت
تأسیسات نظامی می گردند.
۵۹/۷/۶
نیروی هوایی افغانستان در سه مرحله، آسمان فردوس، کاشمر و طبس را مورد حملات هوایی قرار می دهد.
پیچیدگی تاریخی هم اینجاست که شاه برای در هم شکستن صفوف پانعرب ها، از شیعیان لبنان در بطن ماجرا و اسرائیل از خارج از آن جامعه ی عربی استفاده کرد. جالب اینکه این بی میلی پساناصریسم تنها متوجه اسرائیل نبود، در کم رنگ شدن نقش سید موسی صدر هم موثر بود. با همه بازی کرد. :))
دکتر اکبر اعتماد: وقتی می رفتم به اسم سوییس مقاله می دادم، بدم می آمد. اصلا از خودم بدم می آمد. مثل آدم بی وطنی که باید خودش را به یک جای دیگر بند کند شده بودم. با شاه مخالف بودم، تیتر روزنامه ها را دیدم نوشته:«قرارداد ذوب آهن امضا شد.» از آن روز، برداشت من از جامعه ایران عوض شد.
من مادامی که در سوییس یاد می گرفتم، خب خوب بود. ولی یک روز احساس کردم دیگر دارم آموخته هایم را به آن جامعه پس می دهم، یعنی دارم مسائلشان را به نام سوییس حل می کنم. در کنفرانس های جهانی این طرف و آن طرف به نام سوییس مقاله می دادم.
2/
از جمله در کنفرانس سازمان ملل در ژنو در مورد همین پخش نوترون ها مقاله دادم. وقتی می رفتم به اسم سوییس مقاله می دادم، بدم می آمد. اصلا از خودم بدم می آمد. مثل آدم بی وطنی که باید خودش را به یک جای دیگر بند کند، شده بودم.
3/