De échte Harry Hol Profile picture
Schrijver, journalist, stand-up comedian. Maakt video's. Haat zuurkool, houdt van Apple. Verslaggever radio en tv. Public speaker. Tweets op persoonlijke titel
REpping Profile picture 1 added to My Authors
Mar 1 10 tweets 2 min read
Rusland's beleid is altijd geweest: zaai wantrouwen in het westen en hun democratie en zeg dan in eigen land "zie je wel dat het daar minstens zo erg is als hier" (draadje) Het is geen hogere wiskunde. Poetin heeft 100% baat bij een verdeeld Europa. Een verenigde EU kan een vuist maken. Onderling kibbelende landen niet. Brexit was voor Rusland een grote overwinning. Hoe meer we met onszelf ruzie maken, hoe beter.
Jan 25 8 tweets 5 min read
#Antivaxpropaganda handboek, draadje:
1 mogelijk geval van #vaccinatieschade is bewijs dat alle vaccins altijd schadelijk zijn.
5 miljoen coronadoden zijn altijd aan wat anders overleden dan corona. Iedereen die nu doodgaat aan een hartaanval is #vaccinatieschade.
Mensen die aan corona doodgaan zijn #dorhout

#antivaxpropaganda #vaccinatieschade
Jan 24 8 tweets 2 min read
De belangrijkste reden dat ik al een tijd geen video's meer maak is omdat er al maandenlang niets nieuws meer te debunken valt. Ik kan gewoon uit mijn archief van 100 video's linken. Baudet, Engel, Antivax, allemaal steeds dezelfde onzin van ze.
Dec 8, 2021 7 tweets 3 min read
Beste @albertheijn, als ik in de winkel een stel demonstratief géén mondkapje zie dragen, en jullie personeel dat negeert vind ik dat al een probleem. Als ik hen er dan op aanspreek, en zij me toeschreeuwen "dat moet ik toch zelf weten!!!" en het personeel nog niets doet(draadje) terwijl letterlijk jullie public service announcement over de speakers roept 'draag een mondkapje', voel ik me in de kou staan. Als ik dan naar de manager van @albertheijn loop en zeg 'dit is heel ongemakkelijk', en ik krijg dan als antwoord
May 12, 2021 6 tweets 1 min read
Ik beken het maar gewoon. Wij willen inderdaad iedereen vermoorden. De overheid wil dat ook. Ziekenhuizen, dokters, verpleegkundigen, wetenschappers... We willen allemaal 75% van de bevolking afmaken. Waarom? Nou, gewoon. Hadden we zin in. Daarom hebben we corona verzonnen. En hebben we de economie bewust om zeep geholpen. Voor niks. Voor de lol. Want chemtrails gingen vervelen. En toen dat eigenlijk ook wel een beetje 'meh' werd, dachten we 'we gaan iedereen doodspuiten'.
May 10, 2021 9 tweets 2 min read
Ik heb contact gehad met Ikea over die 'schokkende stickers'. Een draadje. Dit bericht zorgde voor oPhEfFF!

In het filiaal Delft kregen mensen die op medische indicatie geen mondkapje konden dragen de KEUZE om een sticker op te doen.

Aangezien dit social media is, werd het opeens 'verplicht' en 'een Jodenster'. Nuance? Wat is dat? Image
May 9, 2021 8 tweets 3 min read
Voor wie antivax onzin wil bestrijden heb ik inmiddels een aantal video's gemaakt die de meest voorkomende 'argumenten' weerspreken. Een draadje. Het youtube kanaal LNN haalde een 'vaccinatie checklist' aan, die nog rond gaat op social media. Deze heb ik punt voor punt behandeld.

Apr 15, 2021 7 tweets 1 min read
Als ik het heb over 'wetenschappelijke consensus' zijn daar nogal wat misverstanden over. Klein draadje over de drogreden van 'de enkeling die tegen de meerderheid ingaat en dus gelijk heeft' Wetenschappelijke consensus betekent: alle bewijs voor een bepaald gegeven. Dat is dus niet 'de meerderheid van de meningen'. Meningen doen er niet toe in de wetenschap. Het gaat om bewijs.
Feb 12, 2021 8 tweets 3 min read
Draadje over discussie met complotgelovigen.

Een paar dagen terug daagde ene Rogier Hop me uit om bij hem in de live stream te komen discussieren over 9/11, wat volgens hem uiteraard een groot complot is. Dat liep anders dan hij had verwacht. En precies zoals ik had verwacht. Meneer Hop (Hol vs Hop, klinkt als een tekenfilm) was totaal niet voorbereid op vragen buiten zijn aannames. Hij kon alleen sites noemen en uit een dubieus rapport voorlezen. Elke vraag die daarbuiten viel maakte hem alleen maar bozer en wanhopiger. Hij had geen antwoorden.