#چین بیسابقهترین #قطعی_برق در ده سال اخیر را تجربه میکند که به جیرهبندی برق در ده استان منجمله سه استان صنعتی گوآندونگ، جِجیانگ و جیانگسو منجر شده.
مهمترین دلایل، افزایش قیمت و کمبود ذغالسنگ و نتیجتا کاهش تولید برق و سیاستهای محیطزیستی جدید محدودکننده ذغالسنگ است. #رشتو
۱/
افزایش بار مصرف، کاهش تولید نیروگاههای حرارتی، کنترل قیمت الکتریسیته توسط دولت و بصرفه نبودن تولید زیاد برق برای تولیدکنندگان انرژی، افزایش تولید کالاها بعد از خروج صنایع چین از بحران کرونا و تغییرات ناگهانی آبوهوا از دیگر عوامل بحران فعلی کمبود برق و #قطعی_برق در #چین است.
۲/
جیره بندی برق در ده استان #چین برای جلوگیری از سقوط شبکه توزیع، در روزهای اخیر اتفاق افتاده و این بیش از هر چیز به صنایع فلزات و کامودتی ضربه خواهد زد.
مثلا تولید فولاد در گواندونگ بخاطر #قطعی_برق ۲۰٪ کاهش خواهد یافت و قطعی برق منجر به افزایش بیسابقه قیمت جهانی آلومینیوم شده.
۳/
صنایع خودروسازی، شیمیایی، مبلمان و رنگسازی #چین از دیگر صنایعی هستند که بیشترین ضربه را متحمل میشوند. دولت وعده داده بسته حمایتی برای صنایع آسیبدیده از بحران در نظر میگیرد، بااینحال بر اجرای سیاستهای زیستمحیطی در کاهش تولید گازهای گلخانهای و کاهش مصرف ذغال سنگ تاکید دارد.
۴/
افزایش قیمت ذغالسنگ که از عوامل این بحران برق در #چین است، نتیجه نگرانیها از کاهش عرضه بخاطر بازرسیهای دولتهای محلی از تولیدکنندگان ذغالسنگ است. این درحالیست که فصل سرما در مناطق شمالی چین آغاز و منجر به افزایش تقاضا انرژی شده.
این عوامل باعث شد قیمت ذغالسنگ رکورد بزند.
۵/
نکته مهم اینکه این بحران بعد از قول رئیسجمهور چین در سخنرانی مجمع عمومی س.م برای توقف سرمایهگذاری و ساخت نیروگاههای ذغالسنگ در خارجِ چین که به کاهش ۷۰٪ احداث نیروگاههای ذغالسنگ جدید در دنیا میانجامد، اتفاق افتاد.
نشانهای از عزم جدی #چین برای اجرای تعهدات محیطزیستی اش.
۶/
اما برای ایران نکته مهم این بحران و سیاستهای جدید #چین یکی کاهش وابستگی انرژی چین به ذغالسنگ و افزایش وابستگی به گاز و نفت وارداتی؛ و دوم افزایش سرمایهگذاری چین در انرژیهای تجدیدپذیر است.
در هر دو اینها ایران مزیت دارد و باید از این فرصت برای گسترش روابط انرژی با چین بهره برد.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
هدف #امام_حسین از حرکت به سمت کوفه چه بود؟ این #رشتو خلاصه سخنرانی #احمد_قابل در پاسخ به این پرسش است.
«امام حسین برای دفاع از امنیت جانی و امنیت برای بیان حقایق و دفاع از حق مخالفت با سیاستهای حکومت مدعی دیانت از مدینه خارج شده و تا پایان کربلا در پی همین اهداف بوده و لاغیر.»
۱
مرحوم #احمد_قابل برای تحلیل مورد نظر خود درمورد واقعه #عاشورا، به متن سخنان و هفده مورد از موضعگیریهای #امام_حسین استناد میکند: «سعی هم بر این بوده که نقلها (حتی المقدور ) اطمینان بخش باشد تا مطمئن گردم این برداشتی که از تاریخ ماههای آخر زندگی سید الشهداء دارم صحیح است.»
۲
استاد #احمد_قابل اینطور تحلیلش درمورد #عاشورا را بیان میکند: #امام_حسین پس از مرگ امام حسن علیرغم اینکه خلافت معاویه را قبول نداشت و هرگز با او بیعت نکرد، بخاطر وفاداری به عهدی که برادرش امام حسن با معاویه داشت، علیه او اقدام نکرد و
صرفا به تبلیغ سیاسی علیه او پرداخت.
۳