ظرف مدت گذشته بیش از سی ساعت جلسات سنا با شهود و وکلای ترامپ رو گوش کردم و کنفرانسهای خبری رو هم ایضاً.
متخصص مسائل حقوقی و انتخاباتس آمریکا نیستم اما به عنوان یه فرد عادی سعی کردم به نظری قابل دفاع در مورد انتخابات برسم. در این رشته سعی میکنم به طور خلاصه با شما هم مطرحش کنم:
۱- شواهد آماری زیادی از ناترازی انتخابات وجود داشت و متخصصان آمار و آنالیز داده زودتر از همه ادعا کردن یه چیزی توی این انتخابات درست نیست. مثلاً ۱۸ تا از ۱۹ کانتی معروف به پیشگو رو، که ترکیب جمعیتی منطبق بر کلیت آمریکا دارن، ترامپ برد، و بعد باخت. پیکهای شدید رو هم که یادمونه.
۲- از حدود یک هفته پیش سناتورهای جمهوریخواه مجاب شدن ادعاها جدیه و اگر بهش جواب ندن ممکنه آرای خودشون ریزش کنه. در نتیجه جلسات هیرینگ تشکیل دادن و از وکلا و شهود در ایالات مختلف دعوت کردن شرکت کنن. کارکرد این جلسات چیه؟ اگر لیجسلتورها مجاب بشن حرف شهود جدیه، ممکنه کلا کار به/
۳-...دادگاه نرسه و قدرت رو به دست بگیرن و الکتورها رو طوری انتخاب کنن که خلاف نتایج اعلام شده در انتخابات رأی بدن. از اونجایی که روند دادگاه بسیار زمانبره و قطعاً به واگذاری قدرت نمیرسه، این روند برای ترامپ کاربردیتر هم هست. حالا ادعاهای مطرح شده توی این جلسات چی بوده؟
۴- چند مرحله تخلف، اعم از ارسال برگه رأی به افرادی که حق رأی ندارن، تا دستور سوپروایزر برای عدم تطبیق مشخصات رأیدهنده و امضا، اسکن چندباره برگههای رأی توسط ماشین رأیشمار، عدم حضور ناظر و همینطور در مواردی بیرون کردنشون. نتیجه؟ تعداد آرای باطله کمتر از ۴% انتخابات پیشین شده!
۵- درحالی که وقتی آرای پستی زیاده، خود به خود باید آرای باطله بیشتر بشه. وقتی ترامپ میگفت رأی غیرقانونی رو نشمردید منظورش همین بود ولی خب شمردن.
اینم بگم شهود رو بسیار صادق یافتم. مثلاً خانمهای کارمند میانسالی که خودشون شوکه بودن و اونقدر با جزئیات حرف میزدن که اگر دروغ بود،
۶-... بازیگر حرفهای هم از پسش بر نمیومد.
در بین شهود همچنین سناتور سابق، سرهنگ امور سایبری ارتش، و دادهپردازان کاردرست هم بودن.
ادعای این شهود با لحظات پیک زدن آمار به نفع بایدن و حالا هم با فیلم منتشر شده از جورجیا کاملاً منطبقه.و اینکه کانتیهای مشکلدار همشون دومینیون داشتن.
۷- نتیجه چی بوده؟
دیشب در پنسیلوانیا ۷۶ لجیسلیتور پنسیلوانیا متقاعد شدن در انتخاب الکتورها به نفع ترامپ رأی بدن (که هنوز خیلی کمه). فرماندار دموکرات جورجیا هم گفته از دیدن فیلم شوکه شده و دستور بازبینی امضاها رو داده. (البته چون پاکت باز شده، فقط بازبینی جرمشناسانه مفیده.)
۸- لذا اگر کسی تا حالا میگفت ادعاها «بیاساس» هستن، دیگه نمیتونه انکار کنه. هر پاکتی که بدون حضور ناظر باز شده و هر رأی بدون تطبیق امضا که شمرده، هرکس که به اسمش رأی داده شده و بعد فهمیده (حدود ۹۶ هزار نفر این ادعا رو کردن)، هرکس از ایالات دیگه اومده،
۹- ...جاهایی که بیش از جمعیت رأی داده شده و غیره، رأی باطله به حساب میاد و همین ابطال آرا، بدون اثبات تقلب سیستمیک، کافیه تا در چند ایالت نتایج به نفع ترامپ برگرده.
تا اینجا فکت بود ولی از این به بعد اجازه بدید پیشبینی کنم:
۱۰- قضیه به حدی بزرگ شده که یا صدها نفر از کلهگندههای حزب دموکرات باید برن زندان، یا هزاران شاهدی که امضا کردن اگر شهادتشون دروغ بود تا ۱۵ سال حبس بگیرن. بهش اضافه کنید که چی میشه اگر الکتورها خلاف نتایج انتخابات رأی بدن؟ شورش همونایی که توی قضیه جورج فلوید دیدیم.
۱۱- من فکر میکنم هیچ کدوم از اینا اتفاق نمیافته، چون سیستم کشش نداره. نهایتاً توافقی سر عدم تعقیب بین طرفین شکل میگیره و کسی دادگاهی نمیشه، اما چند الکتور برگزیده به ترامپ رأی میدن تا راضی بشه که حرفش زمین نمونده و همچنین یه بازبینی اساسی در نحوه رأیگیری بعدی اتفاق میفته.
پایان
لجیسلیتور
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
شما نمیدونید ولی ماها که ایران نیستیم و میخوایم سالم بمونیمم بدبختیای خودمونو داریم.
یه انجمن ایرانی توی شهرمون داریم، همگی مالهکش و پدرسگ. یکی دیگه هم داریم، پنجاهوهفتی و پیرسگ. هربارم اومدیم ترکیب رو تغییر بدیم، گفتن نه ما نمیخوایم برامون دردسر درست شه.
حالا اینا که گفتم غیر از مسجدیا و انجمن اسلامیه و اونایی که شلهزرد نذری میدن.
از آبان گذشته به این طرف بدون اغراق ۸۰% رفیقامو از دست دادم. مهمونی نیست که با ملت به تنش و دعوا نیفتیم. از رفقای آلمانی هم بدم اومده چون کلا به درد ما اهمیتی نمیدن. خلاصه رفتیم تو انزوای مطلق.
به خاطر شرکت توی تجمعها و امضا جمع کردن و کارای این شکلی دیگه نمیتونم ایران برم. مادرمم به خاطر کرونا نذاشتن بیاد و سه ساله که ندیدمش. الآنم پاییز و قرنطینه و خون این بچههایی که یک ساله ریخته رو زمین و ما گهم نتونستیم بخوریم.
دروغ چرا؟ کامل ترکیدم.
این واقعیت که برآیند نظرات، اغلب نسبت به نظر نخبگان بیشتر به حقیقت نزدیک است، در آرای متفکران سیاسی هم بیان شده است.
از جمله در نظریهی جان رالز درباره فضای باز برای برهمکنش همه نوع عقیده (Equilibrium).
رالز به نقطهی صفر اخلاقی قائل نیست. یعنی لازم نیست در فضای گفتگو،/
نظرات زنستیزانه، نژادپرستانه یا حتی مجرمانه سانسور شود، بلکه کافی است تضارب آرا به بینهایت میل کند. در این فرآیند سخنان لغو و بیهوده خود به خود بیاعتبار میشوند و با بیاعتنایی عمومی به حاشیه میروند.
فقط در این شرایط است که برابریِ واقعی به دست میآید.
این برابری خصوصاً در مورد فرودستان ضروری است که به خاطر آموزش کمتر،توان بیان نظرات خود به صورتی که politically correct باشد را ندارند.قرار نیست کسی که نمیداند «خالهزنک» سکسیستی است،از بیان عقیدهاش در مورد فلان سیاستمدار محروم شود. کسی که با زبان خیابان حرف میزد،نباید حذف شود./