Вест је скинута моментално, али можемо да се подсетимо на ово
europeanwesternbalkans.com/2020/09/08/ser…
Али тешко да ће мене зајебати са цензуром
Зашто се иницирало толико људи који су примили прву дозу вакцине? Имунолог Емина Милошевић

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Ивана Стојковић

Ивана Стојковић Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @ivanaedu

23 Feb
Пре тачно годину дана Н1 медији су лансирали кампању да се види Н1.
У том тренутку маса људи је прогутала бачени мамац, како ето због "објективног информисања" држава жели да им науди.
Не знам да ли се сећате те кампање и колико је она спровођена агресивно?
Ова кампања није била случајна. Сада се види колико је она била прецизно планирана и савршено изведена.
Овај медији као и Нова, Данас, НИН, Време су покушали један експеримент који је требао да промени свест грађана Србије о љубави према цркви, земљи, православљу.
У свему овоме наравно нису били сами. Ово је била психолошка операција планирана од службеника ЦИА.
У неколико наврата писали смо низове, и ја и други о улози службеника ове агенције Петреуса који је био власник медија у Србији, а Н1 је део криминалне банде CNN.
Read 21 tweets
21 Feb
Врло озбиљан чланак о стерилитету.
Утврђено је да број сперматозоида пада, истовремено квалитет јајних ћелија је све лошији, рађају се деца са повећаним конгениталним аномалијама, девојчице пате од прераног уласка у пубертет, а жене од пречестих абортуса
nytimes.com/2021/02/20/opi…
О овим злотворима сам већ писала, али добро се потрефила и ова вест. Поменута компанија користи живе фетусе које касапи како би користили њихове органе за нпр испитивање вакцина.
mb.ntd.com/planned-parent…
Нажалост све ове вести постају све горе, и о овоме сам писала, а писала је и @ivanajpavlovic. Добићете линк за овај сајт, који промовише исхрану људским месом.
Read 4 tweets
18 Feb
Не могу да преводим, нешто морате и сами. Углавном ради се о састојцима вакцина, а добићете и линк за сваку вакцину појединачно и које састојке садрже. Колико сам могла да видим, садрже само отрове.
“I gathered all vaccine ingredients into a list and contacted Poison Control. After intros and such, and asking to speak with someone tenured and knowledgeable, this is the gist of that conversation.
Me: My question to you is how are these ingredients categorized? As benign or poison? (I ran a few ingredients, formaldehyde, Tween 80, mercury, aluminum, phenoxyethanol, potassium phosphate, sodium phosphate, sorbitol, etc.)
Read 22 tweets
2 Feb
ОВО ЈЕ ЗА СМРТНУ КАЗНУ
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
nationalfile.com/busted-nih-own…
Текст је из јуна 2020. Што ме чини још беснијом.
Национални институт за здравље (НИХ) поседују финансијски удео у вакцини Модерна, коју финансира Бил Гејтс, постављајући велико питање о наводној непристрасности политичких одлука савезне владе током избијања коронавируса.
др. Антони Фаучи, финансијски савезник Била Гејтса, критиковао је хидроксиклорокин, а ФБИ је чак извршио и упад у бању у којој се примењивао интравенски витамин Ц, оба средства су су конкуренти вакцини.
Read 18 tweets
22 Jan
Пре неколико недеља сам писала о Србима, колико је тешко у оваквим временима исказати било какав бунт, незадовољство, стати на страну добра. Маса људи стално говори "па нико се не буни свима је добро, народ је крив" е па господо после оваквог излагања.. ⬇️
схватићете колико смо ми као народ сјајни какву "елиту" имамо и то у највишем и најважнијем телу.
Данашњи САНУ је скуп плаћеника који се финансирају делом из буџета, а делом од фармацеутских компанија (тамо где су "медицинари")
Годинама је председник САНУ увек из области медицине. 2015. на избор за председника јавила су се 3 кандидата сва тројица лекари, 2019. данашњи председник изабран 2015. поново постаје председник.
Read 15 tweets
21 Jan
Вероватно је већини ова вест промакла. Покушаћу да објасним. Србија је добила вакцине свих произвођача. Не верујем да су купљене, више верујем да је држави плаћено да буду дистрибуиране. Ово се ради код свих испитивања лекова. Запитајте се зашто вакцине имају привремене дозволе? Image
Сећате се пре пар месеци да је кружио видео у коме се спомиње Србија и Пакистан као део експеримента. Покушаћу да нађем тај видео, било је у септембру. У овом твиту а и сама Брнабић је неколико пута нагласила да се прати свака бочица.
Бар код има за циљ да се фармацеутска кућа обавести ко је од испитаника добио вакцину ко плацебо (нема супстанце), те на основу нежељених ефеката знају да ли је вакцина штетна или не. На тај начин урађено је следеће:
сакривено је испитивање (јер нема сагласности)
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!