این خبر طرح محدود و/یا مسدودکردن پیامرسانهای خارجی و جرمانگاری فعالیت افراد و سازمانها در پیامرسانهایی که مسدود شود، بهنام صیانت از حقوق کاربران و با مدیریت نیروهای مسلح (سپاه) در دستور کار #مجلس_اقلیت قرار گرفت را حتما خوانده اید ؛ مرا یاد داستان «حکم پادشاه» انداخت.
در گذشتههای دور پادشاهی بیگانه بر سرزمینی مسلط شد. او بدخواه و در عین حال زیرک بود. و وزیری داشت از خودش بسی بدخواهتر و زیرکتر. به او امر کرد که راهی بیاب تا بر روح و جان این مردمان مسلط شوم بدون آنکه بفهمند و اعتراضی بکنند. وزیر تفکری کرد و طوماری بنبشت و به جارچیان داد
تا در سراسر شهرها و دیهاتها بخوانند.
قوانین جدید اعتقاد به دین قدیم و سوادآموزی را غیر قانونی اعلام کرد. و مالیاتها را به سه برابر افزایش داد. شب زفاف عروس از آن شاه بود و ارزش جان مردمان به اندازه چهارپایان کشور همسایه که موطن اصلی شاه بود اعلام شد.
هر گونه اعتراض و مخالفت با این قوانین مجازات مرگ داشت و در نهایت طبق این قوانین گوزیدن و چسیدن هم ممنوع اعلام شد.
پادشاه گفت:ای وزیر این همه فشار آنان را به شورش وا خواهد داشت؟ وزیر گفت: نگران نباشید.به بند آخر دقت نفرمودید. همان سوپاپ اطمینانیست که انرژی اعتراضشان را خالی کنند.
و چنین شد که وزیر گفت. مردم لب به اعتراض گشودند که این ظلمی آشکار است. این طبیعی است که پادشاه بخواهد مردم را به دین خودش درآورد و یا سواد خواندن آنان را بگیرد. همچنین افزایش مالیات همیشه مطلوب شاهان بوده و مالکیت در شب زفاف هم رسمی قدیمیست.
و بیارزش بودن جان ما در مقابل جان مردمان همسایه هم از وطنپرستی شاه است اما دیگر منع چسیدن و گوزیدن خیلی زور است. و تازه مگر پادشاه میتواند در تمام مستراحهای این سرزمین نگهبان بگمارد.
آنان که باسوادتر بودند داد سخن دادند که تازه خالی نمودن باد روده برای سلامت مفید است و
هیچ قبحی در آن نیست. و اینان متحجرانی بیش نیستند که سرشان را در تنبان خلایق فرو میکنند. با کلی کیف به خاطر این تفسیر علمی و کلمه متحجر سر تکان میدادند و خودشان را روشنفکر مینامیدند. و گفتند تازه مگر خود شاه نمیگوزد. جوکهای بسیاری ساختند در مورد نگوزیدن.
نگهبانان حکومت در سراسر سرزمین پخش شدند تا اجرای قوانین را تضمین کنند.هر از چند گاهی بیخبر به مستراحها یورش میبردند و افراد گوزو را دستگیر میکردند و به منکرات میبردند.اما مردم همچنان به چسیدن و گوزیدن در خفا ادامه میدادند و این صداهای بویناک رودهشان را اعتراضی عظیم
به حکومت میدانستند. مردم به صحراها میرفتند و میگوزیدند. در کوچههای شهر نگاهی به این ور و آنور میانداختند و پیفی میدادند. حتی مهمانیهای زیرزمینی میگرفتند لوبیا میخوردند و گروپ گوز راه میانداختند.
بعد از مدتی دیگر کسی آن ماجرای منع سواد و دین اجباری و کاپیتولاسیون و عروس
دزدی و مالیات را به خاطر نیاورد و همگان سعی کردند از این آخرین حق بدیهی خوشان دفاع کنند. و در همین احوال پادشاه و وزیرش در قصر قهقهه سر میدادند که چه زیرکانه مردمان را در بخارات اسیدی خودشان غرق کرده و همگان را گوزو کردهاند.
#نظم_نوین_جهانی
نیروهای سایه و دستان پشت پرده در حال پیش بردن برنامه ای آرام و قدم به قدم برای تسلط کامل بر تمام بشریت و منابع سیاره هستند و اسم آن برنامه را «نظم نوین جهانی» گذاشته اند.از آنجا که این پروسه بطور زیرکانه و آرامی در حال پیش رفتن است و همچنان ذهن عامه ی
مردم مشغول سرگرمی ها، حواس پرتی ها و... میباشد،آنها بدون آنکه مردم بویی ببرند،آزادی شان را از آنها می ربایند و در عوض قدرت سیستم بیشتر و بیشتر میشود.
نزدیک به راس هرم قدرت نام یک سازمان به نام «شورای تاج 13» به چشم میخورد که گفته میشود شامل 13 خانواده ی قدرتمند زمین است
و آنها تمام وقایع عظیم جهان را سازماندهی میکنند.
نام برخی خاندانهای پرقدرت:
1.روثشیلد(بایر، بوئر)
2.بروس
3.کِوندیش(کندی)
4.دی مدیچی
5.هانوفر
6.هاپسبرگ
7.کروپ
8.پلانتاژنت
9.راکفلر
10.رومانوف
11.سینکلیر(سینت کلیر)
12.واربرگ(دل بانکو)
13.ویندزور(ساکس، کوبرگ، گوته)
چرا واکسن تولید داخل گران است؟
پاسخ ساده اینست که کشور ما مزیت نسبی در تولید این کالا ندارد و بدین دلیل هزینه تولید آن بالاست. نداشتن مزیت نسبی یعنی نسبت به دیگر کشورهای تولیدکننده هزینه تولید کشورمان بمراتب بالاتر است و توان رقابتی در تولیدش نداریم.
در این شرایط سوالی که مطرح می شود اینکه چه لزومی دارد دست به تولید آن بزنیم و بهتر نیست ارزانتر وارد کنیم؟ البته این منطق در مورد کالاهای غیرعمومی مطرح است و قابل دفاع است.
اما چرا ما در تولید واکسن مزیت نسبی نداریم؟ پاسخ آن واضح است: نبود کادر مجرب، نبود تکنولوژی برتر، پایین بودن بهره وری تولید در کشور، هزینه بالاسری بسیار بالا منجمله هزینه مدیریت، و ...
متن سخنرانی :
برای پی ریزی جامعه ای بکوشیم که در آن حکومت بیشتر از یک قاتل عادی حق قاتل شدن نداشته باشد، و وقتیکه بصورت حیوانی درنده حمله کند، با خودش نیز چون با حیوانی درنده عمل شود.
برای پی ریزی جامعه ای بکوشیم که در آن جای کشیش در کلیسای خودش باشد و جای دولت در مراکز کار خودش، نه حکومت در موعظه مذهبی کشیشان دخالت کند و نه مذهب به بودجه و سیاست دولت کاری داشته باشد.
برای پی ریزی جامعه ای بکوشیم که در آن، همچنانکه قرن گذشته ما قرن اعلام تساوی حقوق مردان بود، قرن حاضر ما قرن اعلام برابری کامل حقوقی زنان با مردان باشد. برای پی ریزی جامعه ای بکوشیم که در آن آموزش عمومی و رایگان، از دبستان گرفته تا کلژدوفرانس،
1. حماس خیلی زود و در شب اول نزاع مهمترین برگ راهبردی خود یعنی موشکباران انبوه تل اویو را بازی کرد. (بعید است امکان تکرار زیاد آن را داشته باشند) هدف نیز آن بود که مانند دو تنش اخیر ظرف دو سه روز با وساطت مصر به اتش بس برسد. اما ثقل حملات اسراییل تازه پس از حملات به تل آویو..
2. شروع شده و از شب گذشته 1500 حمله به 500 هدف انجام شده که از جنگ 2008 بیسابقه است.نکته اینجاست که بر خلاف جنگ 2008 که در همان دو روز اول 200 کشته داشت اینبار حجم تلفات یک پنجم آن دو روز است و تعداد فرماندهان مقتول حماس و زیرساختهای نابود شده حماس نسبت به 48 ساعت شروع بحران..
3. بسیار بالا است. حماس هنوز درک درستی از اقتضائات راهبردی خود ندارد. غزه مانند جنوب لبنان منطقه ای باز نیست که بواسطه وصل بودن به شلنگ دلاری تهران و تجارت هرویین فورا خود را بازسازی و به وضع عادی برگردد. اسراییل هم مطلقا در مرحله فعلی میلی به اتش بس ندارد و اگر هم می شد روی..
انتخابات ۱۴۰۰
ثبت نام از داوطلبان روز سهشنبه ۲۱ اردیبهشت آغاز می شود و قرار است انتخابات ریاست جمهوری ایران روز ۲۸ خرداد برگزار و هشتمین رئیس جمهور این کشور مشخص شود.
۱- کاربرد آیه ۴۵ سوره غافر ، برای زمانی است که کسی مورد مکر و حیله واقع شده باشد، و خداوند با ذکر یاد شده
همانندحضرت موسی او را از شر و مکر فرعونیان مصون خواهد داشت.
۲- اینرا با موشک پرانی حماس از تاریخ فوق به اسراییل تا پایان زمان انتخابات در ایران در نظر بگیرید .
۳-در زمان و حالت جنگی بخاطر شرایط بحرانی و خاص برگزاری پر شور (مشروعیت) انتخابات و انتخاب گزینه
غیر نظامی زیاد منطقی بنظر نمی آید 😏
۴-شاید قضاوت زود باشد ، ولی اینکه همه ارزشی های با کد آیه ۴۵ سوره غافر آمدند وسط ، سوال برانگیز است .