Пре тачно годину дана Н1 медији су лансирали кампању да се види Н1.
У том тренутку маса људи је прогутала бачени мамац, како ето због "објективног информисања" држава жели да им науди.
Не знам да ли се сећате те кампање и колико је она спровођена агресивно?
Ова кампања није била случајна. Сада се види колико је она била прецизно планирана и савршено изведена.
Овај медији као и Нова, Данас, НИН, Време су покушали један експеримент који је требао да промени свест грађана Србије о љубави према цркви, земљи, православљу.
У свему овоме наравно нису били сами. Ово је била психолошка операција планирана од службеника ЦИА.
У неколико наврата писали смо низове, и ја и други о улози службеника ове агенције Петреуса који је био власник медија у Србији, а Н1 је део криминалне банде CNN.
Један од твитова који ће вам мало освежити памћење
Последњи у низу "баци коску да се кољу" уз садејство људи из власти и опозиције била је смрт Ђорђа Балашевића.
Поменути певач је преминуо 19.1.2021.
Неколико дана пре његове смрти најављено је приказивање потресног филма који је сваки Србин после 70 год једва дочекао.
Већ сутрадан је неко од твитер налога избацио обавештење о окупљању грађана и паљењу свећа за покојног певача баш у време емитовања филма.
Немам ништа против, али ствар је смрдела.
Заиста је било више него очигледно да неко упорно покушава поделе међу народом.
Да ову удружену акцију, непрофесионалност нисам само ја приметила, приметили су и други
Још један фантастичан низ о поменутим медијима
Прошлогодишња акција нарицања о угрожености и медијским слободама је већ тада била дегутантна.
Поред свих ових већ понуђених твитова ови медији су успели да привуку и одређени број новинара који су представљени као "жртве" режима
Па су сви са одушевљењем пратили КЗН на којима само чувена Жаки (иначе другарица Сузане Василијевић) сме да поставља права питања.
Током јулских протеста су све маске пале.
Новинарке Н1 као без душе извештавају шта се дешава у Бгд, међутим на скандирање
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА... мук
Почиње да се мења песма и већ сутрадан проглашавају омладину Србије десничарским снагама.
Извештаји са протеста престају
А затим маневром службе и акцијом седи доле, ево нама независних опозиционих медија да наставе са поделом народа.
Од момента проглашења пандемије најгласније, најпрецизнији, најбржи у извештајима са лица места из црвене зоне... Крећу они који смеју да питају.
Али уместо да питају,они нуде јо већи страх, панику и очај грађанима Србије,који су сада збуњени
"па ако ови тако кажу,све је истина"
Поново крећу поделе на државни и опозициони кризни штаб. Одједном се формира група Уједињени против ковида, нон стоп дају обавештења на тим медијима, поново је дошло до поделе.
Лекари из те групације проглашавају се не пожељним на својим радним местима, трпе мобинг, а све се то уредно преноси путем медија. Народ кључа од беса, ови лажу, ови лажу више и поново се делимо.
А ко је струка која се појављује на независним медијима
nova.rs/tag/struka-pro…
Ови људи који вас убеђују да владин кризни штаб лаже, а у ствари гурају што јаче могу агенду потпуне вакцинације грађана Србије
Уместо да ти исти лекари испитају од чега су им умрле колеге и свакодневно умиру, да објасне како је могуће да су обдукције забрањене, ко их је у Србији забранио и зашто, како је могуће да поред опсежне вакцинације је све више оболелих
САДА НЕМА КО ДА ПИТА
Велика већина новинара ових медија почела је да лаже по друштвеним мрежама како месецима није видела родитеље, праве screenshot твитова и омаловажавају оне који другачије мисле и то постављају на мреже, а када поставите питање које не очекују... Блокирају.
И то су новинари??
Исти ти медији позивају стално једне исте лекаре који причају једну те исту причу да им случајно не покваре концепцију, а ако кажете било шта против, етикетирају вас као бота владајуће коалиције, са којом као што видите тесно сарађују,јер орден је орден и истом се у зубе не гледа
Зашто сви ови медији гурају једну исти причу, па видите да нема короне, била би прича о глобалном загревању.
Ми смо свакодневно преплављени информацијама и наизглед ове две ствари немају везе једна са другом, међутим имају и то много.
Обе ове приче постану јасније када сагледате ширу слику и веома су повезане, али ови медији вам неће дозволити да повежете коцкице. А ствар је врло проста. Корпорације у које спадају медији желе контролу над целом планетом.
Прича о глобалном загревању је увод у контролу ресурса
Прича о корони, увод у контролу над људима.
Ако сам помогла макар мало и ако пратите медије само обратите пажњу на изјаве, реченице, кључне речи, сејање страха... Повежите са прочитаним и схватићете докле иде болесна агенда НСП у којој су медији број 1 на листи.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Ивана Стојковић

Ивана Стојковић Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @ivanaedu

22 Feb
Вест је скинута моментално, али можемо да се подсетимо на ово
europeanwesternbalkans.com/2020/09/08/ser…
Али тешко да ће мене зајебати са цензуром
Read 6 tweets
21 Feb
Врло озбиљан чланак о стерилитету.
Утврђено је да број сперматозоида пада, истовремено квалитет јајних ћелија је све лошији, рађају се деца са повећаним конгениталним аномалијама, девојчице пате од прераног уласка у пубертет, а жене од пречестих абортуса
nytimes.com/2021/02/20/opi…
О овим злотворима сам већ писала, али добро се потрефила и ова вест. Поменута компанија користи живе фетусе које касапи како би користили њихове органе за нпр испитивање вакцина.
mb.ntd.com/planned-parent…
Нажалост све ове вести постају све горе, и о овоме сам писала, а писала је и @ivanajpavlovic. Добићете линк за овај сајт, који промовише исхрану људским месом.
Read 4 tweets
18 Feb
Не могу да преводим, нешто морате и сами. Углавном ради се о састојцима вакцина, а добићете и линк за сваку вакцину појединачно и које састојке садрже. Колико сам могла да видим, садрже само отрове.
“I gathered all vaccine ingredients into a list and contacted Poison Control. After intros and such, and asking to speak with someone tenured and knowledgeable, this is the gist of that conversation.
Me: My question to you is how are these ingredients categorized? As benign or poison? (I ran a few ingredients, formaldehyde, Tween 80, mercury, aluminum, phenoxyethanol, potassium phosphate, sodium phosphate, sorbitol, etc.)
Read 22 tweets
2 Feb
ОВО ЈЕ ЗА СМРТНУ КАЗНУ
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
nationalfile.com/busted-nih-own…
Текст је из јуна 2020. Што ме чини још беснијом.
Национални институт за здравље (НИХ) поседују финансијски удео у вакцини Модерна, коју финансира Бил Гејтс, постављајући велико питање о наводној непристрасности политичких одлука савезне владе током избијања коронавируса.
др. Антони Фаучи, финансијски савезник Била Гејтса, критиковао је хидроксиклорокин, а ФБИ је чак извршио и упад у бању у којој се примењивао интравенски витамин Ц, оба средства су су конкуренти вакцини.
Read 18 tweets
22 Jan
Пре неколико недеља сам писала о Србима, колико је тешко у оваквим временима исказати било какав бунт, незадовољство, стати на страну добра. Маса људи стално говори "па нико се не буни свима је добро, народ је крив" е па господо после оваквог излагања.. ⬇️
схватићете колико смо ми као народ сјајни какву "елиту" имамо и то у највишем и најважнијем телу.
Данашњи САНУ је скуп плаћеника који се финансирају делом из буџета, а делом од фармацеутских компанија (тамо где су "медицинари")
Годинама је председник САНУ увек из области медицине. 2015. на избор за председника јавила су се 3 кандидата сва тројица лекари, 2019. данашњи председник изабран 2015. поново постаје председник.
Read 15 tweets
21 Jan
Вероватно је већини ова вест промакла. Покушаћу да објасним. Србија је добила вакцине свих произвођача. Не верујем да су купљене, више верујем да је држави плаћено да буду дистрибуиране. Ово се ради код свих испитивања лекова. Запитајте се зашто вакцине имају привремене дозволе? Image
Сећате се пре пар месеци да је кружио видео у коме се спомиње Србија и Пакистан као део експеримента. Покушаћу да нађем тај видео, било је у септембру. У овом твиту а и сама Брнабић је неколико пута нагласила да се прати свака бочица.
Бар код има за циљ да се фармацеутска кућа обавести ко је од испитаника добио вакцину ко плацебо (нема супстанце), те на основу нежељених ефеката знају да ли је вакцина штетна или не. На тај начин урађено је следеће:
сакривено је испитивање (јер нема сагласности)
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!