1)Sedat Peker'in videoları ile birlikte muhalif kesim yine ıslak rüyalar görmeye başladı. Kimi, RTE'yi "Adalet Mülkün Temeli"nin yazısı altında sanık sandalyesinde, kimi aşağıdaki logonun altında "Uluslararası Ceza Mahkemesi" önünde görüyor.
2)Bu rüyalar, yılların köpürttüğü rovanşist duyguları boşaltmak adına işe yarayabilir ama Türkiye'nin bir kabusa uyanmaması için bu rüyalardan uyanmak şart;
zira bu rüyalar gerçekleşmeyecek. Bizden söylemesi.
3)AKP'nin ve temsil ettiği düzenin artık iflah olmaz şekilde çürüdüğü AKP'lilerin bile inkar edemeyeceği bir gerçek. Daha önceleri sloganlaştırdığımız gibi ;
"AKP, Türkiye'nin geleceğinin gübresidir"
4)Peker'i Fas'tan Dubai'ye taşıyan özel uçağın sahipleri tespit edildiğinden beri Peker'in videolarının bir operasyon olduğu da kesin lakin bu AKP'nin bir dünya
operasyona yetecek bir pislik üzerinde oturduğu; dış güçlerin eline bir ton malzeme verdiği gerçeğini değiştirmiyor.
5)Bu resmi önümüze koyup , romantik bir rovanşizm ile mi devam edeceğiz, yoksa gerçekci bir hedefle mi Türkiye'nin önünü açacağız; buna ciddi kafa yormalıyız.
6)İçine düştüğümüz çukur, patlayan lağım tahminlerimizin çok ötesinde. Yıllardır, ülkeyi
nursuz suratlarına , katran ruhlarına benzeten AKP iktidarının çürütmediği tek bir hücre yok kamusal alanda.
7)Kamusal alanı nasıl temizleyeceğimiz,AKP'nin cenazesini nasıl kaldıracağımız işte bu noktada büyük önem kazanıyor. Ülkeye çöken bir şebekeyi tasfiye ederken; ellerini ovuşturarak bekleyen Küresel/FETÖcü başka şebekelere kapıyı açmamak için çok akıllı ve ferasetli davranmalıyız.
8)Bu nedenle öncelikle öncelikle gördüğümüz ıslak rüyalardan uyanıp, şu temel gerçeği kabul etmemiz gerekiyor.
9)90'ların ortasından beri, Devlet'in konsolidasyon projesi için RTE'yi yetiştiren ve Türkiye'nin
başına geçiren güç, RTE'yi bırakın "Uluslararası Ceza Mahkemesi" , Türkiye'de ki bir asliye mahkemesinde bile yargılatmaz.
10)Bu zorlandığı takdirde, 7 Haziran ile 1 Kasım arasında yaşadıklarımızı mumla arayacağımız
bir çalkantıya gireriz ki , bu hiç kimsenin galip sayılmayacağı ve RTE'yi mumla arayacağımız bir
Türkiye'yi önümüze koyar.
11)Lakin; RTE'yi yargılatmayacak olan güç, RTE ile yola devam edilemeyeceğinin de farkında.
12)RTE'yi Devlet'in konsolidasyon projesinin yüzü olarak vitrine asanlar, artık RTE'nin üzerindeki
misyonu hakkı ile taşıyamadığının farkında. MHP payandası bile artık ayyuka çıkan erimeyi
önlemeye yetmiyor.
13)Devlet içi dengelerin yerinden oynadığı, AKP lağımının taşma noktasına geldiği, küresel oyunun iyice çetrefilleştiği ve en önemlisi demografik dip dalganın iyice kıyıya vurduğu bu yeni virajda bir değişim
mühendisliğine ihtiyacımız var.
14)RTE'nin taktik öfkesi ile 90'lardan 2000'lere taşıdığı bu sınıfsal dönüşüm için RTE'ye minnet borcu olan zümrenin siyasi momentumu yerine, Z kuşağının siyasi momentumu heryerde hissediliyor.
15)RTE suratlarına tükürse samimi olarak "ya rabbi şükür" diyecek olan X kuşağı tabanın Z kuşağı çocukları bile RTE mitine, ebeveynleri kadar tapmıyor.
16)Bugüne kadar RTE'nin her türlü açığını kapatan ve sahnedeki taktik öfkesini sahne arkasında
stratejik bir akılla dengeleyenlerin, yıllardır gözardı ettikleri ve siyasetin doğal yan ürünü olarak
gördükleri Ahlaki çürüme hiç bir stratejik aklın örtemeyeceği noktaya geldi.
17)Ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar ; uzun vadede , tarihin akışına ve kamuoyunun dönüşümüne
rağmen bir ülke yönetilemeyeceğini bilecek kadar soğuk bir akla ve tarihi/sosyolojik derinliğe sahipler.
Bir karar vermek zorundalar; verecekler.
18)Ne yıllardır yatırım yaptıkları RTE'yi harcamalarını ; ne RTE üzerinden bir noktaya taşıdıkları Devlet projesinden vazgeçmelerini bekleyin. Bu yüzden RTE'ye , sorunsuz geçişi garantileyecek bir emeklilik planı sunulması gerekiyor.
19)MAALESEF ; RTE sonrası dönemi, RTE 'nin de rol alacağı bir ara dönem üzerinden inşa etmek
zorundayız.
20)Logar kapaklarında AKP yazan ve neredeyse ülkenin her sokağının altına kadar uzanan bu şebekenin
tasfiyesini , bu şebekeyi en iyi bilenle yapmak durumundayız.
21)Aksi takdirde , romantik rovanşist duygularımızı tatmin edeceğiz derken AB-D'nin, FETÖ'nün, PKK'nın, İsrail'in Rusya'nın, Çin'in ; ezcümle bu topraklarda gözü olan herkesin üstüne çok daha rahat çörekleneceği bir kaosa sürüklenmemiz içten bile değil.
22)İşte bu noktada muhalefete çok önemli bir görev düşüyor; özellikle Devlet'i çok iyi tanıyan Akşener'e.
23)RTE, bu Cumhuriyet'in ihmal edilmiş kitlelerinin Cumhuriyet'e entegre edilmesi için yaşanması gereken bir projenin vitrin yüzü olarak, ödememiz gereken bir diyetti, ödedik. Bu yönü ile RTE; tarih önünde yargılanması gereken bir isimdir; mahkeme önünde değil.
24)Tabanda ona minnet borçlu milyonların bulunduğu;köşeye sıkıştığı noktada yapabileceği manevralar herkesce malum RTE'yi bir mazlum,hatta sanık olarak indirirseniz
,en iyi ihtimalle önümüzdeki 50 seneyi rehin alacak yeni bir "Menderes miti", en kötü ihtimalle kaos yaratırsınız.
25)AKP/RTE kod bu projenin kontrolden çıktığı tartışılmaz. Dışlanmış kitlelerin entegrasyonu sonrasında, bu kitleden üreyen bir zümrenin azgınlaştırılarak diğer herkesi Cumhuriyet'ten dışlamaya çalıştığı artık bütün çıplaklığı ile önümüzde.
(DEVAM EDECEK)
26)Bünyesinden bir paralel devlet kusan(FETÖ) bu ülkenin, azgınlaşan AKP kod ikinci paralel devleti de
kusması sonrasında Millet ile daha organik ilişki içinde bir Devlet'le başbaşa kalmamamız için bir sebep yok.
27)Bu tarihi kusmayı; "Biden"'ın ıslak rüyalarına hizmet etmeden yapmak zorundayız. Bu tarihi kusmayı,
çocuklarımıza bir enkaz bırakmadan yapmalıyız. Bu haltı biz yedik ; biz kusmalıyız.
28)2023-28 RTE sonrası için bir geçiş dönemi olarak kurgulanmalı ve ülkenin selameti açısından
bu dönem RTE'nin de dahil olduğu bir formülle kurgulanmalı.AKP azgınları tarafından değil
Millet'in iradesi ile dengelenmiş bir RTE , hem RTE'nin hem ülkenin yararına olacaktır.
29)HDP(KK)'dan sıyrılmış, "Biden"dan medet ummayan bir muhalefet aklı millet adına bu emeklilik
planını sunabilir ve bu formülün pazarlığını yapabilir.
30)Tarihsel olarak kucağımızda bulduğumuz bu bombayı kontrollü şekilde patlatmalıyız.
Günün şehveti ile ülkeyi her kuşak daha da fazla köklerinden sarsacak bir rovanşizm sarkacına
gelecek nesilleri mahkum etmemeliyiz.
31)Bu rovanşizm sarkacını durdurmanın sorumluluğu,
AKP iktidarından en fazla çeken bu muhalif neslin üzerindedir. AKP'yi kusup, kızılcık şerbeti içtik
deme zamanıdır.
SON.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1)ABD'nin pandemi başdoktoru kim?
Fauci
2014de Corona üzerinde "gain of function" çalışmaları kısıtlanan kim?
Fauci
Bunun üzerinden Ecohealth Alliance üzerinde Corona çalışmaları için Wuhan'a milyonlarca dolar aktaran kim?
Fauci
2)Pandemi başında , meslektaşları tarafından virüsün insan yapımı olabileceğine dair uyarılan kim?
Fauci
Buna rağmen medyaya, virüsün doğal bir virüs olduğunu duyuran kim?
Fauci
Virüsün doğal olmayabileceğini savunanları komplocu diye susturan kim?
Küresel Medya
3)Son çıkan deliller karşısında tükürdüğünü yalamak zorunda kalan kim?
Küresel Medya
Bütün bunlar olurken hala ekranlara hiç bir şey olmamış gibi "Bilim Adamı" diye çıkarılan kim?
Fauci
Bu şarlatan "Bilim Adamı" Fauci size kimi hatırlatıyor?
Tabiki Mehmet Ceyhan'ı
1)Sahneye 3 tane cambazı yerleştirdiler. Peker, Soylu ve Ağar arasında kurgulanan Meksika üçgeni üzerinden haftalardır fillerin tepişmesini izliyoruz.
2)X jenerasyonu için bir tür 90lar nostaljisi olarak ilerleyen senaryo ; Milenyum ve Z kuşağı için ise Netflix'i sollayan bir gerilim olarak seyretmekte.
Gemileri yakmış ve teatral gücü yüksek bir mafya babası üzerinden sahneye saçılanların her biri ayrı bir kitap konusu.
3)Adalı cinayetinden, Mumcu'ya; Ağar'dan Korkut Eken'e ; emlak oyunlarından, FETÖ borsasına yok yok.
Sahneyi "Da Vinci Code" titizliği ile incelemek de mümkün; şöyle güzel bir çay
demleyip, çekirdek çitleyerek keyifle izlemek de.
1) Peker videoları kadar seyredilen bir şey varsa o da, Peker videolarının meali videoları.
Youtube'da Peker videoları ile ilgili bir video yayınladığınızda, bu günlerde en az 10 bin seyretme garanti; hiç bir şey söylemeseniz bile.
2)Peker videolarının en derinlikli analizini FETÖcüler yaparken, muhalif cenah aşamadıkları ezberler üzerinden , "Peker'i yıllarca niye korudunuz; ülkeyi mafyaya teslim ettiğiniz" retoriği ile AKP/RTE'ye vurma refleksinin ötesinde bir analiz üretemiyor.
3)Yıllarca AKP ortaklığı ile Devlet'i ele geçirmeye çalışan CIA şebekesi FETÖ'nün altın çocukları ise; Devlet dinamiklerini çok iyi bildiklerinden; Devlet içi güç savaşlarında gelinen bu son perdeyi herkesten daha iyi yorumlayıp, daha nitelikli analizlere imza atıyorlar.
1)Günlerdir Gara'daki mağaraya yapılan operasyondan rehine kurtarma operasyonu olarak sözediliyor.
Hiç bir sürpriz baskın imkanına fırsat vermeyecek bir krokiye sahip bu mekan, operasyonun başladığı andan itibaren PKK'ya infazı gerçekleştirmesi için en az yarım saat verir.
2)Rehine kurtarma operasyonlarının gerektirdiği şok ani müdahale imkanını sıfırlayan bu tarz bir mekana yapılacak operasyonun başarı şansının sıfıra yakın olduğunu görmek için kurmay olmak gerekmez.
Bu operasyonu yapan dünyanın en başarılı ordusu bile olsa bu değişmez.
3)Bu durumda ya bu operasyonun gözgöregöre yapıldığına inanmaya devam edeceksiniz ya da bu operasyonun rehine kurtarma dışında bir amacı olduğuna ve sonrasında rehinelerin burada olduğunun farkına varıldığı ihtimalini masaya yatıracaksınız.
1)ABD toplumunu içten kemiren en önemli konulardan biri özellikle ABD'nin sefillerine musallat olan ağrı kesici "opioid" krizidir.
Bu kriz; şirketlerin kucağındaki doktorların aşırı reçete yazması ile körüklenmiştir.
Şirketlerin doktorları nasıl rüşvete boğduğu açık istihbarat.
2)Şirketler doktorların aşırı reçete yazmasını aynı zamanda sağladıkları bedava yazılımlarla garantiye aldılar. washingtonpost.com/nation/2020/01…
3)Ve Johns Hopkins'in 20.000 doktorun yazdığı 350.000 reçete üzerinde yaptığı araştırmaya göre ameliyatlar sonrasında doktorlar hastalara aşırı ağrı kesici yazdılar.
Ve bu ilaçlar yüzünden yaşanan ölümler 2015'te 33.091 iken , 2016'da 42.249'a sıçradı. statnews.com/2019/06/21/sur…
1)ABD kongresini basan "Sefiller" arasından en dikkat çekici olanı tabiki kürklü boynuzlu şapkası ile aşağıdaki şahıstı. "Recep İvedikleş"tirilmeye çok müsait duruşu ile tarihi karelere imza atan bu karakterin boynuzlu şapkası aslında bir "cambaza bak" oyunuydu.
2)Esas mesaj bu adamın vücudundaki dövmelerde gizli.
Bu dövmelerde dünyada neo-nazi grupları tarafından devşirilen Kuzey Avrupa mitlerine dair semboller resmediliyor.
Bir tanesi Kuzey Avrupa mitolojisinde hayat ağacı olarak bilinen Yggdrasil
3)"Valknut" olarak bilinen üç üçgenin içiçe geçmesinden oluşan sembol ise yine Kuzey Avrupa mitolojisinden ve savaşta ölümü temsil ediyor.