یکی از ترندهای توئیتر آلمانی در روزهای اخیر Keb Jensen نامیه، از معروفترین و پرطرفدارترین نظریهپردازان توطئه در #آلمان با نام اصلی کیوان صوفی-سیاوش. یبسن بعد از یک غیبت طولانی در تظاهرات اخیر انکارکنندگان کرونا در Bautzen در ایالت زاکسن دوباره ظهور کرد و از سخنرانان اصلی بود.
یبسن در دهه ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۱ یک مجری موفق رادیو بود و اسمش رو به این دلیل تغییر داد که «تلفظش در رادیو سخت بود.» پدرش ایرانیه و یبسن نامخانوادگی مادرش. برنامههای موفقی در رادیوهای سراسری و خصوصی داشت، به جسارت و خلاقیت شناخته میشد و سوالاتی مطرح میکرد که بقیه جرئتش رو نداشتند.
از ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۱ در رادیوی سراسری برلین-براندنبورگ یک شوی رادیویی موفق داشت تا این که ۲۰۱۱ یک ایمیل ازش رو شد که نوشته بود «هولوکاست اختراع یهودیهاست» و از رادیو اخراج شد. با از دست دادن موقعیتش به سمت تئوریهای توطئه رفت و کمکم تبدیل شد به پربینندهترین تئوریسین توطئه در آلمان/
/تا در دوران #کرونا که در یوتیوب و وبسایت و رادیوی خودش میگفت «کرونا ساختگیه» و «واکسنها عوارض دارند» و بیل گیتس و سایر تئوریهای توطئه مرتبط. یوتیوب کانالش رو بست، نهاد امنیت داخلی آلمان اعلام کرد به عنوان کِیس خطرناک طبقهبندی میشه و یک گروه ناشناس وبسایتش رو هک کرد.
وقتی کار تا اونجا بالا گرفت که ممکن بود ازش شکایت بشه در ماه مه ۲۰۲۱ در یک ویدئوی دراماتیک گفت که میره خارج، «چون آزادی بیانش در آلمان محدود شده.» دیگه خبری ازش نبود تا این که یکشنبه در تظاهرات منکران کرونا از پوتین حمایت کرد و مردم رو به برانداختن دولت آلمان تشویق کرد.
برای درک تعداد بینندههاش: در ژوئیه ۲۰۲۰ یبسن از نظر میزان درآمد از طریق یوتیوب و تبلیغات وبسایتْ جایگاه هفتم رو بین همه پلتفرمهای خبری آلمانی (شامل رسانههای بزرگ خبری!) داشت!
در کانالش توهمهای توطئه معمول مثل ساختگی بودن ۱۱ سپتامبر، جرج سوروس و ... رو هم بازتولید میکرد.
در موضوع مهاجرت با جریان غالب توهم توطئه در #آلمان اختلاف داشت و خواهان پذیرفتن پناهجوهاست.
از جنگ کریمه ۲۰۱۴ با نهادهای شبهدولتی #روسیه و رسانههایی مثل اسپوتنیک و راشاتودی همکاری میکنه و ظهور دوبارهش رو میشه به حساب تلاش برای متقاعد کردن طرفداراش برای حمایت از پوتین گذاشت.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
دادگاه ایالتی #برلین مشغول رسیدگی به اتهامات دو برادر اهل #افغانستان|ه که بنا بر کیفرخواست خواهرشون رو «با انگیزههای ناموسی» و به این دلیل که تن به سبک زندگی مورد نظر خانوادهش نمیداد در برلین به قتل رسوندهاند و بعد با قطار به شهری در بایرن منتقل کرده و دفن کردهاند.
بنا بر ادعای دادستان یوسف (۲۷ ساله) و مهدی (۲۳ ساله) خواهرشون مریم (۳۴ ساله) رو در خانه خودش در برلین خفه کردهاند و با چاقو گلوش رو بریدهاند. جنازهش رو در یک چمدان پنهان کردهاند و با قطار به مونیخ و از اونجا به محل اقامت در شهر Donauwörth منتقل کرده و دفن کردهاند.
تصاویر ایستگاه قطار Südkreuz در برلین دو برادر رو نشون میده که چطور یک چمدان که رو به نظر سنگین میآد و باد کرده به قطار میرسونند و در میان بار سایر مسافرها در قطار جا میدهند. پلیس بعدا همین چمدان رو که حاوی پیکر مریم بود و در جنگلی در Donauwörth دفن شده بود پیدا کرد.
حزب سبز #آلمان دقایقی پیش آنالنا بائربوک (Annalena Baerbock) رو به عنوان گزینه خودش برای صدراعظمی در انتخابات سپتامبر ۲۰۲۱ معرفی کرد. خانم بائربوک ۴۰ سالهست و از ۸ سال پیش عضو پارلمان فدراله. سبزها در نظرسنجیها حزب دوم هستند و شانس بائربوک برای جانشینی #مرکل کم نیست.
بائربوک سال ۲۰۱۷ در انتخابات داخلی رهبری حزب سبز گفته بود نمیخواد اون زنی باشه که فقط قراره کنار آقای هابک (رهبر مشترک حزب) بایسته. از ۲۰۱۷ به همراه هابک رهبر مشترک حزب سبزه. در مذاکرات تشکیل دولت فدرال حضور داشت و مخالفان سیاسیش تحسینش کردند. دو مزیر، وزیر کشور وقت، دربارهش /
گفته «من رو تحت تاثیر قرار داد. بسیار مطلعه و حاشیه نمیره.»
یوشکا فیشر، وزیر خارجه سابق آلمان، دربارهش گفته: «از هیچ به اینجا رسیده.»
بائربوک در عرصه سیاسی به سرعت پیشرفت کرد و سال ۲۰۱۷ وقتی کاندیدای رهبری حزب شد، کسی نمیشناختش.
نیویورکتایمز گزارشی منتشر کرده درباره جزئیات حیرت و خشم #ترامپ و کمپینش از این که فاکسنیوز بعد از شمارش تنها ۷۳ درصد آرا #بایدن رو برنده آریزونا دونسته. بعد از پیروزی ترامپ در فلوریدا، اعضای کمپین و مقامات جمهوریخواه و وفاداران به ترامپ آماده جشن گرفتن پیروزی بودهاند که /
/ یهو میبینند فاکسنیوز -بنگاه خبریای که در ۴ سال گذشته از ترامپ تماموکمال حمایت کرده- آریزونا رو میذاره به حساب بایدن و همه معادلات رو به هم میریزه. ترامپ با گاورنر آریزونا (جمهوریخواه) تماس گرفته و او بهش اطمینان داده که هنوز آرای زیادی برای جمهوریخواهان هست. /
/جیسون میلر، مشاور سیاسی ترامپ در توئیتر از دقت این آرا انتقاد کرد و با خشم از فاکسنیوز خواست موضعش رو پس بگیره.
اما در پاسخ رئیس سرویس خبری فاکسنیوز روی آنتن اومد و از این تصمیم دفاع کرد. چند ساعت بعد آسوشیتدپرس هم آریزونا رو گذاشت به حساب بایدن.
کوشنر، داماد و مشاور /
بخشهای مهم بیانیه سباستین کورتس، صدراعظم #اتریش درباره حمله دیروز #وین:
در اتریش معمولا ترور و خشونت رو فقط از اخبار میشناسیم، اما واقعیت تلخ اینه که جهان امن نیست.
حمله دیروز یک حمله اسلامگرایانه بود. حملهای از روی نفرت از ارزشهای بنیادین ما، نفرت از سبک زندگی ما، نفرت از/
/دموکراسی ما که در اون همه با هم حقوق و کرامت یکسان دارند. شب گذشته در تاریخ ما به عنوان یک تراژدی ثبت خواهد شد.
این حمله همه ما رو هدف گرفته بود، جامعه آزاد ما رو.
روشنه که ما مرعوب تروریستها نمیشیم. ما ارزشهای از بنیادینمون، از سبک زندگیمون و از دموکراسیمون با تمام توان/
/دفاع خواهیم کرد. ما مهاجمان و کسانی را پشت این حمله هستند تعقیب میکنیم و عدالت رو در برابرشون اجرا میکنیم، با تمام ابزارهایی که در اختیار داریم.
اما یک کار را نمیکنیم: در دام آنها نمیافتیم. ما با تمام توان علیه تروریستها میجنگیم، اما اجازه نداریم یک موضوع اساسی را فراموش/
در اوت ۱۹۴۴، نشریات غربی برای اولین بار درباره «اردوگاههای مرگ» #آلمان نازی گزارش دادند. در اردوگاه مایدانک جهان برای اولین بار با اتاقهای گاز مواجه شد. بعدها معلوم شد در این اردوگاه ۷۸ هزار یهودی کشته شدهاند.
ارتش سرخ شوروی ۲۳ ژوئیه اردوگاه مرگ مایدانک رو آزاد کرد و فیلم و/
/مستنداتش رو برای رسانههای غربی فرستاد. رومن کارمن، فیلمساز روس، از یک مزرعه عظیم کلم فیلم گرفته بود که در اون از خاکستر اجساد سوزاندهشده به عنوان کود استفاده شده بود.
در این اردوگاه بود که جهان برای اولین بار دید نازیها متعلقات قربانیان رو جمعآوری کردهاند: تلی از عینکها،/
/چمدانها و موی انسان.
تصاویر و مستندات اونقدر وحشتناک بودند که سردبیران غربی اصالت اونها رو باور نکردند.
سردبیران بیبیسی گزارشی رو که خبرنگارشون از مسکو درباره اردوگاه تهیه کرده بود منتشر نکردند و معتقد بودند «این پروپاگاندای شورویه.»
ارتش سرخ در ماه اوت از روزنامهنگاران/
کی گفته ما «هیپی»های اروپا رو مسخره نمیکنیم؟ بچهپولدارهای اروپایی که به پشتوانه پول ننهباباشون وانمود میکنن چند صباحی بیخیال دنیا و مافیها شدن، درس و کار رو ول میکنن، لباسای عجیب (و گرون) میپوشن، میرن توو محلههای فقیر (و باعث میشن اجارهخونه بره بالا و فقرا آواره بشن)/
/ و بچههای فقرا رو تحقیر میکنن بابت این که فکر کار و درس و پیشرفت و career هستن، ما اونا رو هم مسخره میکنیم. ما حتی طبقهمتوسطیهای مهاجر که برای کار درس میرن غرب، ولی حوصله و توان ندارن و تنها واکنششون به تبعیض و نژادپرستی اینه که سعی کنن خودشون رو شبیه «هیپی»های سفید کنن/
/ ما اونا رو هم مسخره میکنیم.
اما یه تفاوت عمده بین «هیپی» اروپایی و هیپی ایرانی هست: هیپی اروپایی نقشی در «سفیدنمایی» یک اوضاع کثافت نداره. هیپی اروپایی وارد این مضحکه نمیشه که «ببینین! اوضاع اونقدر هم بد نیست. این آزادیها هم وجود داره. زنا اینجوری هم میتونن لباس بپوشن»!