Και στα αυστηρά του ΠΝ

Για τις δύο LoR που ετοιμάζεται από κάποιους να σταλούν.

Οι οποίες δύο είναι μία. Μιας και οι Γάλλοι δεν έχουν αντίστοιχο κρατικό φορέα. Και το οποίο αίτημα πρέπει να αποσταλεί προς την εταιρεία

Τα σχόλιά μας(1)
1) Αποτελεί τεράστιο ανορθολογισμό κ εκφυλισμό της διαδικασίας η αποστολή αιτημάτων σε συγκεκριμένους κ επιλεκτικά. Την στιγμή που Άγγλοι, Ισπανοί έχουν προσέλθει με baseline διαμορφώσεις, κ οι Ιταλοί είναι ακόμα καθ' οδόν. Ανορθολογισμό κ εκφυλισμό της διαδικασίας αποτελούν (2)
και οι φερόμενες ως λίστες προκαταρκτικής αξιολόγησης

2) Οι LoR και ειδικά προς της ΗΠΑ δεν αποτελούν διαδικασία διαπραγμάτευσης για διαμόρφωση των πλοίων. Αποτελούν τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τις εταιρείες κ αφού τα πλοία κ κόστη έχουν διαμορφωθεί. Επικύρωση της (3)
διαδικασίας κ όχι διαδικασίας.

3) Η αποστολή LoR δεν αποτελεί δέσμευση τυπικά. Ταυτόχρονα όμως κ επιπρόσθετα των ανωτέρω δεν είναι σύνηθες να αποστέλλεις LoR προς της ΗΠΑ κ να μην υλοποιείς. Είναι το απαραίτητο προτελευταίο βήμα πριν την υλοποίηση της αγοράς (4)
4) Η LoR προς τις ΗΠΑ στο κομμάτι που άπτεται της διαθεσιμότητας μεταχειρισμένων ή υπό απόσυρση πλοίων έχει αργήσει. Έπρεπε ήδη να έχει αποσταλεί. Ειδικά από την στιγμή που άμεση διαθεσιμότητα πλοίων ενδιάμεσης λύσης είναι υποθετικά η μέγιστη μας (κακώς) προτεραιότητα
(5)
Το να είναι διαθέσιμα (θεωρητικά) αντιτορπιλικά κλάσης Tico από τον Οκτώβριο του 2021 κ τέλη Φεβρουαρίου, για μια διαδικασία που τρέχει 6 μήνες, να μην έχει αποσταλεί επίσημο αίτημα είναι παράδοξο. Κ ύποπτο (6)
5) Η απαίτηση των Αμερικανών για αποστολή LoR έτσι ώστε να διαμορφωθούν τα πλοία κ σε σχέση με την baseline διαμόρφωση των Mmsc με την όποια προσήλθαν εκ νέου 5 μήνες μετά την έναρξη της διαδικασίας είναι δηλωτική των ανύπαρκτων επιχειρησιακών απαιτήσεων του ΠΝ (7)
6)Το σημαντικότερο

Η άρνηση του μπατλ προυβεν εξ USN αντμιραλ και νυν λοκχινταίου να διαπραγματευτεί απευθείας με το ΠΝ την τελική διαμόρφωση των πλοίων και αυτή να γίνει μέσω της διαμεσολάβησης του USN ενώπιον του αρχηγού του Πολεμικού μας Ναυτικού αποτελεί βαθύτατη (8)
προσβολή στο πρόσωπο του Ναυάρχου. Προσβολή στο ΠΝ, στα πληρώματα κ στην πατρίδα.

Και σε όλους του μη φο πατριώτες που αγαπούν το Πολεμικό Ναυτικό κ τις αρχές του.

Όταν έρχεται λοιπόν αυτός ο τύπος και λέει στον αρχηγό δεν μιλάω απευθείας μαζί, σου στείλε LoR (9)
η κανονική απάντηση είναι δεν στέλνω τίποτα, το πλοίο σου είναι ακατάλληλο βάσει προδιαγραφών και κόβεται. Χεβ ε ναις ντει.

Ακόμα κ αν δεν έχεις από αυτές (τις προδιαγραφές) κ αυτό στην ουσία σου τρίβει στην μάπα ο λοκχινταίος, εκμεταλλευόμενος τις δικές σου παραλείψεις πάλι(10)
το χεβ ε ναις ντει είναι η σωστή διπλ/κή απάντηση. Αν κ υπάρχουν κ σωστότερες κ λιγότερο διπλ/κές σύμφωνα με την σπουδαία παράδοση κ παρακαταθήκη των ανθρώπων που βρέθηκαν κάποτε στην ίδια θέση με τον σημερινό αρχηγό

Μόνο για διαθεσιμότητες ενδιάμεσης λύσης να σταλεί LoR (end)

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Τρίαινα

Τρίαινα Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Se8QJ38ZjpVtv66

23 Feb
Και λάιφ τιπς για παντρεμένους

Σας ζητάει η γυναίκα σας καινούργιο αυτοκίνητο.

Και εσείς καλός και λαρτζ σύζυγος της λέτε "Ναι αγαπούλα μου να μην κουράζεσαι. Πάρε 20 χιλιάρικα"

Ξεκινάει η σύζυγος σούρτα φέρτα αντιπροσωπείες και ξανά μάνα κ 6 μήνες μετά μιλάει με (1)
6 αντιπροσωπείες. Με bmw, audi, vw, volvo, peugeot κ αλλή μια την οποία όλο κ γυροφέρνει καθημερινά, με τις φίλες της να σου λένε ότι το "άλλο" είναι γαμάτο

"Ρε αγαπούλα με 6? Κόψε κ κανένα. Να επιλέξεις κ ποιο εύκολα κ να μην μου κουράζεσαι. Γούτσου γούτσου"
(2)
"Και τι αμάξι θέλεις?"

"Νιάου" αυτή

Γούτσου γούτσου, νιάου νιάου στα δείχνει κ τα 5 είναι εντελώς διαφορετικής κατηγορίας δυνατοτήτων, κόστους κ εξοπλισμού κ το "άλλο" είναι το από κάτω ⬇️
(3) Image
Read 5 tweets
23 Feb
Εκτός λοιπόν του ανορθολογισμού του να στέλνεις LoR στην παρούσα φάση της "διαδικασίας" (ειδικά για ένα "πλοίο" όπως οι mmsc) κ της ξεφτίλας του ΠΝ, ένα ζήτημα που προκύπτει είναι κ αυτό των επιπτώσεων που θα έχει για την LM την μαρίν η αποστολή LoR σε σχέση με το περιβάλλον (1)
που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ.

Στίς ΗΠΑ, στην πόλη δηλαδή σε αντίθεση με το δικό μας το χωριό, δεν υπάρχει εδώ κ χρόνια σοβαρός, ημισόβαρος, ασόβαρος ή κ τέρμα μαλάκας αναλυτής που να μην καταφέρεται εναντίον των LCS και ειδικότερα των Freedom class(2)
Μια κλάση πλήρως απαξιωμένης στα μάτια της κοινής γνώμης κ των ειδικών.

Απαξιωμένης κ στα μάτια του Κογκρέσου αλλά κ του ίδιου του USN.

Άλλωστε η κλάση ακυρώθηκε εν μέρη με την περικοπή ναυπηγήσεων κ την μετάβαση στο πρόγραμμα των Ffgx (3)
Read 15 tweets
22 Feb
15 νμ η απόσταση αποκάλυψης εισερχόμενου πυραύλου atmaca από το MW08 λέει ο Ζηκίδης. Και 26s ο χρόνος αντίδρασης για μια super vita πχ

Και προφανώς έναντι μοναδικού στόχου. Γιατί σε συνθήκες κορεσμού οι αποστάσεις κ χρόνοι για το MW08 μειώνονται δραματικά (1)
Ταυτόχρονα το σύνολο το πλοίων μας και όχι μόνο οι ΤΠΚ, σε ένα περιβάλλον με εκατοντάδες τουρκικά uavs κ ακόμα περισσότερα βλήματα καθοδήγησης λέιζερ στερούνται τις ικανότητες ενός εξαιρετικά απλού κ φθηνού βοηθήματος όπως το Laser warning receiver (2)
Εξαιρετικά απαραίτητο σε συνθήκες Emcon που θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι των τακτικών όποτε χρειαστεί. Οι σε συνθήκες αγκίστρωσης μικρών σκαφών όπου τα τόξα κάλυψης των ραντάρ είναι περιορισμένα κ ειδικά σε ανύψωση (3)
Read 7 tweets
22 Feb
Στο λιγότερο τοξικό κομμάτι του τουίτερ τζι αρ, σε σχέση με το υπόλοιπο όπου επικρατεί η βιαστιάδα κ το ποιοι βιάζουν καλύτερα ανάλογα με την ιδεολογική τους τοποθέτηση, αυτό των εξοπλιστικών ζητήματων, χθές κ σε σχέση με τα νέα πλοία του Στόλου σπιναρίστηκε αυτό (1)
"Επιχειρησιακό κριτήριο η δυνατότητα διακρατικής"

Και ταξίδεψε ο νους μας στο μακρινό 2005.Την εποχή της ευημερίας τότε που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα κ ο Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος, τότε ΥπΕς νομοθετεί το περίφημο νόμο περί προσωπικής συνέντευξης στην διαδικασία (2)
προσλήψεων μέσω Ασεπ.

Κριτήριο επιχειρησιακής κατάλληλοτητας ήταν κ αυτό. Έπαιρνες x μόρια πχ μέσω αντικειμενικών προσόντων. Ερχόταν η προφορική συνέντευξη κ τα προσαύξανε κατά συντελεστή από 0,8 έως 1,2 (3)
Read 13 tweets
21 Feb
Μας μπλόκαρε που λέτε κ ο Ioannis o Novus.
Καλό παιδί, παλικάρι αλλά από μόνο του δεν λέει κ τίποτα.
Και οι χουνταίοι που ρίξαν τον Μακάριο στην Κύπρο πατριώτες ήταν. Την Ένωση θελαν.
Απλά τα χαρακτηριστικά τσάτσου τους εμπόδισαν να αναρωτηθούν το "κ μετά?" (1)
Έτσι κ ο Novus που προχθές έγραφε "Για το πώς η Τουρκία είναι γεωπολιτικά γωνία μαγαζί κ αυτό δύσκολα αλλάζει" κ ότι η Αμερική θα πρέπει να δώσει ανταλλάγματα πραγματικά κ όχι καθρεφτάκια αφού έσβησε όλα τα τουι του προ της 19/2 άρχισε να σπινάρει πάλι περί γεωπ/κών πλεγμάτων (2)
"Δεν γνωρίζετε που δεν γνωρίζετε, μην γίνεστε κ χούλιγκαν" λέει ο Γιάννης ο νουόβος αφού βέβαια είχε σβήσει τα προηγούμενα τουι που αναιρούσε το συγκεκριμένο.
Και ο σβήνων τουι κατηγορεί κ για χουλιγκανισμό.

Με τον "δεν γνωρίζετε" κατοχυρώνει κ θέση αυθεντίας για τον εαυτό (3)
Read 9 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!