Εκτός λοιπόν του ανορθολογισμού του να στέλνεις LoR στην παρούσα φάση της "διαδικασίας" (ειδικά για ένα "πλοίο" όπως οι mmsc) κ της ξεφτίλας του ΠΝ, ένα ζήτημα που προκύπτει είναι κ αυτό των επιπτώσεων που θα έχει για την LM την μαρίν η αποστολή LoR σε σχέση με το περιβάλλον (1)
που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ.

Στίς ΗΠΑ, στην πόλη δηλαδή σε αντίθεση με το δικό μας το χωριό, δεν υπάρχει εδώ κ χρόνια σοβαρός, ημισόβαρος, ασόβαρος ή κ τέρμα μαλάκας αναλυτής που να μην καταφέρεται εναντίον των LCS και ειδικότερα των Freedom class(2)
Μια κλάση πλήρως απαξιωμένης στα μάτια της κοινής γνώμης κ των ειδικών.

Απαξιωμένης κ στα μάτια του Κογκρέσου αλλά κ του ίδιου του USN.

Άλλωστε η κλάση ακυρώθηκε εν μέρη με την περικοπή ναυπηγήσεων κ την μετάβαση στο πρόγραμμα των Ffgx (3)
Προσφάτως κ το ίδιο το USN, που εκ του ρόλου του δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχθεί την απόλυτη αποτυχία του προγράμματος (το οποίο τείνει να αποτελέσει case study κακοδιαχειρίσης, επίπτωσης στρατιωτιπολιτικών πλεγμάτων στις ικανότητες του στόλου σε σημείο που να αποτελεί (4)
τροχοπέδη κ για το επόμενο των Ffgx), κ πιεσμένο από οροφές, χρηματοδότηση, κογκρέσο, κοινή γνώμη, πραγματικότητα αρχίζει κ αυτό να διαχωρίζει την θέση του

1ον επικυρώνοντας τα γνωστά κ στο ίδιο κ στους ειδικούς εδώ κ καιρό πρόβληματα του συστήματος προωσης των Freedom class (5)
2ον μιλώντας δημόσια για μελλοντικές δομές δυνάμεως όπου τα LCS δεν υπάρχουν πουθενά. Ή μιλώντας δημόσια για την προοπτική να χρησιμοποιηθούν τα LCS σε ρόλο ακτοφυλακής προς αντικατάσταση των υπό απόσυρση cyclone class (εκοπίσματος ~300 τόνων) (6)
3ον έχοντας ήδη στα πόδια της austal κ προ των δικών του αμερικανικές υπηρεσίες να ερευνούν ενδεχόμενο οικονομικών ατασταλιών (7)
Εν μέσω εν τέτοιου λοιπόν περιβάλλοντος για τις εταιρείες (προτίστως την LM μαρίν), τα πλοία κ το USN ετοιμάζεται η ηγεσία του δικού μας ΠΝ κ πενταγώνου να αποστείλει LoR για τις Mmsc ή αλλιώς Freedom class flight III, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από αυτή την εβδομάδα (8)
Δίνοντας έστω κ πρόσκαιρη σανίδα σωτηρίας (μόνο κ μόνο με την αποστολή της LoR, δεν συζητάμε αν ή όταν πάρουν το συμβόλαιο) στην από παντού πιεζόμενη LM μαρίν στις ΗΠΑ

Δίνοντας δηλαδή στην LM μαρίν πολιτικά κ οικονομικά επιχειρήματα για να ξεφορτωθεί λίγο την πίεση που(9)
ασκείται εις βάρος της στις ΗΠΑ.

Για τους παρατηρητικούς το βλέπουμε ήδη. Όσο προχωράει η υπόθεση των Mmsc hel τόσο βλέπουμε την πτώση έντασης της κριτικής από πολλούς verified κ opinion making αγγλόφωνους λογαριασμούς για τις LCS.
(10)
Σποραδικά θα βρεθεί κ κάποιος ειλικρινής στα σχόλια που θα πει να αποσυρθούν κ να δωθούν σε κάνα τριτοκοσμικό ναυτικό. Κάποιοι θα κατονομάσουν κ εμάς.

Και ενώ ακόμα κ σήμερα υπάρχει κριτική για τα LCS στους βεριφαιντ νειβαλ αναλιστς εκεί που είναι αδύνατον να βρείς(11)
όσο κ αν προσπαθήσεις, είναι ίχνος κριτικής για τα LCS Freedom flight III (ακα mmsc)

Και είναι λογικό. Ποιος Αμερικανός θα κριτικάρε ένα προϊόν που σπρώχνει η χώρα του ή καλύτερα εταιρεία της χώρας του για να βάλλει στην τσέπη 5 δις?
(12)
Θα υπήρχε Έλληνας αν σπρώχναμε 5 δις Άρτεμις 30 στην Ρουάντα πχ?

Σε ένα τέτοιο λοιπόν περιβάλλον ετοιμαζόμαστε να στείλουμε LoR στην LM μαρίν

Προσφέροντας τεράστιες ακοστολόγητες υπηρεσίες στην εταιρεία μόνο κ μόνο με την αποστολή της (13)
Ίσως κάποιοι να μην έχουν πρόσβαση στις ειδήσεις εκτός χώρας

Η να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο ακόμα με σήματα Μορς κ με σηματορικά...

(end)

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Τρίαινα

Τρίαινα Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Se8QJ38ZjpVtv66

23 Feb
Και λάιφ τιπς για παντρεμένους

Σας ζητάει η γυναίκα σας καινούργιο αυτοκίνητο.

Και εσείς καλός και λαρτζ σύζυγος της λέτε "Ναι αγαπούλα μου να μην κουράζεσαι. Πάρε 20 χιλιάρικα"

Ξεκινάει η σύζυγος σούρτα φέρτα αντιπροσωπείες και ξανά μάνα κ 6 μήνες μετά μιλάει με (1)
6 αντιπροσωπείες. Με bmw, audi, vw, volvo, peugeot κ αλλή μια την οποία όλο κ γυροφέρνει καθημερινά, με τις φίλες της να σου λένε ότι το "άλλο" είναι γαμάτο

"Ρε αγαπούλα με 6? Κόψε κ κανένα. Να επιλέξεις κ ποιο εύκολα κ να μην μου κουράζεσαι. Γούτσου γούτσου"
(2)
"Και τι αμάξι θέλεις?"

"Νιάου" αυτή

Γούτσου γούτσου, νιάου νιάου στα δείχνει κ τα 5 είναι εντελώς διαφορετικής κατηγορίας δυνατοτήτων, κόστους κ εξοπλισμού κ το "άλλο" είναι το από κάτω ⬇️
(3)
Read 5 tweets
22 Feb
15 νμ η απόσταση αποκάλυψης εισερχόμενου πυραύλου atmaca από το MW08 λέει ο Ζηκίδης. Και 26s ο χρόνος αντίδρασης για μια super vita πχ

Και προφανώς έναντι μοναδικού στόχου. Γιατί σε συνθήκες κορεσμού οι αποστάσεις κ χρόνοι για το MW08 μειώνονται δραματικά (1)
Ταυτόχρονα το σύνολο το πλοίων μας και όχι μόνο οι ΤΠΚ, σε ένα περιβάλλον με εκατοντάδες τουρκικά uavs κ ακόμα περισσότερα βλήματα καθοδήγησης λέιζερ στερούνται τις ικανότητες ενός εξαιρετικά απλού κ φθηνού βοηθήματος όπως το Laser warning receiver (2)
Εξαιρετικά απαραίτητο σε συνθήκες Emcon που θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι των τακτικών όποτε χρειαστεί. Οι σε συνθήκες αγκίστρωσης μικρών σκαφών όπου τα τόξα κάλυψης των ραντάρ είναι περιορισμένα κ ειδικά σε ανύψωση (3)
Read 7 tweets
22 Feb
Και στα αυστηρά του ΠΝ

Για τις δύο LoR που ετοιμάζεται από κάποιους να σταλούν.

Οι οποίες δύο είναι μία. Μιας και οι Γάλλοι δεν έχουν αντίστοιχο κρατικό φορέα. Και το οποίο αίτημα πρέπει να αποσταλεί προς την εταιρεία

Τα σχόλιά μας(1)
1) Αποτελεί τεράστιο ανορθολογισμό κ εκφυλισμό της διαδικασίας η αποστολή αιτημάτων σε συγκεκριμένους κ επιλεκτικά. Την στιγμή που Άγγλοι, Ισπανοί έχουν προσέλθει με baseline διαμορφώσεις, κ οι Ιταλοί είναι ακόμα καθ' οδόν. Ανορθολογισμό κ εκφυλισμό της διαδικασίας αποτελούν (2)
και οι φερόμενες ως λίστες προκαταρκτικής αξιολόγησης

2) Οι LoR και ειδικά προς της ΗΠΑ δεν αποτελούν διαδικασία διαπραγμάτευσης για διαμόρφωση των πλοίων. Αποτελούν τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τις εταιρείες κ αφού τα πλοία κ κόστη έχουν διαμορφωθεί. Επικύρωση της (3)
Read 12 tweets
22 Feb
Στο λιγότερο τοξικό κομμάτι του τουίτερ τζι αρ, σε σχέση με το υπόλοιπο όπου επικρατεί η βιαστιάδα κ το ποιοι βιάζουν καλύτερα ανάλογα με την ιδεολογική τους τοποθέτηση, αυτό των εξοπλιστικών ζητήματων, χθές κ σε σχέση με τα νέα πλοία του Στόλου σπιναρίστηκε αυτό (1)
"Επιχειρησιακό κριτήριο η δυνατότητα διακρατικής"

Και ταξίδεψε ο νους μας στο μακρινό 2005.Την εποχή της ευημερίας τότε που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα κ ο Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος, τότε ΥπΕς νομοθετεί το περίφημο νόμο περί προσωπικής συνέντευξης στην διαδικασία (2)
προσλήψεων μέσω Ασεπ.

Κριτήριο επιχειρησιακής κατάλληλοτητας ήταν κ αυτό. Έπαιρνες x μόρια πχ μέσω αντικειμενικών προσόντων. Ερχόταν η προφορική συνέντευξη κ τα προσαύξανε κατά συντελεστή από 0,8 έως 1,2 (3)
Read 13 tweets
21 Feb
Μας μπλόκαρε που λέτε κ ο Ioannis o Novus.
Καλό παιδί, παλικάρι αλλά από μόνο του δεν λέει κ τίποτα.
Και οι χουνταίοι που ρίξαν τον Μακάριο στην Κύπρο πατριώτες ήταν. Την Ένωση θελαν.
Απλά τα χαρακτηριστικά τσάτσου τους εμπόδισαν να αναρωτηθούν το "κ μετά?" (1)
Έτσι κ ο Novus που προχθές έγραφε "Για το πώς η Τουρκία είναι γεωπολιτικά γωνία μαγαζί κ αυτό δύσκολα αλλάζει" κ ότι η Αμερική θα πρέπει να δώσει ανταλλάγματα πραγματικά κ όχι καθρεφτάκια αφού έσβησε όλα τα τουι του προ της 19/2 άρχισε να σπινάρει πάλι περί γεωπ/κών πλεγμάτων (2)
"Δεν γνωρίζετε που δεν γνωρίζετε, μην γίνεστε κ χούλιγκαν" λέει ο Γιάννης ο νουόβος αφού βέβαια είχε σβήσει τα προηγούμενα τουι που αναιρούσε το συγκεκριμένο.
Και ο σβήνων τουι κατηγορεί κ για χουλιγκανισμό.

Με τον "δεν γνωρίζετε" κατοχυρώνει κ θέση αυθεντίας για τον εαυτό (3)
Read 9 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!