Aleix Clarió 👨‍💻 Profile picture
Assessor del 130è President de la Generalitat de Catalunya (@KRLS) en xarxes socials |📲 Opinions personals | #FreeTothom🎗
4 Jan 20
Doncs que certa gent intenta crear el marc mental que el PSOE és una versió amable d’Espanya, una versió dialogant i democràtica, aquí va un petit fil 👇 per fer memòria.
1) “El PSC demana al Tribunal Constitucional que actuï contra els diputats suspesos per Llarena i porta les delegacions de Puigdemont i els presos al TC”
2) “Iceta diu haver-se reunit amb els familiars dels #presospolítics però les famílies ho neguen”
Read 53 tweets
17 Aug 19
Fa un any vaig fer aquest fil amb fotos inèdites de la gestió dels atemptats a BCN i Cambrils. Dos anys després, permeteu-me que aporti més material com a homenatge a tots els protagonistes, especialment al #president @KRLS i al conseller i pres polític @quimforn #17ANoOblidem
Aquesta és la primera foto del centre de comandament al Palau de la Generalitat, traslladat allà per major comoditat de totes les parts. D'aquest moment, us puc explicar dues anècdotes:

#17ANoOblidem
1) Quan va arribar l'alcaldessa Ada Colau, el primer comentari que va fer a la Galeria Gòtica és que l'atemptat l'havia enganxat amb vambes blanques i que no sabia si això quedaria molt bé per la roda de premsa. Va ser un comentari d'allò més curiós donat el moment #17ANoOblidem
Read 31 tweets
1 Apr 19
#president @KRLS: "Rey o República no era un debate hasta que Felipe VI entro en política. En Europa hay muchas monarquías que entienden su rol, básicamente callar en política porque nadie les ha votado. No es el caso de España".

Entrevista a @WRadioColombia (Hilo 👇)
#president @KRLS: "El català es una lengua hablada por 10 millones de personas pero no se puede hablar en el @Europarl_EN . Soy crítico con las instituciones europeas porque quiero una Europa mucho mas democrática"
#president @KRLS: "Quiero una EU que alce la voz cuando uno de sus estados miembros, como España, viola los derechos fundamentales. Hay muchos ciudadanos europeos que sienten decepción al ver que solo priman los intereses económicos y no los derechos fundamentales"
Read 29 tweets
9 Dec 18
#president @KRLS "No tinc xofers ni seguretat, però tinc gent que ajuda. És evident que l'Estat em considera "caça major", però no pots viure amb paranoia constant. Qui ha de viure amb por són els criminals, no nosaltres" #QuatreGatsTV3
#president @KRLS "Matí i nit intento parlar amb la dona i les nenes i fer els deures amb elles. Curiosament quan era a Catalunya no podia fer-ho. El dia a dia és a dins de la Casa, si no no surto" #QuatreGatsTV3
#president @KRLS "El Consell és un espai fora l'abast de la repressió espanyola. Això no ho paga fons públics, ni clavegueres de l'Estat ni fons reservat. Es fa igual que l'1oct. Jo ara no tinc sou. Intento gastar el mínim " #QuatreGatsTV3
Read 28 tweets
29 Jun 18
Sobre la detenció del #president @KRLS a Alemanya, la versió espanyola ha passat de treure pit a tots els mitjans sobre l'operatiu tècnic i humà del CNI i Policia Nacional a negar-ho rotundament. Repassem què deien per aquelles dates (fil 👇)
1) Antena 3: "Un agente del CNI, sobre la detención de Puigdemont: "Se escenificó un control policial discreto aunque había muchos ojos mirando"

 amp.antena3.com/programas/espe…
2) El Oaís: "Un equipo de entre 10 y 12 agentes del CNI vigiló al expresidente en una operación con la policía española y la BKA alemana"

politica.elpais.com/politica/2018/…
Read 23 tweets