Hoe blind ben je als je dit kunt opschrijven, terwijl de SP vol meewerkt aan het ontnemen van vrijheden?
Want als je nu nog niet uit wetenschappelijke onderzoeken hebt gedestilleerd dat lockdowns niet werken, er wél geneesmiddelen zijn, het coronavaccin een experiment op de bevolking is en nog steeds achter een testmaatschappij staat, heb je dan überhaupt ooit iets gelezen?
En vind je dan niet @MarijnissenL dat de mindkapjes onder 'vrijheidsbeperking' valt? Het moet op. Verplicht. Anders boete.🤨
Dit staat op de RIVM site en daarnaast de conclusie uit een meta analyse mbt onderzoek mondkapjes. Het baat niet, maar schaadt enorm.
En als je dit leest, denk je dan ook niet dat dit neigt naar een dictatuur? Dat we een beetje de zeggenschap over ons eigen lijf aan het verliezen zijn? Dat we ons zelfbeschikkingsrecht met betrekking tot ons lichaam, kwijtraken? Of denk je dat dat hier nooit zal gebeuren?
En vind je niet dat de avondklok, waar SP mee instemde, een zware inperking van bewegingsvrijheid was? Waarvoor geen onderbouwing bestond? Waarvan Frankrijk onderzocht en vond dat de avondklok nauwelijks werkte?
google.com/amp/s/amp.nos.…
En @MarijnissenL vind je het niet apart dat slechts een handjevol mensen, waaronder charlatan Ab Osterhaus, het beleid bepalen? Of raar dat talloze wetenschappers genegeerd, verbannen of monddood worden gemaakt? Komt dat je niet bekend voor?
nursing.nl/kamer-eist-ein…
@MarijnissenL ik vind alles best maar niemand moet aan mijn vrijheid en recht op lichamelijke integriteit komen. Ik geloof best dat het 'vaccin' tegen corona werkt maar ik vertrouw
erop dat mijn immuunsysteem hetzelfde doet. Dat is mijn keuze. Ik wens daarvoor niet gestraft/beperkt/uitgesloten te worden.
En je mag van mij adviseren tot je een ons weegt, maar verplichten is een ander verhaal. Inmiddels zijn we verplicht een mondkap te dragen, werden we verplicht de avondklok te handhaven, etc. Alles op straffe van boetes.
Dus als jij vindt dat dit allemaal geen vrijheidsbeperking zijn, dan is je tweet prima. Maar anders....Onze vrijheden worden beperkt; door een overheid. Terwijl er echt nul bewijs is dat ze werken. Dat was al in de eerste golf bekend hé?
google.com/amp/s/www.bbc.…
En kom me niet aan met dat verhaal dat we het voor de ouderen/zorg doen. Ten eerste hebben juist de ouderen onder de maatregelen geleden. Hun kwaliteit van leven en gezondheid werden vreselijk aangetast. Zij kregen geen keuze. Ze moesten in quarantaine. Ze moesten eenzaam zijn.
En de zorg, ach Lilian, daar hoef ik je niets over te vertellen. Je weet dat er al jaren geroeid wordt met de korte riemen die ze krijgen van de overheid. En maar afschalen terwijl de multimorbiditeit en vergrijzing onder de bevolking toeneemt.
En er waren oplossingen zat voor deze 'crisis':een covidschip, versneld opleiden van IC verpleegkundigen, BIG geregistr. uit buitendiensten terughalen etc. Eigenlijk was het beleid vanaf het begin onbegrijpelijk. Ik schreef er 26 pag. over voor BPOC2020.
documentcloud.adobe.com/link/review?ur…
Ik sluit af met deze Holocaust' survivor. Ik hecht nogal veel waarde aan deze ervaringsdeskundige.
Ik vroeg mijn moeder ooit waarom zij in WOII niet wist dat de Joden vergast werden. Ze zei: "We hoorden t wel, maar konden ons zoveel slechtheid in mensen gewoon niet voorstellen. We deden t af als een broodje aap verhaal".
Ik moet de laatste tijd vaak aan haar woorden denken.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Criticaster1960

Criticaster1960 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @IkNet

3 May
Dit onderzoek concludeert dat het spike eiwit de oorzaak is van allerlei vaataandoeningen die optreden bij covidpatienten.
Het feit dat álle coronavaccins spike eiwitten aanmaken verontrust me dan wel enigszins.
salk.edu/news-release/t…
Zowel mRNA als virale vectorvaccins (coronavaccins) bevatten instructies om een spike eiwit te maken. Maar dat spike eiwit veroorzaakt juist de problemen. 🤨
Read 7 tweets
30 Apr
Gisteren in het #notulendebat werden zorgen geuit over blinde vlekken mbt andere overheidsinstellingen.
Beste bewindslieden; onderzoek #Jeugdzorg.
Deze jongen mocht, tot groot verdriet van beiden, zijn moeder niet meer zien. Hij maakte er een clip over.
Hij wil weg van alle instellingen waar hij, onterecht, is geplaatst.
Hij wil bij zijn moeder wonen; Een academische geschoolde, lieve, zorgzame vrouw. Ik ken haar persoonlijk. Ik heb geluidsbanden gehoord met medewerkers van jeugdzorg waar de honden geen brood van lusten.
Onbeschoft en volkomen voorbijgaand aan het verdriet van moeder en zoon.
10 minuten onder begeleiding je moeder mogen spreken. Onder toezicht en onder voorwaarden. Bepaalde onderwerpen mogen niet besproken worden. Restricties en enorme tegenstand vanuit Jeugdzorg.
Read 6 tweets
25 Apr
@Medialogica
Jullie onderzoeken de snelheid van een Ferrari (hcq) met een Opel motor (dosering te hoog of geen combi met AZ/Z) in de woestijn (ziekenhuis) en zeggen dan dat de Ferrari niet snel is 🙄
De voorwaarden voor succes zijn niet opgenomen in jullie 'onderzoek'.
Waarom hebben jullie niet gekeken wat de succesvariabelen eigenlijk zijn (dus de voorwaarden waaronder iets werkt) en dáár onderzoek naar gedaan?
Fase 1 bij huisarts, binnen zes dagen na aanvang van klachten met deze cocktail?👇
Voor de 'researchers' heb ik aanvullende informatie.
Dus @Medialogica wat een bagger, wat een onzin, wat een slechte onderzoekers hebben jullie in dienst.
Read 13 tweets
24 Apr
Eenzijdig artikel van @wierdduk
Alsof iedereen die zich niet wil laten vaccineren, dom is en in achterstandswijken woont.
De vaccinatiebereidheid is misschien wel zo laag Wierd omdat mensen zich realiseren dat de IFR 0,15% is en dat t onnodig is om iedereen te vaccineren.
"Ik was net bij een dametje van 80, dat zegt: ik ga het niet doen. Ik zeg: maar u bent 80, u bent obees, waar bent u bang voor? Voor de langetermijngevolgen?'
Read 4 tweets
24 Apr
Morgen uitzending over, volgens @vpro, het niet werkende geneesmiddel #HCQ.
vpro.nl/argos/lees/ond…
Wie kijkt kan makkelijk checken of de onderzoeken die @Medialogica gebruikt voldoen aan deze succesvariabelen;
-Binnen zes dagen na aanvang van eerste klachten. (Werkt niet bij ernstig zieke patiënten op IC bv)
-Onderstaande cocktail (let op dosering)👇
'Prof. Raoul verklaarde onder ede dat hij doodsbedreigingen had gekregen, nadat hij vertelde over HCQ als effectief coronamedicijn. De schuldige bleek n arts die de afgelopen zes jaar grof geld kreeg van Gilead, fabrikant vn virusremmer remdesivir.'
Uit👇
rd.nl/artikel/885908…
Read 4 tweets
23 Apr
'Als debatten tot laat in de avond duren wordt er comfortabel gedineerd in het Kamerrestaurant op het Binnenhof. Dat is gewoon open, niet gehinderd door een lockdown of avondklok'. telegraaf.nl/t/263378024/ via @telegraaf
'Voor de mensen die achter het stuur van de vrachtwagen zitten om de snacks bij de kroeg te brengen is er geen terrasje, geen vermaak na een dag hard werken. Hun kantine is wél gesloten, de truckersrestaurants blijven in lockdown'
'Caroline van der Plas diende donderdagavond samen met Wybren van Haga een motie in tegen deze misstand. Het kan niet zo zijn dat vrachtwagenchauffeurs hun werkdagen en -nachten in eenzaamheid moeten doorbrengen in een cabine zonder tafel of sanitaire voorzieningen'
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!