🎗️باشگاه پدری | پاتوق مادری (برنامهٔ آزمایشی) Profile picture
#پدرمادر_باعشق💕#بچه‌های_باوجود🥰 ایده‌آل ما: والدگری و فرزندپروری با نقش‌پذیری و مشارکت پدر و مادر هردو 🎗روبان؛ برای #آزار_بس و #پیش‌گیری_از_آزار_جنسی_کودکان
Feb 3, 2021 9 tweets 3 min read
آزار جنسی در خیابان، از متلک و آزار کلامی تا تعقیب کردن، راه بستن و لمس جنسی، در همه فرهنگ‌ها و کشورها رایج است. مثلا در آمریکا ۶۵٪ زنان و ۲۵٪ مردان آن را تجربه می‌کنند. اما در ایران و سراسر خاورمیانه شیوع افراطی و خجالت‌آور دارد.

ماهیت و راه‌حل را در این رشته می‌گویم.

#آزار_بس ImageImage مثل همه مشکلات خاورمیانه، ریشه و ماهیت آزار جنسی خیابانی هم به پوسیدگی مغزی برمی‌گردد؛ به عقب‌ماندگی تاریخی که شکل فقر مادی و فرهنگی گرفته.

اغلب مردانی که آزار خیابانی می‌دهند عمیقا معتقد اند زنان از این رفتار خوش‌شان می‌آید. باقی هم لذت بردن از زن را هرکه باشد حق خود می‌دانند.
Feb 2, 2021 15 tweets 5 min read
۱هفته بعد از انتشار این گزارش در توییتر، بحث اصلی این‌بار نه بر سر خود موضوع آزار جنسی، که بر سر شیوه راستی‌آزمایی چنین گزارش‌هایی ست. در این رشته ۸راه راستی‌آزمایی اخبار با منبع ناشناس را می‌گویم و با هرکدام نمره می‌دهم: (نمرات شما ممکن است متفاوت باشد.)

#آزار_بس🎗️
#رسانه‌شناسی Image ۱. نخستین معیار در راستی‌سنجی یک خبر با منبع ناشناس، رسانه منتشرکننده خبر است. چه در رسانه‌های کلاسیک چه رسانه‌های اجتماعی. آیا حسابی که این گزارش را منتشر کرده خودش سرشناس و مورد اعتماد است؟ آیا کارنامه خوبی دارد؟

در این مورد با یک حساب جدید یکی‌دوماهه و ناشناس مواجه ایم. /
Jul 18, 2020 22 tweets 6 min read
می‌پرسند هشتگ #مریم_رجوی_گوه_خورد اخلاقی ست؟ باید پرسید #اخلاق چیست؟

- اگر اخلاق، نایس بودن و چسباندن لب‌خند دروغین آبکی روی صورت است؛ نه نیست!
- اگر اخلاق، مسئولیت شجاعانه فرد برای حفظ سلامت جامعه است؛ بله هست و فراتر از آن؛ یک شاه‌کار اخلاق جمعی ست و مایه افتخار توییتر فارسی! اشلی مونتاگو در کتاب «آناتومی فحش» آن را انسان‌شناختی و جامعه‌شناختی بررسی می‌کند. کتاب اِما بایرن «فحش دادن برای شما خوب است؛ دانش شگفت‌انگیز بدزبانی» با روی‌کرد روان‌شناختی و عصب‌شناختی.

خلاصه هردو کتاب این است: فحش دادن در جای خود، از نایس بودن الکی، انسانی‌تر و کارآمدتر است.
Feb 27, 2020 8 tweets 3 min read
«چرا و چه‌گونه باید با کودکان درباره کرونا حرف بزنیم؟»
#رشته‌توییت #پدری

بخواهیم یا نه بچه‌ها درباره کرونا همه‌چیز را می‌شنوند و نمی‌توانیم چیزی را از آن‌ها مخفی کنیم. اما ممکن است تصویری که در ذهن خود می‌سازند ترس‌ناک‌تر از واقعیت یا پراشتباه باشد.

باید با کودکان حرف بزنیم. /۱ - مؤثرترین حرفی که کودکان درباره کرونا از ما می‌شنوند رفتاری ست که می‌بینند! اگر ترس و اضطراب ببینند مضطرب می‌شوند؛ حتی اگر بر زبان نیاورند. اگر بی‌خیالی ببینند بهداشت ضروری را رعایت نمی‌کنند.

حواس‌مان باشد به روتین‌های بهداشتی اعلامی بچسبیم نه به گزارش بدترین کیس‌های بیماری! /۲