۱. چطور دو نفر در مجلس تایید شدند و در ریاست جمهوری رد؟
(لاریجانی و پزشکیان)
یا یک نفر در همان مجلس رد شد و در ریاست جمهوری تایید
(مهر علیزاده)
یا دو نفر در یک دوره رد و در یک دوره تایید شدند؟
(زاکانی و غرضی)
در دوران ریاست فردی که دخترش سالهاست خارج از ایران است (روحانی)...
۲. از وزیر اطلاعاتی که دخترش مقیم اسکاندیناوی است استعلام دختر یکی از نامزدهای انتخابات که مقیم آمریکاست را گرفتند و رد شد. در همین دور صلاحیت یک نامزد دیگر که داماد و دخترش ساکن اروپا هستند تایید شد(زاکانی)
کسی میداند محسن هاشمی و سعید محمد و ضرغامی چه کم از مهر علیزاده دارند؟
۳. معلوم نیست دکتر حسن سبحانی بعنوان یکی از پرکارترین نمایندگان تاریخ مجالس انقلاب چه کم از غرضی و هاشمی طبا دارد که در هر دوره حتی اجازه حصور در مناظرات تلویزیونی و گفت و گو بامردم در مورد ریشه های تبعیض و نابرابری و دردهای اقتصاد ایران را پیدا نمیکند و رد صلاحیت میشود.
۴. مشخص نیست چطور یک نفر در مجمع دارد مصلحت نظام را تشخیص میدهد و همزمان تایید صلاحیتاش که به مشارکت گره خورده به مصلحت نظام نیست (احمدی نژاد)
اینها فقط برای این دوره نیست. این ساز و کار انتخابات دو مرحلهای، غیر شفاف و بدون شاغول روشن در هر دوره دوجین از این ابهامات میآفریند.
۵. مهمترین عامل براندازی و کاهش مشارکت و تحریم انتخابات نه دوتا مجری پیزوری خارج نشین بلکه اصل همین ساز و کار کنونی و تلنبار سوالات و ابهامت در اذهان مردم است.
از دست ما که کاری ساخته نیست کاش از عقلای قوم کسی واقعا دلش برای انقلاب بسوزد...
پینوشت:
اینجا بخش کوچکی از ابهامات و سوالات در مورد تایید صلاحیتهای ۸ سال پیش را نوشته بودم.
*از بین سوالات بالا تنها پاسخ را فعلا داماد آقای زاکانی داد که تماس گرفت و گفت فرزند و داماد ایشان یک سالی است به ایران برگشتهاند.
کاش یکی از تشکل های رسمی بانی میشد یک لیست بلند بالا از همین سوالات و ابهامات را مینوشت که با کدام متر و شاخص یک عده رد میشوند و یک عده تایید؟
چقدر جالب است. داشتم سرچ میکردم متوجه شدم آقای #مهر_علیزاده که تنها سابقه اجراییاش استانداری اصفهان است با قانون منع بکارگیری بازنشستگان از کار بیکار شده و بعد در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده و تایید صلاحیت شده است.
یعنی بازنشسته استاندار نمیتواند بشود ولی رئیس جمهور چرا
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
🗨درخواست جمعی از نیروهای #عدالتخواه از شورای نگهبان
بسمه تعالی
اعضای محترم شورای نگهبان قانون اساسی
با سلام
با پایان مهلت قانونی ثبتنام سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، شاهدحضور طیف گسترده و متنوعی از نیروهای سیاسی هستیم که داوطلب تصدی صندلی اول قدرت اجرایی در کشور هستند.
۲. تنوع موجود اولا امکان بیان این ادعا را فراهم میکند که اغلب طیفها و سلایق کشور، اکنون نامزدی در بین داوطلبان دارند؛ و ثانیا، حاکی از این نگاه امیدوارانه است که نمایندگان سلایق مختلف، همچنان اصلاح و تغییر را از بسترهای قانونی و درونی نظام جمهوری اسلامی امکانپذیر میبینند.
۳. در چنین بستری و همزمان با برخی زمزمهها و تلاشهای داخلی و خارجی برای دلسرد کردن مردم از حضور در پای صندوقهای رای و البته بحران اعتماد عمومی و پیشگیری از وقوع آنچه در انتخابات مجلس گذشته رخ داد، امضاءکنندگان این بیانیه از اعضای محترم شورای نگهبان درخواست دارند...
مردم ایران، پای صندوق رای بیشتر از آنکه برای آری گفتن حاضر شوند برای نه گفتن میآیند. فقط کافی است حس کنند همه ارادهها معطوف به پیروزی یک نفر است و یا یک نفر خودش را از قبل پیروز قطعی میداند. ظرفیت عجیبی برای بسیج شدن یک هفتهای و نه گفتن دارند. #مشورت_انتخاباتی
شکست آقای ناطق نوری بعنوان پیروز قطعی انتخابات ۷۶، شکست آقای هاشمی بعنوان کسیکه همه نامزدها در سال ۸۴ برای حضور از وی اجازه میگرفتند و شکست آقای قالیباف که در سال ۹۲ پیروز همه نظرسنجیها بود به خوبی گواه این ادعاست. عبرت بگیرید و در انتخابات از قبل روی صندلی #پیروز_قطعی ننشینید.
متاسفانه با ساز و کار کنونی انتخابات، سرنوشت ۸ سال کشور در ۱۸ روز رقم میخورد. در این فرصت کم لازم نیست در نشان دادن سیاهی ایران به مردم مسابقه بگذارید. معضلات را خودشان از شما بهتر میدانند. باید یک افق بسازید و امکان برون رفت ازین وضعیت را باورپذیر کنید تا بتوانند اعتماد کنند.
جناب حاج حسین شریعتمداری
مدیر مسئول محترم روزنامه کیهان
۱. روز گذشته یادداشتی از حضرتعالی در رابطه با ماجرای آقای #پناهیان در روزنامه کیهان منتشر شد با عنوان "مسلمان زجور زبانش نرست" که هرکسی از ایشان سوال دارد را به ضد انقلاب حواله کردید و نوشتید...
۲... خوشبختانه هیچ جوان انقلابی متعرض مسائل آقای پناهیان نیست و تیزهوش است.
حقیر بعنوان یکی از عدالتخواهان منتقد آقای پناهیان و بعنوان کسی که سالهای اول دانشگاه، بخشی از روزنامه نگاری را در کیهان دوره شما آموختم به نظرم رسید چند خطی برای حضرتعالی بنویسم تا بحث اصلی روشنتر شود.
۳. حاج حسین شریعتمداری
حرف ما چند کلمه بیشتر نیست. زلف مداحی و منبر و هیات بدجوری دارد با زلف #مفاسد_اقتصادی گره می خورد. یکی از مهمترین گلوگاههای آسیب شناسی وضع کنونی فساد در کشور که کمتر کسی از آن حرف میزند همینجاست.
"آقای جزایری را #دوستان آوردند. گفتند هبه است. من هم روحانیام و اجازه از امام(ره) دارم."
"امام و رهبری با هدیه دوستانشان زندگی میکردند، من هم با هدیه #دوستانم زندگی میکنم"
"من #دوستانی دارم که حاضرند لواسان را به نامم بزنند شما ندارید به من چه"
دوستای خوب اینجوریاند...
📝"یکی از دوستان آقای پناهیان نمونه خروار"
۱. در بررسی شرکتهای اقماری آقای نورمفیدی که بیش از ۴۰ سال از امام جمعه بودنش میگذرد به یکی از عروسهای ایشان برخوردم به نام سرکار خانم #الهام_موحدی که همسر فرزند ارشد ایشان است و در چندتا از شرکتهای پدرشوهر عضو هیات مدیره است.
۲. مثلا به این شکل که همسرش مصطفی نورمفیدی رئیس هیات مدیره شرکت "شایان راه گلستان" است. بعد به نمایندگی از شایان راه، همسر خودش را معرفی کرده و سرکار خانم #الهام_موحدی عضو هیات مدیره شرکت "راش بینه گرگان" شده است. در بررسی متوجه شدم ایشان خواهر آقای #علیرضا_موحدی معروف است.
۱. "با قطعی شدن شکست شهردار، قائم مقام ۱۲ ساله آقای قالیباف اول استعفا داد بعد از کشور گریخت."
بعد از اعلام نتایج انتخابات سال ۹۶ این تیتر همه رسانهها شد. وقتی سر و صدایش بالا گرفت طبق معمول خبر #تکذیب شد و گردن ضد انقلاب افتاد.
۲. "ناصر امانی معاون شهردار تهران: آقای شریفی تا دو شب گذشته در ایران بوده و از کشور خارج نشده بود، منبع خبر خروج وی در روزهای گذشته یک سایت ضدانقلاب بوده است."
بحث شکایت از تهمت زنندگان و تخریب کنندگان جدی است.
۳. تکذیب، زود تبدیل به تایید شد. #صبح_نو با تیتر "همان شایعات همیشگی این بار علیه شریفی" نوشت مدیر خدوم جهادی بخاطر درمان دخترش از کشور خارج شده بود ولی تهمت زنندگان، در رابطه با پناهندگی و تخلفات مالی این مرد عمل دروغ بافتند. دستگاه قضا رسیدگی کند.
۱. مجلس بالاخره رسما رزومهها را منتشر نکرد ولی آنچه بعنوان رزومه داوطلبان ریاست #دیوان_محاسبات در سایتها درز کرده فاجعه است. مجلس که هیچ، ولی سکوت فضای دانشگاه تبعات جدی دارد. در جدول مربوط به آقای #بذرپاش ۷ مقاله انگلیسی و ۹ مقاله فارسی است.
۲. ۷ مقاله از این ۹ مقاله فارسی در مجله علمی پژوهشی "مدیریت فردا" به مدیرمسئولی و سردبیری دکتر علیرضا علی احمدی (پدر خانم آقای بذرپاش و وزیر آموزش و پرورش دولت نهم) چاپ شده است. دو تا از این ۷ مقاله که ضمیمه کردم پروسهاش خانوادگی طی شده است. یکی با پدرخانم و یکی با خانمشان.
۳. مقالات انگلیسی اما ظاهرا فقط ۲ مورد به نام ایشان قابل دسترسی است که یکی گویا ترجمه یکی از مقالات فارسی ایشان است و منبعش هم آنطور که در جدول آمده مجله هندی نیست. هرچند که نه آن مجله هندی و نه منبعی که الآن روی اینترنت پیدا میکنید، مجلات معتبر ISI نیستند.