Jan Profile picture
Jan
Nothing is free. Neither are we.
Karel De keyzer Profile picture 1 added to My Authors
Jul 29 5 tweets 2 min read
1 Sjaak van der Tak gaat de boeren met huid en haar uitleveren en Rutte gaat daarmee rennen.
Zeer belangrijk dus dat @farmersdefence @agractie, @LTONederland-leden die het niet eens zijn en andere organisaties, openbaar, samen en met klem vd Tak afwijzen als vertegenwoordiger. 2 Doe dit met een duidelijke, eenduidige proclamatie (in een landelijke krant) Als Rutte het voor elkaar krijgt om in de media de indruk te wekken dat vd Tak wel een valide branche onderhandelaar is, ga je de bietenbrug op. Want hij komt met "iets" waarna verdeeldheid compleet is
Jul 23 5 tweets 1 min read
Ik heb eens even zitten nadenken waarom al die "leiders" nu vervangen worden door verse WEF Jugend. Heel eenvoudig. Het heeft niks te maken met spijt of angst of zo. Misschien soms. Maar alleen midden in een termijn kan je zonder verkiezingen een president of premier wisselen. De WEF ers zijn vaak N.N. en komen uit het niets. ( zie Kaag in Nederland) Dus als je ze aan het einde van de termijn, tijdens verkiezingen, als leider naar voren schuift en ze worden (met enorme fraude) gekozen, overal ter wereld, valt dat veel te veel op.
Jul 5 5 tweets 2 min read
Beste @GideonvMeijeren Zou jij de minister van Stikstof kunnen vragen of zij familie is van een eigenaar van #Picnic? Of zij daarom een direct belang heeft bij de voedsel en distributiestrategie (verticalfarming, meat printing ) die Gates (grootinvesteerder in Picnic) voorstaat Dit zou immers haar positie kunnen verklaren. En haar onwrikbare houding tegenover de boerenstand. Zij en de boeren zijn dan immers min of meer directe concurrent. Net als @Carolaschouten wier familie in de vleesvervangers zit schoutenfood.com
Jun 28 4 tweets 2 min read
Een regering, kan niet zomaar een reden opvoeren om Nederlanders van hun land te jagen en hun erfgoed in beslag te nemen. Zeker als die reden aantoonbaar van geen kanten klopt. Brandnetels, huizenbouw of "dat is nu eenmaal zo" zijn geen redenen.
#boerenopstand is #burgeropstand Als we niet de komende tijd heel duidelijk maken aan Den Haag en Brussel, dat we hun spel doorhebben en het niet accepteren, zijn na de boeren onze nog CO2 uitademende ouders aan de beurt in hun koophuis. En daarna wij.
Daarom zeg ik
#boerenopstand is #burgeropstand
Feb 26 4 tweets 1 min read
Zien jullie niet dat we een week geleden nog tot woedends toe, tegen elkaar werden opgezet, om covid, qr en prikjes. dat nu niemand het daar meer over heeft, maar dat we nu elkaar moeten haten om onze mening over een hele verdachte oorlog? I♥️ Ukraine I♥️ Russia I hate the WEF. We worden bespeeld en verdeeld en iedereen tuint er weer met beide pootjes in.
Wie heeft het nog over Canada? Wie heeft het nog over het afgrijselijke feit dat we straks een absolute WHO macht hebben en een QR paspoort, dat je tot slaaf maakt?