دوست عزیزی در مورد زخایر اورانیوم موجود در کشور پرسیدند که باید بگم خوشبختانه چند سال پیش بر خلاف انتظار زخایر زیادی اورانیوم در اطراف شهر یزد در سطح و عمق زمین پیدا شد. بعد از آن ایران توانست تولید کیک زرد خود را به صورت چشمگیری افزایش دهد، به طوری که در سال گذشته شمسی‌
به گفته علی‌ اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی‌ ایران، چیزی بالغ بر ۴۰ تن کیک زرد تولید کردیم و این یعنی‌ افزایش ۸ برابری تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال‌های پیشین.
فارغ از این طبق گفته بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان، نتایج امیدوار کننده‌ای از احتمال کشف ۴ معدن جدید اورانیوم در عمق ۶۰۰ تا ۷۰۰ متری وجود دارند که با راه اندازی آنها تولید کیک زرد کشور در آینده نزدیک به ۱۰۰ تن در سال خواهد رسید. لازم به ذکر است که در حوزه اکتشاف
زمانی از تجهیزاتی استفاده می‌کردیم که با به کارگیری آن‌ها تنها می‌توانستیم تا عمق ۵۰ الی ۱۰۰ متری زمین را پی جویی کنیم که بعدا تا به ۳۵۰ متر نیز افزایش یافت، اما هم اکنون با روش‌های جدید می‌توانیم تا اعماق ۶۰۰ - ۷۰۰ متری زمین را مورد بررسی قرار دهیم.
با تولید ۴۰ تن کیک زرد در سال، ایران می تواند از پس نیاز دسته کم بوشهر و چند راکتور ماژولار کوچک که در نظر دارد در سال‌های آینده بسازد، برآید. در اینجا اضافه می‌کنم که هر سال برای یک راکتور آب سبک تحت فشار ۱۰۰۰ مگاواتی
حدود ۲۷ تن اورانیوم - حدود ۱۸ میلیون قرص سوخت که در بیش از ۵۰ هزار میله سوخت قرار میگیرند - مورد نیاز است. طبیعتا با تولید احتمالی‌ ۱۰۰ تنی کیک زرد در سال‌های آینده می‌‌توان از پس سوخت ۲ راکتور دیگر که در بوشهر در حال احداث می باشند، برآمد.
همچنین می‌‌توان اورانیوم را از کانسنگ مس استخراج کرد که به گفته فریدون عباسی دوانی متاسفانه در سال‌های گذشته اورانیوم موجود در این کانسنگ به هنگام عملیات استخراج مس دور ریخته میشد، اما از چندی پیش
اورانیوم موجود در این کانسنگ ابتدا جدا شده و سپس عملیات استخراج مس انجام می گیرد. ایران در حال حاضر طبق آخرین آمار تا مارچ ۲۰۲۰ دارای زخایر کانسنگ مس بالغ بر ۴۰ میلیارد تن در سرتاسر کشور می‌‌باشد.
دوستانی که علاقمند به دیدن عملیات بسیار سخت و جالب استخراج سنگ اورانیوم هستند، میتوانند به لینک زیر مراجعه کنند.
این عزیزان معدنچی‌ به واقع کار بزرگی‌ انجام می دهند. فارغ از اینکه کارِ بسیار سخت و طاقت فرسایی است، کارگران معدن اورانیوم در معرض گاز رادون قرار می‌ گیرند. ماده رادیواکتیوی که باعث سرطان ریه می شود. یک لقمه نان حلال به قیمت جان.
این عزیزان در معرض گرد و غبار استخراج کانسنگ اورانیوم هم هستند، که این هم باعث بیماری ریه و دیگر بیماری ها می شود. باشد که در دولت جدید حقوق این کارگران و دیگر کارگران زحمت کش کشور تمام و کمال حفظ و داده شود و کارخانه‌ های بسته در سرتاسر کشور مجدد باز شوند.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Neutrino

Neutrino Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @EternalPhysics

3 May
کارمون به جایی رسیده که این اکانت صهیونیستی وابسته به سازمان‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که خیلی‌ هم علاقمند به کشف سایت‌های موشکی ایران است و Image
چندی پیش حتی ایران را به حمله هسته‌ای هم تهدید کرده بود (که در رشته توییت زیر می توانید مجدد بخوانید)،
برای ایران تعیین تکلیف می‌کند که چه محصول شیمیایی اجازه دارد تولید کند و چه تولید نکند که مبادا یک وقتی‌ برای استخراج اورانیوم از این مواد شیمیایی استفاده بشوند، به عبارت دیگر
Read 9 tweets
2 May
برخی‌ از دوستان پیام دادند و در مورد ساخت میله های سوخت هسته‌ای در ایران برای نیروگاه‌ ها و به طور کل در راکتور‌های زیردریایی ها پرسیدند که توضیحاتی‌ را در این رشته توییت تقدیمتان می‌کنم. ImageImage
در ارتباط با ساخت میله‌های سوخت هسته‌ای برای راکتور ها، نکته‌ای که کمتر بهش توجه شده این است که ایران جزو معدود کشور هایی است که موفق به تکمیل چرخه کامل سوخت هسته‌ای از استخراج تا ساخت خود میله سوخت برای راکتور‌های آب سنگین و آب سبک شده است.
در کل به غیر از ایران سه کشور روسیه، آمریکا و چین این میله‌ها را می سازند. بقیه کشور‌ها ممکن است اورانیوم استخراج کنند و حتی غنی سازی هم انجام دهند، اما عملیات تبدیل اورانیوم غنی شده یا طبیعی به قرص‌های سوخت و قرار گرفتن آنها در میله‌های سوخت در کشور ثالثی انجام می‌پذیرند.
Read 16 tweets
30 Apr
طبق گزارشات رسانه‌های رژیم صهیونیستی ایران در حال ساخت ۲۰ سایت موشکی در خارج از ایران، در عراق، سوریه، لبنان و یمن است.
به گزارش N12 نیوز، "ایران در حال ساخت سایت های موشکی مخفی در سراسر خاورمیانه است. سپاه قدس به عنوان بخشی از برنامه خود، تخصص و تجهیزات را برای تولید موشکهای بالستیک و کروز و همچنین هواپیماهای بدون سرنشین انتحاری (به نیرو‌های خود) منتقل می کند."
در این گزارش آمده است: "پروژه تسلیحاتی ایران برای غلبه بر حملات اسرائیل به عملیات قاچاق اسلحه است. به طور کلی، ایران حدود ۲۰ کارخانه مخفی - از جمله برخی تأسیسات زیرزمینی - در لبنان، یمن، سوریه و عراق احداث کرده است."
Read 9 tweets
30 Apr
طبق گزارش بلومبرگ، از آنجا که مقامات وزارت امور خارجه آمریکا رسیدن به توافق با ایران را در نیمه ماه ژوئن احتمال میدهند، آژانس انرژی اتمی‌ برای جلوگیری از پاک شدن اطلاعات دوربین‌های نصب شده در سایت‌های هسته‌ای ایران در ۲۲ می‌‌، باز دوباره به تکاپو افتاده و رئیس
این سازمان (جاسوسی) رافائل گروسی دوباره قصد دارد به ایران بیاید تا برای حفظ این اطلاعات، مقامات ایرانی‌ را با حیله گری همیشگیش مجبور به قبول یک توافق دیگر کند.
"در جلسه توجیهی 21 آوریل، یک مقام وزارت امور خارجه گفت هدف ایالات متحده آن بود که هرچه سریعتر حرکت کند اما نه به قیمت انجام توافقی بد. این مقام گفت که مسئله اصلی همچنان چگونگی بازگشت هر دو کشور به تعهدات کامل منطبق با توافقنامه سال 2015 است."
Read 9 tweets
29 Apr
طبق گزارش رویترز وزیراطلاعات رژیم صهیونیستی ایران را رسما تهدید به حمله نظامی کرد.
وی به رویترز گفت: "هر كسی كه به دنبال مزایای كوتاه مدت (باز گشت به برجام) است باید مراقب (عواقب) دراز مدت باشد. اسرائیل اجازه نمی دهد ایران به سلاح هسته ای دست یابد. ایران در هیچ کجا مصونیت ندارد. هواپیماهای ما می توانند به همه جای خاورمیانه - و قطعاً به ایران - برسند."
کوهن: "قدرتهای جهانی علاوه بر جلوگیری ایران از انجام غنی سازی اورانیوم و تولید موشکهای بالستیک، باید این کشور را در بی ثبات سازی سایر کشورها و تأمین بودجه شبه نظامیان متوقف کنند."
Read 16 tweets
28 Apr
یک خبر آمریکایی کش و دردناک برای عاشقان غرب در ایران:

پس از اینکه چین به تحریک آمریکا از پروژه مشترک ایستگاه فضایی بین المللی ISS با روس ها و اروپایی ها کنار گذاشته شده بود، این کشور بزرگترین پروژه برنامه فضایی بلندپروازانه خود تا به امروز را با ساخت ایستگاه فضایی آغاز می کند. ImageImage
در ایستگاه زمینی‌ ونچوان در جزیره جیانگ در جنوب چین، موشکی آماده پرتاب خواهد بود. به طور خاص این موشک حامل ماژول هسته برای ایستگاه فضایی به نام "Tianhe" (هارمونی آسمانی) است که قرار است در سال ۲۰۲۲ تکمیل شود. Image
کارشناسان آمريکائی انتظار دارند پرتاب روز پنجشنبه انجام گيرد، اما تاريخ هنوز تائيد نشده است. انتظار می رود دو پرواز دیگر در هفته های آینده نیز پشت سر هم صورت گیرد.
Read 11 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!