کامران خوانسارینیا، در آغاز جلسه #حمایت_حداکثری با اشاره به ویژگیهای جامعه ایرانیان آمریکا و خیزش عمومی ایران گفت دولت آمریکا میتواند از رسانههای فارسیزبان تحت کنترلش استفاده کند و آنها را در مسیر دموکراتیزه کردن ایران بهکار ببرد.
برایان کاتولیس: با وجود این اختلافها و همچنین توجه به این نکته که دولت جو بایدن، رئیس جمهوری #آمریکا طی دو سال گذشته نتوانسته راهحلی برای مسائل مربوط به ایران پیدا کند، طرح #حمایت_حداکثری این شانس را خواهد داشت که از حمایت هر دو حزب آمریکا برخوردار باشد.
طالبلو اتحاد میان جمهوری اسلامی ایران و شمار دیگری از کشورهای غیردموکراتیک را «باشگاه مستبدان» خطاب کرد.
نوید محبی پیشنهاد داد تا از پولها و داراییهای مسدود شده ایران در خارج از کشور در جهت حمایت از طرح «حمایت حداکثری» استفاده شود.
بهنام طالبلو، عضو ارشد بنیاد دموکراسیها: رویکرد ایالات متحده آمریکا و متحدان این کشور در قبال ایران رویکردی عملگرایانه و موثر نیست و این رویکرد تا زمانی که آنها در پی احیای #برجام وادامه مذاکرات با جمهوری اسلامی هستند ادامه پیدا خواهد کرد.
دریا صفایی: او در آن زمان تلاش کرد تا حمایت دیگر اعضای پارلمان بلژیک از جنبش مردم ایران را جلب کند، اما دریافت که غالب نمایندههای پارلمان #بلژیک نسبت به وضعیت ایران آگاه نیستند.
دریا صفایی نیز در مورد تاثیر جامعه ایرانیان خارج از کشور بر مبارزه سراسری علیه جمهوری اسلامی گفت این تاثیرگذاری را میتوان در جریان رای اکثریت اعضای #پارلمان_اروپا به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشاهده کرد.
او در ادامه به تظاهرات چندین هزار نفری ایرانیان در #استراسبورگ اشاره کرد و این تظاهراتِ بزرگ را یکی از عوامل موثر بر رای تاریخی نمایندگان پارلمان اروپا بهشمار آورد.
شاهزاده رضا پهلوی: اگر در ایران یک حکومت دموکراتیک تاسیس شود، ایران دیگر بهعنوان یک کشور «دردسرساز» عمل نخواهد کرد، بلکه در مقام کشوری حضور خواهد داشت که حامی «صلح» است، چون حکومتهای دموکراتیک به دنبال «جنگ» و «نزاع» با دیگران نیستند.
پنل دوم نشست «حمایت حداکثری» با حضور دریا صفایی، نماینده مجلس بلژیک، و علی احساسی، نماینده پارلمان کانادا و از اعضای کمیته روابط عمومی این مجلس، آغاز شد.
علی احساسی سخنانش را با اشاره به سرنوشت زهرا کاظمی، روزنامهنگار کانادایی که در سال ۲۰۰۴ در زندانهای ایران بهقتل رسید، و همچنین شلیک به هواپیمای اوکراینی آغاز کرد. اشاره او به این دو واقعه تاریخی به این دلیل بود که خطرات جانی جمهوری اسلامی برای شهروندهای کانادایی را روشن کند.
بهگفته شاهزاده رضا پهلوی باید این امکان را به اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داد تا پس از سقوط جمهوری اسلامی، آیندهای برای خود در ایران متصور باشند و از این طریق ریزش نیروهای وفادار به حکومت ایران محقق شود.
شاهزاده رضاپهلوی گفت مشکل جمهوری اسلامی تنها برنامه هستهایاش نیست وباید تمهیداتی چید که تمام مشکلاتی که این حکومت به وجود آورده از میان برداشته شود
بهگفته شاهزاده رضا پهلوی قریب به ۸۰ درصد ظرفیتهایی که میتواند به گذار از جمهوری اسلامی و بازسازی ایران کمک کننددر داخل کشوراست
بهگزارش خبرگزاری فرانسه مقامات دولت #مکزیک اعلام کردند پنج نفر را به اتهام دست داشتن در ربودن چهار شهروند #آمریکا،که منجر به مرگ دو تن از آنها شد، بازداشت کردهاند.
این خبرگزاری نوشت دادستان ایالتِ تامائولیپاس، واقع در شمالشرقی مکزیک و محل وقوع حادثه، این خبر را تایید کرده است.
این پنج تن پس از آن بازداشت شدند که «کارتلِ خلیج» آنها را با دستوپای بسته در خیابان رها کرد. در عینحال رسانههای #مکزیک نیز میگویند این کارتل بهدلیل حادثه آدمربایی هفته گذشته در مرز مکزیک و #ایالات_متحده، از دولت فدرال عذرخواهی کردهاند.
رهبران کارتلِ خلیج میگویند این پنج نفر، که از اعضای این #کارتل بودند، شهروندهای آمریکایی را بدون اطلاع رهبرانِ کارتل ربوده و به قتل رساندهاند.
این چهار آمریکایی جمعه گذشته وارد مکزیک شدند تا در این کشور عمل زیبایی انجام دهند، اما هدفِ گلولههای یک گروه مسلح قرار گرفتند. #مکزیک
#شاهزاده_رضا_پهلوی در ابتدای سخنانش گفت دو دسته افراد وجود دارند: دسته اول کسانی هستند که بخشی از مشکلاند و دسته دوم کسانی هستند که با وجود تمام اختلافهای موجود در پی پیدا کردن راهحلاند.
شاهزاده رضا پهلوی گفت مردم باید بدانند که پیام این نشست این است که مردم ایران با همه اختلافهایشان باید در برابر قانون با یکدیگر برابر باشند.
شاهزاده رضا پهلوی در پاسخ به این سئوال که مهمترین نکتهای که در چهل سال گذشته آموخته چیست؟ گفت دموکراسی در بلند مدت عیان میشود و زنده میماند. بهگفته او هیچ نگرانیای در مورد آینده ایرانیان وجود ندارد چون آنها راه خودشان را پیدا خواهند کرد.
کنفرانس «آینده جنبش دموکراسی در ایران» با حضور شاهزاده رضا پهلوی و هفت تن دیگر از چهرههای شناخته شده مخالف جمهوری اسلامی در خارج از کشور، از جمله علی کریمی، مسیح علینژاد، حامد اسماعیلیون و نازنین بنیادی، آغاز شد. #شاهزاده_رضا_پهلوی
#شیرین_عبادی، حقوقدان و برنده جایزه صلح نوبل، با ارسال پیامی ویدئویی خطاب به شرکتکنندگان در نشست «آینده دموکراسی در ایران» گفت اگر نظام جمهوری اسلامی در قدرت بماند، مردم ایران بیش از پیش متضرر خواهند شد. بهگفته او وقت به زبان آوردن این شعار است:«دیکتاتور به پایان سلام کن.»
شیرین عبادی تاکید کرد که حفظ «یکپارچگی ارضی ایران» و حفظ تنوعهای فرهنگی موجود در میان ایرانیان از همه چیز مهمتر است. #تمامیت_ارضی