1/آقای قاضی! لطفا سیف -رئیس کل اسبق بانک مرکزی- را بابت موضوع «تعهد به صندوق بین المللی پول برای قطع تامین مالی مسکن مهر» نیز محاکمه کنید.
این جنایت او، دست کمی از حیف و میل 30 میلیارد و 200 میلیون دلار منابع ارزی و 60 تن طلا ندارد.
اسناد تقدیم می شود:
2/متن سند:«بانک مرکزی ایران برای کاهش و تثبیت نرخ تورم در هفت ماه گذشته،پایه پولی را به شدت در کنترل گرفته.این تلاش با«توافق برای حذف تامین مالی طرح مسکن مهر» -پروژه بلندپروازانه مسکن ارزان قیمت که از سال2007کلید خورد-از ترازنامه بانک مرکزی،پشتیبانی میشود» imf.org/en/News/Articl…
3/خبرگزاری دولتی ایرنا ابتدا گزارش فوق از صندوق بین المللی پول را پوشش داد ولی بعد از مدتی ترجیح داد آن را حذف کند.
در لینک زیر، خبر مربوطه به نقل از این خبرگزاری ذکر شده است. zihesab.ir/DesktopModules…
4/یکی از موضوعات بحث سیف در دیدار با کریستین لاگارد –مدیرعامل وقت صندوق بین المللی پول-در فروردین 1393، اتخاذ تصمیم درباره نحوه تکمیل مسکن مهر بود!
خبر این دیدار هم از ایرنا حذف شد اما به نقل از ایرنا در دسترس است.
(جمله لاگارد خطاب به سیف را حتما بخوانید) tabnak.ir/fa/amp/news/39…
5/در مورد خوش خیالی، بی وجدانی و بی شرفی این آقا و آمرین این جنایت، خیلی می توان حرف زد و خیلی تر می توان فحش داد! اما بیایید نگران #دولت_سوم_روحانی باشیم. اما بیایید به این مصرع از امید مهدی نژاد قناعت کنیم که:
دعای خیر ضعیفان، نثار یَک یَکشان
خدا شاهده!
بسم الله الرحمن الرحیم
کار آینده دار
1/برای گردآوری خاطرات شهید شهریاری با دانشمندان هسته ای زیادی مصاحبه کردم.
توی راهروی دانشکده قدم می زدم که یکی از دانشمندان که در لیست ترور بود با خنده به من گفت: مروتی! کار آینده داری انتخاب کرده ای چون #همه_ما_را_می_زنند!
2/ اپیزود اول:از دانشمندی که رزمنده دفاع مقدس هم بود،پرسیدم: شما دوستان زیادی را در دفاع مقدس از دست دادهاید. شهادت دکتر شهریاری در مقایسه با آن شهادتها چگونه بود؟
گفت: «مجید را که زدند، یک نفر را نزدند، یک لشکر ما را زدند!»
3/به یاد دارم که روزی در اتاق کار یکی از دانشمندان هستهای بودم که برایم تعریف کرد: چند روز قبل، یک نفر با شماره ناشناسی زنگ زد و من را تهدید کرد که اگر میخواهی خودت و خانوادهات در امان باشید، از هستهای کنار بکش! من هم گفتم: تو مال این حرفها نیستی و تلفن را قطع کردم»
#رشتو ابتکارولوژی
1/تسخیر لانه جاسوسی رویداد عظیمی بود که آمریکا را تحقیر کرد،باعث شکست کارتر در انتخابات شد و گری سیک آنرا «ویرانگرترین رویداد دیپلماتیک تاریخ معاصر آمریکا» عنوان کرد. آخر نه یک روز و دو روز،نه یک جاسوس و دو جاسوس، بلکه 444 روز 52 جاسوس آمریکایی در مشت ما بودند.
2/ آمریکا طی40 سال گذشته سعی کرد تا دانشجویان پیرو خط امام ره را تروریست خوانده و از این طریق هزینه چنین اعمالی را بالا ببرد.حتی بلافاصله بعد از انتخابات 1384، 3 تن از جاسوسهای آمریکایی به واشنگتن تایمز گفتند که احمدی نژاد بازجوی آنها در لانه جاسوسی بوده! bbc.com/persian/iran/s…
3/ موضوع اینقدر برای آمریکایی ها حیثیتی بود که همین چند سال قبل هم،فیلم آرگو را به تهیه کنندگی جرج کلونی! برای ماله کشی آن فضاحت تاریخی ساختند و میشل #اوباما! خبر داد که این فیلم اسکار! بهترین فیلم را گرفته.اما مصداق دیگری که اهمیت این واقعه تاریخی را نشان می دهد از این قرار است:
1/قرار بود نکاتی را پیرامون مینو محرز بگویم.
بسم الله
اظهارنظر تاریخی محرز1:در مطالعاتی که انجام شده،شروع تماس جنسی در ایران به حدود ۱۳.۵ تا ۱۴سالگی رسیده است!!
خب از آنجا که درصد بسیار اندکی از ازدواج ها،در سنین زیر 15 سال رخ می دهد،معنی ادعای محرز این است که...
2/قریب به اتفاق جوانان و نوجوانان ایرانی دچار فساد اخلاقی هستند.برای این ادعای محرز علی القاعده باید مطالعه ای روشمند در استان های مختلف و شهر و روستای کشور صورت گرفته و میانگین سن شروع رابطه،سنجیده شده باشد.بنده چنین مطالعه ای نیافتم.
3/اما مطالعه ای که حاصل همکاری دو دانشگاه ایرانی و انگلیسی بود، مقاله بین المللی آن در سال2012 منتشر شده بود، داده های آن مربوط به سالهای2002 و2005 و نمونه آن مربوط به تهران (مجموعا 1792 نفر) بود، نشان داد که 8درصد از پسرها و 1درصد از دخترها قبل از 15سالگی، رابطه جنسی داشته اند.
#رشتو اندر مصائب اخذ وام های بین المللی
1/به دنبال وقوع #انقلاب_جنسی در غرب، فرزندآوری به شدت کاهش یافت و به عنوان نمونه، نرخ باروری در آمریکا که در سال 1958 به 3.7 فرزند رسیده بود، در سال 1976 به 1.74 رسید، یعنی تعداد متوسط فرزند زنان آمریکایی، به کمتر از نصف تقلیل یافت.
2/بحران جمعیت، اقتدار اقتصادی و سیاسی غرب را به خطر انداخت، چنانکه در سال 1974 حاصل پروژه مطالعاتی NSSM200 که توسط کیسینجر -مشاور امنیت ملی نیکسون- انجام شده بود، منتشر شد و نشان داد که افزایش رشد جمعیت جهان، امنیت ملی آمریکا را به خطر می اندازد.
3/رابرت مک نامارا–وزیر جنگ کندی و جانسون-که به قصاب ویتنام معروف است،در سال 1968 و پس از فراغت یافتن از کشتار میلیونی ویتنامی ها،به عنوان رئیس بانک جهانی انتخاب شد و به مدت 13 سال نیز در این مسئولیت ماند.او اعطای وام های بین المللی به کشورهای غیر غربی را مشروط به کنترل جمعیت کرد.