هرچند افراد مختلفی دلسوزانه نسبت به آسیبهای ورود دختر حاج قاسم به انتخابات تذکر دادند و حتا اعضای خانواده ایشون هم ابراز نارضایتی کردند اما بالاخره نرجس سلیمانی با رای کمتر از 6% واجدین شرایط عضو شورای شهر شد.
بد نیست همین ابتدا مروری بر جزئیات و حواشی این اتفاق داشته باشم. #رشتو
۲/بعد از ثبت نام نرجس سلیمانی در انتخابات، حضورش در لیست اصولگرایان هم از اتفاقات جالبی بود که آخر مشخص نشد ابتکار چه کسی بوده است. نزدیکان چمران و قالیباف به نقل از آنها ابراز مخالفت کردند نسبت به این موضوع و حتا حداد عادل هم گفت که پیشنهاد انصراف بهش دادند.
۳/نمیدونم اگر این مخالفت ها واقعی و #جدی بوده چطور یک نفر علیرغم مخالفت حدادعادل و قالیباف و چمران وارد لیست شانا شده؟ کاندیداتوری یک نفر تصمیم خودشه اما قرارگیری در لیست در اختیار خودش نیست و دراین انتخابات با مشارکت پایین و رای لیستی اگر خارج لیست بود اصلا وارد شورا نمیشد.
۴/یکی از خبرگزاری ها هم 23 خرداد نوشته که: «گفته می شود که سید ابوذر خضرایی افضلی، همسر نرجس سلیمانی می تواند یکی از دلایل مقاومت وی در برابر خواست خانواده اش باشد.»
من از میزان صحت این خبر اطلاعی ندارم اما درمورد همسر ایشون جستجویی کردم که مطالب جالبی پیدا شد.
۵/سیدابوذر خضرائی افضلی در زمان شهرداری قالیباف،صاحب امتیاز نشریه «تهران امروز» بوده. تهران امروز با مدیر مسئولی حسین قربان زاده(که الان مشاور رئیس مجلس است) روزنامه ای با خط فکری نزدیک به قالیباف بوده که از سال 95 با تغییر نام به اسم «صبح نو» منتشر میشه.
۶/صاحب امتیاز صبح نو هم گویا در ابتدای فعالیت ابوذر خضرائی افضلی بوده یا قرار بوده باشه و بعد عوض شده و به مدیریت فرشاد مهدی پور درآمده و الان هم توسط سعید آجرلو مدیریت میشه.
صبح نو همان روزنامه ایست که تیتر معروف «همان همیشگی اینبار علیه شریفی» را در دفاع از عیسی شریفی زده بود.
۷/در انتخابات شورای مرکزی حزب پیشرفت و عدالت(نزدیک به قالیباف)درسال94هم نام ابوذر افضلی به عنوان کاندیدای بازرسی این حزب آورده شده و خبرگزاری ها او را به عنوان یکی از«افراد نزدیک به شهردارتهران»معرفی کردند.
ودر کنار محمودرضوی به عنوان عضو علی البدل بازرسی این حزب انتخاب میشود.
۸/سید ابوذر خضرایی افضلی سال 91 به مدت دوسال به عضویت هیئت مدیره ی خیریه ی همسر قالیباف (زهرا مشیر الاستخاره) هم منصوب شده بوده و مدتی مدیرعامل این خیریه هم بوده است.
۹/بنظر میرسه با توجه به نزدیکی این شخص به حلقهی اول اطرافیان شهردار سابق، ارتباط نزدیک با این گروه خاص از قبل وجود داشته و حالا اینکه این موضوع چقدر در حضور در لیست شورای ائتلاف اصولگرایان تاثیر داشته و مخالفت ظاهری آقایان با حضورش در لیست چقدر جدی و واقعی بوده الله اعلم.
۱۰/امیدوارم مدت حضور نرجس سلیمانی در شورای شهر بدون حاشیه و به خیر بگذره و آرزوی موفقیت دارم.
اما از همین حالا بهتره بدونیم که اگر حاشیهای پیش آمد که موجب لطمه به وجههی شهید بزرگوار سردار سلیمانی شد، مسبب این موضوع کدام گروه و جریان است.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
#رشته_توئیت / چرا جلیلی باید بماند؟
امروز بیشتر از اینکه سعید جلیلی به حضور در انتخابات نیاز داشته باشد، نظام به حضورش نیاز داشته و انصرافش آسیب ها و خطرات زیادی دارد.
امروز نامه ای از طرف 210تن از نمایندگان مجلس خطاب به چهار کاندیدا (دکتر جلیلی، قاضی زاده، زاکانی، رضایی) منتشر شد که خواسته بودند به نفع آ.رئیسی انصراف دهند. امضا کنندگان این نامه بعید میدانم دقیقه ای به تبعات چنین اتفاقی فکر کرده باشند.
در نامه آمده است «این کنارهگیری تلاشی برای حضور حداکثری مردم است»! شگفتا! اولین اتفاقی که با این انصراف رخ میدهد کمتر شدن مشارکت است.
یکی از مشکلات رائفی پور، مسئولیت پذیر نبودن است. مثلا وقتی میپرسند چرا ۹۸ آن لیست را تماماً تَکرار کردی، کلا از بیخ انکار میکند.
تحلیلهای امروزش هم اگر فردا غلط دربیاد کوتاه نخواهد آمد، نهایت [اگر خودش را تکذیب نکند!] خواهد گفت مرا بر شما هیچ تسلطی نبود، فقط شما را دعوت کردم!
قبل از انتخابات «پیام واضح و روشن» بود و توسط نائب الاستاد و اکانت هواداران که زیر نظر خود موسسهی مصاف است تَکرار لیست اصولگرایان به دیگران دیکته میشد و برای انصراف دیگر گزینهها هم فشار میآوردند، بعد از اعلام نتایج «کی بود کی بود من نبودم»؟ مالههارو غلاف کنید.😉
آن زمان طرفدارانش هم از توییتها و فعالیت مدیر مصاف و موسسهاش غیر از حمایت از لیست مذکور برداشت نکردند،حالا بعد از دیدن نتایج چنان تحلیلی، یادشون آمده که «عههه راستی استاد که اصلا حمایت نکرده بود، ما خودمون از اول از لیست خوشمون میومد. اصلا استاد به ذات خود ندارد عیبی..» ؛)
1) یکم خرداد/علی مزروعی عضو شورای مركزی جبهه مشاركت:
«تنها واكنش در مقابل سلب حق "انتخاب مردم"، عدم شركت در انتخابات است در صورت ردصلاحیت معین در انتخابات شركت نمیكنیم.»
محمدرضا خاتمی دبیركل جبهه مشاركت:
«اگر معین نباشد، انتخابات را تحریم میكنیم.»
2)یکم خرداد/ نوبخت سخنگوی ستاد هاشمی:
«همه جناحها حق دارند کاندیدا داشته باشند.با حذف افراد مطرح در بعد خارجی تبلیغات در مورد عدم آزادی انتخابات در ایران، مستند و انتخابات غیر دموكراتیک معرفی میشود. در بعد داخلی نیز اختلافات تشدید و رییس جمهوری آینده با مشكل جدی مواجه میشود»
دو روز پیش یه فایل با عنوان «صوت لو رفته از اتاق عمليات روانی عليه #اساتيد انقلابی پناهیان، عباسی، رائفیپور و #پورمسعود !» منتشر شد که در این رشته توییت میخوام بررسی کنم چی بود و چی شد و از کجا اومد و به کجا رفت./1
۲/این صوت اولین بار از یه کانال یوتیوب ۱۹دسامبر منتشر شده.
خود این کانال همون روز تاسیس شده و گویا فقط برای انتشار این صوت بینام و نشان ساخته شده
درست چند ساعت بعد از انتشار صوت توی این کانال تازه تاسیس، اکانتهای سازمان مصاف هم این صوت رو با لینک همین صفحهی یوتیوب توییت کردند!
۳/اولین اکانتی که دیدم صوت رو با لینک یوتیوب توییت کرد،صفحه هواداران رائفی پور بود که زیر نظر سازمان مصاف اداره میشه.
توییت صفحه هواداران ساعت ۲۰:۰۳ و اکانت علی بیطرفان ساعت ۲۰:۱۴ اولین انتشارها بودن و بقیه اکانتهای مصاف هم با ریت و منشن حمایت کردند.