#رشتو
■چرا ممانعت از پخش سریالهای کرهای در ایران برای کره جنوبی مهم است؟
۱- دنیای امروز، دنیای تصاویر و عصر ترویج مفهومی به نام #برندینگ_ملت یا تصویرسازی ملی است؛ مثلا نام هر کدام از دو کشور سوئد و پاکستان، با خود مضامینی متفاوت را برای گوینده و شنونده آنها به بار میآورد.
۲- افزایش رقابت شهروندان در همه کشورها، برای دسترسی به گذرنامه یک کشور معتبر، بخوبی نشان میدهد که ارزش برند و تصویر ادراکی ملت و کشور، حکم طلای نامرئی را دارد.
۳- تاریخ کره جنوبی در دهۀ ۵۰ و ۶۰ میلادی، نشان میدهد که کره در این دوران، کشوری جنگزده، فقیر و با مردمانی ناامید بود.
۴- سیاستگذاران کره جنوبی، از دهه ۷۰ میلادی به بعد تلاش کردند تا به موازات توسعه صنعتی، مسیر گسترش بازار را از مسیر برندینگ ملت و تصویرسازی نو از جامعه کره جنوبی پیش ببرند.
در چارچوب پروژه هالیو، موج محصولات تصویری کرهجنوبی در یک دهه اخیر بسیاری از کشورهای جهان را درنوردیده است.
۵- این تصویرسازی ملی، در کنار کیفیت بالای محصولات کره جنوبی، علاوه بر گسترش بازار کالاهایشان در سراسر جهان، صنعت گردشگری کره را تا ۲۰ میلیارد دلار در سال ارتقا داد تا آنجا که در نظرسنجی سال ۲۰۱۵ مشخص شد که ۶۰٪ از گردشگران خارجی، تحت تاثیر سریالهای کره به کره جنوبی سفر کردهاند.
۶- "تصویر کره جنوبی"، در کشوری با وسعت و جمعیت ایران، برای سیاستگزاران کرهای، بسیار مهم است که کشورشان را کشوری متمدن، پیشرو، خلاق و منصف تصویر کنند تا سهم مناسبی از بازار ۸۵ میلیونی ایران را در اختیار بگیرند و حتما با هر اقدامی که این تصویر را محدود یا مخدوش کند مقابله میکنند.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
این #رشتو که به اندیشه اقتصادی ابوالحسن #بنی_صدر، اولین رییس جمهوری ایران میپردازد را به بهانه درگذشت او نگاشتم. 1/ ابوالحسن بنیصدر از طرفداران ملی شدن صنعت نفت یا به اصطلاح مصدقی بود؛ جوانان مصدقی وقتی به عنوان دانشجو به اروپا میرفتند، رفتهرفته گرایشات چپ رادیکال پیدا میکردند.
2/ بنیصدر جزو مصدقیهایی بود که تحت تاثیر عقاید مارکسیستی قرار گرفت، اما به علت اینکه بسیار سطحی و کمسواد بود و درک درستی هم از ایدئولوژیهای چپ نداشت، مانند دکتر علی #شریعتی بیشتر حراف بود تا متفکر.
3/ کتاب «اقتصاد توحیدی» بنیصدر، نوشتهای به شدت بیسر و ته است؛ به طوریکه بخشی از آن به صورت سخنرانی و گفتوگو، حتی پرسش و پاسخهای حضار در سخنرانی است! اگر کتاب «اقتصاد توحیدی» بنیصدر را بخوانید، متوجه فکر آشفته او میشوید.