۱. امروز در مورد فرزندان #دادستان_کل در اینترنت گشت میزدم. متوجه ماجرای عجیبی شدم. هزینه بیمه پرسنل قوه قضائیه ماهانه چند صد میلیارد است. همگی زیر نظر یک شرکت واسط است که دفترش در خود کاخ دادگستری است و احتمالا سود چند ده میلیاردی ازین واسطه گری میبرد.
۲. اسم شرکت "خدمات بیمه پشتیبان عدالت" است. صاحبان چنین شرکت با چنین رانت عظیم را جستجو کردم. عجیب اینکه خانم #زهره_منتظری دختر دادستان نائب رئیس هیات مدیرهاش است. اینقدر راحت در روز روشن، رانت میلیاردی خانوادگی توزیع کردن خنده دار است. بعد همین #دادستان_کل میخواهد با فساد و...
۳...رانتهای فامیلی مسئولین در سرتاسر کشور برخورد کند؟ دوربین مخفی است؟
بزرگواران باور بفرمائید سر سفره نشاندن بستگان درجه یک در همه جای دنیا جرم انگاری شده و اسمش #تعارض_منافع است.
حالا تشریف ببرید در راستای حمایت از #سوت_زنی زحمت بکشید دو سال حبس دیگر هم برای این کشف جدید ببرید.
۴. پینوشت:
قبلا در مورد اموال #دکتر_افشین که ارزشاش حدود دو هزار میلیارد است و اموراتش از طرف #دادستان_کل به پسرش واگذار شده نوشته بودم. هرچقدر روی نت جستجو کنید هیچ توضیح و گزارشی از این املاک وجود ندارد و سرنوشت اموال فروخته شده معلوم نیست.
۵. در پیگیری ماجرای #سینا_کمالخانی، منتخب مردم تفرش که بخاطر جعل مدرک از ورود به مجلس بازماند هم از شراکت نامبرده با آن یکی پسر آقای دادستان نوشته بودم و پروژههایی که از قوه قضائیه گرفتهاند و مصداق تعارض منافع است که منجر به شکایت و ۴ سال حبس شد.
۶. قبلتر هم در مورد حامد واعظ، داماد #دادستان_کل نوشته بودم. با مدرک بی ربط به حوزه نفت (مطالعات دفاعی دانشگاه امام حسین ع) معلوم نیست چجوری عضو هیات مدیره شرکت نفت پاسارگاد (بزرگترین صادرکننده قیر خاورمیانه) شده است.
ایشان هماکنون جزو متهمان ارزی است.
۱. سرانجام پرونده هفت سنگان، نیاوران و اتهامات روسای سابق دادگستری قزوین و دادستان کنونی شهر و مقامات به کجا رسید؟
۲. آقای قدرتی، رییس سابق دادگستری که ترک فعلاش در مفاسد استان محرز است چرا ترفیع پیدا کرد و به معاونت حقوقی کل قوه در دوره حضرتعالی منصوب شد؟
۳. در توئیت بعدی
۳. محمد علی حضرتی، مدیرکل میراث فرهنگی قزوین که پیگیر مفاسد استان از جمله سوء استفاده برادرزاده دادستان کنونی شده بود چطور یکهو با یورش دادگستری به خانهاش دستگیر و خانه نشین شد؟
۴. داود اسلامی صدر چهره پیگیر مفاسد دادگستری در #هفتسنگان و مفاسد اداره اطلاعات در #نیاوران ...
به جای اینکه مورد تقدیر قرار بگیرد چرا در عرض چند روز با سرعتی عجیب با یک اتهام واهی برایش هم کیفرخواست صادر کردند هم دادگاه برگزار کردند و هم ۱۳ سال حبس بریدند؟
۵. وحید آجرلو خبرنگار عدالتخواه استان، چرا صرفا برای بکار بردن واژه "شورای معلوم الحال" به ۲۲۵ ضربه شلاق محکوم شد؟
اینجا پرسیدم چگونه فرزند آقای مخبر ۲ سال بعد از فارغ التحصیلی مدیر عامل هولدینگ بانک پاسارگاد با چنان عظمتی میشود؟
و نوشتم آن ۲ سال را احتمالا جایی مشغول #سربازی_اجباری بودهاند.
امروز فهمیدم آن دو سال را هم بیکار نبوده و در زمان آقای قالیباف در زیر مجموعه شهرداری بودهاند.
سجاد مخبر سال ۹۲ عضو هیات مدیره هولدینگ سازمان بازنشستگی شهرداری شده است. یعنی تصمیمگیری در مورد سرنوشت ۲۰ هزار بازنشسته و خانوادههایشان را در دوران آقای قالیباف میدهند دست دانشجویی که فقط چند روز است از دانشگاه فارغ شده و هیچ کارنامه و رزومهای به جز فرزند مخبر بودن ندارد.
برای کسانی که ممکن است #شمسا "شرکت معین سرافراز آرمان" را نشناسند یادآوری اینکه این شرکت بعنوان مهمترین هولدینگ ذیل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران در سال ۹۰ به ثبت رسید و در سال ۹۳ با مجوز سازمان بورس به "هولدینگ سرمایه گذاری و مدیریت مالی میلاد شهر" تغییر نام داد.
۱. همه سمتهایی که برای #سجاد_مخبر، فرزند رئیس #ستاد_اجرای_فرمان امام ذکر میکنند به یکجا مربوط میشود.
"هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد."
سجاد مخبر به عنوان مدیرعامل هلدینگ، عضو هیئتمدیره شرکتهای زیرمجموعه است. حالا یک سرچ کوچولو بزنید خود این هلدینگ اطلاعات جالبی دارد.
۲. شرکت مادر تخصصی نسیم سلامت پاسارگاد، متعلق به بانک پاسارگاد است و خرداد ۹۴ تاسیس شده است. بسیاری از بزرگان پولی مالی ایران را در اینجا میتوان یافت. اعضای هیات مدیره رزومههای سنگینی دارند. برای نمونه رئیس هیات مدیره دکتر #مجید_قاسمی، رئیس اسبق بانک مرکزی است.
رزومهاش اینست؛
۳. متصدی اعتبارات اسنادی اداره معاملات ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۰–۱۳۵۹)
معاون اداره معاملات ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۱–۱۳۶۰)
عضو کمیته تخصیص ارز شورای اقتصاد (۱۳۶۴–۱۳۶۰)
رئیس اداره نظارت ارز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۴–۱۳۶۱)
چند تا گزینه اصلی اصولگراها برای مدیریت پایتخت، همین الآن یا پرونده باز فساد و تخلف دارند یا اصلا ربطی به شهر و مدیریت شهری ندارند.
برای اینکه بفهمید زیر پوست پیچیدن لیستها در زرورق مقدسات، چه حجمی از فساد و رانت و لابی بازی خوابیده است همین ماجرای انتخاب شهردار تهران کافی است.
دسته دسته نخبگان و متخصصان کشور یا مهاجرت میکنند یا در حاشیهاند. بعد گزینههای اداره پایتخت آنهم ۴۰ سال بعد انقلاب یک سری چهره تکراریاند که هم نماینده مجلساند هم کاندید ریاست جمهوریاند و هم نامزد شهرداری و هر پست دیگری در کشورند و هم...
سیکل بسته آدمهای تکراری و متهم به فساد
همین ماجرای انتخاب شهردار تهران با چهرههای تکراری فرصت خوبی است که جوانهای عدالتخواه به این فکر کنند، چه مسیری در چهل سال گذشته آمدیم که نود درصد جوانان کشور یا باید راننده اسنپ شوند یا صبح تا شب در نیازمندیها در به در دنبال یک شغل ولو پاره وقت بگردند بعد همزمان..
۱. چطور دو نفر در مجلس تایید شدند و در ریاست جمهوری رد؟
(لاریجانی و پزشکیان)
یا یک نفر در همان مجلس رد شد و در ریاست جمهوری تایید
(مهر علیزاده)
یا دو نفر در یک دوره رد و در یک دوره تایید شدند؟
(زاکانی و غرضی)
در دوران ریاست فردی که دخترش سالهاست خارج از ایران است (روحانی)...
۲. از وزیر اطلاعاتی که دخترش مقیم اسکاندیناوی است استعلام دختر یکی از نامزدهای انتخابات که مقیم آمریکاست را گرفتند و رد شد. در همین دور صلاحیت یک نامزد دیگر که داماد و دخترش ساکن اروپا هستند تایید شد(زاکانی)
کسی میداند محسن هاشمی و سعید محمد و ضرغامی چه کم از مهر علیزاده دارند؟
۳. معلوم نیست دکتر حسن سبحانی بعنوان یکی از پرکارترین نمایندگان تاریخ مجالس انقلاب چه کم از غرضی و هاشمی طبا دارد که در هر دوره حتی اجازه حصور در مناظرات تلویزیونی و گفت و گو بامردم در مورد ریشه های تبعیض و نابرابری و دردهای اقتصاد ایران را پیدا نمیکند و رد صلاحیت میشود.