Eva Vlaardingerbroek Profile picture
Political commentator | Legal Philosopher (LL.M) | Does not comply | Contributor @MarkSteynOnline @GBNews | Dutch 🇳🇱
Ben Ballasina Profile picture 1 added to My Authors
May 14 11 tweets 3 min read
🚨Our rights and national sovereignty are about to be handed over to The World Health Organization in an unprecedented way at the next World Heath Assembly meeting (22 May - 28 May).

The WHO power grab and proposed amendments to the 'International Health Regulations' explained: Biden's administarion proposed several far-reaching amendments to the 2005 International Health Regulations.

These regulations are legally-binding on 196 countries (aka the entire world) and define countries’ rights and obligations in handling public health events & emergencies.
Sep 28, 2021 15 tweets 3 min read
Wat duidelijk werd uit de zaak @BartMaes16 tegen de Staat, is dat het systeem van de #coronapas zo lek is als een mandje.

Hier mijn duiding van het cruciale moment tijdens de zitting: toen de rechter de landsadvocaat bevroeg op het punt van overbrenging van het virus.👇🏻 Het begon met een stelling van de landsadvocaat dat mensen die gevaccineerd zijn, minder andere mensen besmetten, dan mensen die ongevaccineerd zijn. Dit bleek aanvechtbaar. De rechter vroeg om duiding van de bron waarop de landsadvocaat dit baseerde.
Sep 16, 2021 11 tweets 4 min read
Het #coronadebat is net begonnen. Hier nog een keer de argumenten tegen de discriminatoire #coronapas op een rijtje. Een draadje. De invoering van de #coronapas is een schandalige schendig van onze burgerlijke vrijheden. Wel of niet volledig mee kunnen draaien in de maatschappij mag niet afhankelijk worden gemaakt van iemands COVID-vaccinatiestatus. Dat heet dwang en het is volledig ongeoorloofd.
Sep 14, 2021 10 tweets 3 min read
“Vanaf 13 jaar en ouder”.

Voor minderjarigen van 13 tot 18 betekent de invoering van de #coronapas in de praktijk een #vaccinatieplicht. En dat terwijl zij geen risico lopen en geen enkele druk op de zorg leggen.

Graag uw aandacht voor deze kinderen. Een draadje. 👇🏻 Als middelbare scholier ben je zo’n beetje per definitie gevoelig voor groepsdruk. ‘Erbij horen’ is nu eenmaal enorm belangrijk.

Straks gaan kinderen die niet gevaccineerd zijn, niet mee kunnen naar de McDonalds tijdens de tussenuren of eventjes spontaan naar de bios na school.
Feb 4, 2021 8 tweets 3 min read
1) Een indirecte vaccinatieplicht in de vorm van een #vaccinatiebewijs leidt hoogstwaarschijnlijk ertoe dat ongevaccineerden niet volledig/volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. En in het rapport van de Gezondheidsraad staat nog veel meer waar u waakzaam voor moet zijn: 2) Woordkeuzes zijn cruciaal. Zo wordt een directe (!) vaccinatieplicht volgens de officiële standaard niet aangemerkt als “dwang”, maar “drang”. Pas als de overheid met tussenkomst van een rechter u bij wijze van spreken met geweld injecteert noemt men het pas dwang. Go figure.
Oct 13, 2020 4 tweets 2 min read
1) Terwijl we allemaal de nieuwe maatregelen afwachten is de #Spoedwet aangekomen. Het is zéér zorgwekkend dat amendement Van Haga/Baudet waarmee de kamer verlenging van de spoedwet had kunnen blokkeren, door de coalitie is weggestemd. De Kamer wordt feitelijk buitenspel gezet. 2) Hoewel amendement Buitenweg wel is aangenomen en de Kamer daarmee de invoering van nieuwe maatregelen kan blokkeren, heeft de Kamer niets te zeggen over de DUUR van de maatregelen. Maatregelen die eenmaal zijn ingevoerd kan de Kamer op geen enkele wijze zelfstandig blokkeren.
Dec 7, 2019 12 tweets 5 min read
(1/12) Dankzij activist, Hassan Bahara, sta ik vandaag op het zaterdagkatern van de @volkskrant als “het gestileerde gezicht van radicaal rechts”. Een item gericht op karaktermoord.

Ik sta te trillen van zowel schrik als woede door deze valstrik en demonisering.

Hier de feiten: (2/12) Naar aanleiding van mijn speech bij FvD benaderde Bahara mij per mail met een aantal vragen, omdat ik deze mail pas laat (in spambox) voorbij zag komen, belde Bahara mij. Hij vertelde mij dat hij met een item bezig was over “kritiek op het feminisme uit de rechtse hoek”.