Haftalıkta 33400 altı kapanışlar bizi net bir şekilde 31000 seviyelerine götürecektir. Bu hafta içinde orayı test edip 33400 üstü kapatabilirsek bence bullish bir emare olur
Bu hafta yeni bir high bile gelmedi hafta açılışından beri düşünüyoruz 😑
Bugün size benim çok kullanmadığım ama finansal piyasalarda çoğunluğun ciddi anlamda kullandığı indikatörler ile ilgili çok basit bir kullanışlı bir trick paylaşacağım.
İndikatör üstüne indikatör ekleme 👇
1/n
Örnekte RSI ve BB'ını göstereceğim ancak bu süreçte benzer indikatörler de kullanılabilir. (Hareketli ortalamalar ve osilatörler vb.)
Öncelikle yapmanız gereken iki indikatörü de yeni indikatör ekler gibi grafiğinize eklemek
İlk görüntü zaten bildiğiniz chart görüntüsü
2/n
İndikatörleri ekledikten sonra (Climber'ın mükemmel fasulye tarifi gibi oldu askjfds) fiyat üzerinde bulunan indikatörü seçmeniz gerekmekte.
Seçtiğinizde zaten aşağıdaki gibi indikatör üzerinde noktalar göreceksiniz o durumda seçmişsinizdir zaten.
Dünkü hareketler hepimizi bence yordu bu hafta için 😂
Ama ilginç bir şekilde hala bazı altcoinler fazlasıyla pozitif davranıyor bunların birçoğu için detaylı analizimi dün gece yaptım flood sonuna ekleyeceğim
Sonunda market azıcık saldı da spot çantama bir şeyler atabileceğim
✨1 (Bir) fav'a listemi paylaşırım asfjsdh
Twit altına marketi tarayıp bazı ilgimi çekenleri ekleyeceğim
Dominance'ta ilk beklentim 47,5 civarları oraya gelirsek benim alımlar da gelir diye umuyorum
🔽🔽🔽
$LINK
İşaretli ilk mavi alan altı önemli orası kaybedilirse daha sıkıntılı bir döneme gireriz ki çok hoş olmaz. O yüzden 24'lü seviyeler kritik olacak.
$ADA
Biraz geç kalmışım maalesef ancak elinde bulunduran veya geri çekilmede işleme dahil olmak isteyenler için 3H grafikte birkaç önemli seviye var takip edilesi