Bildiğiniz üzere @fusionistio platformu üzerinden mainnette #ACE token kazanmaya başladık.Olası Binance listelemesinde 100$+ görebilir.Ben o yüzden bol bol toplamaya çalışacağım.
Gelin beraber nasıl #ACE token kazanılabileceğine bakalım🧵👇
İlk olarak discord ve twitter doğrulaması yapıp üye olmanız gerekiyor.Aşağıdaki linkten e-mail doğrulaması yapıp üye olun.
En fazla 10 invite ile Alpha Points kazanma sınırlandırılmış.10'dan fazla invite size puan kazandırmayacaktır.
Üye olduktan sonra yapacağınız ilk iş "Ace Fountain" havuzundan 0.012 #ACE almak olacaktır.Standart olarak buradan 24 saatte bir faydalanabiliyorsunuz.
Claim süresini kısaltmak ve ödülü artırmak için BOAT almanız gerekiyor.Bir süre buradan kazanacaksınız.
Ace Fountain'e ait 4 farklı BOAT var.Bunlara sahip olursanız 2. resimdeki gibi aktif olacak ve claim süresi kısalıp kazandığınız ödül artacaktır.
Örneğin ben 4'ünü de aldım.Böylelikle claim süresi 12 saat ve ödül 0.043-0.0495 arasında olacak.
4 BOAT'ın özelliklerine bakalım.
BOAT sekmesinden Ace Fountain'e girelim.Karşımıza 4 farklı BOAT çıkacak. Her BOAT'ın açıklamasında detaylı bilgiler yer alıyor.
1 numaralı BOAT; 120 saat boyunca ödülünüzü 0.03 artırıyor.Claim ücreti ise 0.001 #ACE
2 numaralı BOAT; 2 ay boyunca ödülünüzü 0.001 artırıyor ve ++