Öncelikle bizim platforma girip istediğimiz domainin mevcut olup olmadığına ve ne kadara alabileceğimizi kontrol etmemız gerekiyor, duruma göre cüzdanımıza rose göndereceğiz
4- Kurduktan sonra Receive kısmına tıklıyor ve adresi kopyalıyoruz o adrese az önce domain kısmında kontrol ettik ne kadar rose istiyorsa gönderiyoruz.
En az 61 rose gönderin.. Trabzona selamlar :)
5- Şimdi cüzdana rose attıktan sonra ParaTimes kısmına giriyoruz.
To ParaTime tıklıyoruz. Yukarı miktarı alt kısma az önce kurduğumuz metamask Emerald Paratime adresini yapıştırıp rose'ları oraya gönderiyoruz.
6- Gönderdikten sonra app.ons.money sitesine geri dönüyoruz.
Sağ üstten tilkimask cüzdanımızı bağlıyoruz.
Almak istediğimiz ismi yazıyoruz ve pay 60 rose butonuna tıklıyoruz.
Satın aldıktan sonra sağ üstte my domains butonuna basıyoruz.
7- Set as prımary butonuna basıyoruz ve işlemleri bitiriyoruz.
rose hakkında işlemler yaparken bu cüzdanı kullanın..
Bu domaini paylaşma ve cebimden 5 kişiye domain hediye etme nedenim özel durumu olması..
Teşekkürler <3
Herkes çekilişe odaklandı, flood okuyan yok..
Yanlış yaptım.
Anca müsait olabilidim, birazdan açıklıyorum, açıkladıktan sonra testnet paylaşıyorum peşine uyumayın :)
1- Biliyorsunuz bir çok ağ testnetlerinde kurulum öncesi, form doldururken, ödül dönemi veya validatör seçimleri olduğu zaman GitHub hesabı sorulur, bu kısma önem verilir.
bknz: Archway, kimsenin GitHub'ı olmadığı için seçilmediler, ++
2- Büyük bir fırsattı Archway, ödül dağıtımı yapıldığı zaman daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi.
- Hocam ben node kurmuyorum ki banane ne?.. demeyin, nerede işe yarayacaklarını burada anlatırsam github anlatımına geçemem, yayınlarda bahsederim.