حزب سبز #آلمان دقایقی پیش آنالنا بائربوک (Annalena Baerbock) رو به عنوان گزینه خودش برای صدراعظمی در انتخابات سپتامبر ۲۰۲۱ معرفی کرد. خانم بائربوک ۴۰ سالهست و از ۸ سال پیش عضو پارلمان فدراله. سبزها در نظرسنجیها حزب دوم هستند و شانس بائربوک برای جانشینی #مرکل کم نیست.
بائربوک سال ۲۰۱۷ در انتخابات داخلی رهبری حزب سبز گفته بود نمیخواد اون زنی باشه که فقط قراره کنار آقای هابک (رهبر مشترک حزب) بایسته. از ۲۰۱۷ به همراه هابک رهبر مشترک حزب سبزه. در مذاکرات تشکیل دولت فدرال حضور داشت و مخالفان سیاسیش تحسینش کردند. دو مزیر، وزیر کشور وقت، دربارهش /
گفته «من رو تحت تاثیر قرار داد. بسیار مطلعه و حاشیه نمیره.»
یوشکا فیشر، وزیر خارجه سابق آلمان، دربارهش گفته: «از هیچ به اینجا رسیده.»
بائربوک در عرصه سیاسی به سرعت پیشرفت کرد و سال ۲۰۱۷ وقتی کاندیدای رهبری حزب شد، کسی نمیشناختش.
درباره مسائل زیستمحیطی مطلعه، سیاستمدار متخصصی محسوب میشه که درباره مسائل حرفهای و علمی صحبت میکنه. اهل عکس گرفتن و دوربین و روی استیج نیست.
مادر دو فرزند کوچکه و معتقده شغل ۲۴ساعتهای مثل صدراعظمی به این راحتی با مادر بودن جمع نمیشه و تاکید کرده مادر بودن براش مهمه.
گفته لحظاتی وجود خواهند داشت که به عنوان صدراعظم در صحنه نباشه، چون ممکنه بچههاش مهمتر باشند. گفته وظیفه سیاستمدارانه که تعادل بین خانواده و شغل رو بهبود بدهند.
انتقاد مخالفانش اینه که تجربه دولتداری نداره. احتمالا جدیترین تبلیغ علیهش در کمپین انتخاباتی هم همین خواهد بود.
به این که آدمِ کار تیمیه معروفه و در سروسامان دادن به اوضاع حزب سبز در این سه سال نقش مهمی داشت. بین همحزبیهاش محبوب و محترمه.
فوتبالیست بوده و تا آستانه قهرمانی کشور در ژیمناستیک (ترامپولین) هم پیش رفته، اما به دلیل مصدومیت مجبور شده انصراف بده.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
نیویورکتایمز گزارشی منتشر کرده درباره جزئیات حیرت و خشم #ترامپ و کمپینش از این که فاکسنیوز بعد از شمارش تنها ۷۳ درصد آرا #بایدن رو برنده آریزونا دونسته. بعد از پیروزی ترامپ در فلوریدا، اعضای کمپین و مقامات جمهوریخواه و وفاداران به ترامپ آماده جشن گرفتن پیروزی بودهاند که /
/ یهو میبینند فاکسنیوز -بنگاه خبریای که در ۴ سال گذشته از ترامپ تماموکمال حمایت کرده- آریزونا رو میذاره به حساب بایدن و همه معادلات رو به هم میریزه. ترامپ با گاورنر آریزونا (جمهوریخواه) تماس گرفته و او بهش اطمینان داده که هنوز آرای زیادی برای جمهوریخواهان هست. /
/جیسون میلر، مشاور سیاسی ترامپ در توئیتر از دقت این آرا انتقاد کرد و با خشم از فاکسنیوز خواست موضعش رو پس بگیره.
اما در پاسخ رئیس سرویس خبری فاکسنیوز روی آنتن اومد و از این تصمیم دفاع کرد. چند ساعت بعد آسوشیتدپرس هم آریزونا رو گذاشت به حساب بایدن.
کوشنر، داماد و مشاور /
بخشهای مهم بیانیه سباستین کورتس، صدراعظم #اتریش درباره حمله دیروز #وین:
در اتریش معمولا ترور و خشونت رو فقط از اخبار میشناسیم، اما واقعیت تلخ اینه که جهان امن نیست.
حمله دیروز یک حمله اسلامگرایانه بود. حملهای از روی نفرت از ارزشهای بنیادین ما، نفرت از سبک زندگی ما، نفرت از/
/دموکراسی ما که در اون همه با هم حقوق و کرامت یکسان دارند. شب گذشته در تاریخ ما به عنوان یک تراژدی ثبت خواهد شد.
این حمله همه ما رو هدف گرفته بود، جامعه آزاد ما رو.
روشنه که ما مرعوب تروریستها نمیشیم. ما ارزشهای از بنیادینمون، از سبک زندگیمون و از دموکراسیمون با تمام توان/
/دفاع خواهیم کرد. ما مهاجمان و کسانی را پشت این حمله هستند تعقیب میکنیم و عدالت رو در برابرشون اجرا میکنیم، با تمام ابزارهایی که در اختیار داریم.
اما یک کار را نمیکنیم: در دام آنها نمیافتیم. ما با تمام توان علیه تروریستها میجنگیم، اما اجازه نداریم یک موضوع اساسی را فراموش/
در اوت ۱۹۴۴، نشریات غربی برای اولین بار درباره «اردوگاههای مرگ» #آلمان نازی گزارش دادند. در اردوگاه مایدانک جهان برای اولین بار با اتاقهای گاز مواجه شد. بعدها معلوم شد در این اردوگاه ۷۸ هزار یهودی کشته شدهاند.
ارتش سرخ شوروی ۲۳ ژوئیه اردوگاه مرگ مایدانک رو آزاد کرد و فیلم و/
/مستنداتش رو برای رسانههای غربی فرستاد. رومن کارمن، فیلمساز روس، از یک مزرعه عظیم کلم فیلم گرفته بود که در اون از خاکستر اجساد سوزاندهشده به عنوان کود استفاده شده بود.
در این اردوگاه بود که جهان برای اولین بار دید نازیها متعلقات قربانیان رو جمعآوری کردهاند: تلی از عینکها،/
/چمدانها و موی انسان.
تصاویر و مستندات اونقدر وحشتناک بودند که سردبیران غربی اصالت اونها رو باور نکردند.
سردبیران بیبیسی گزارشی رو که خبرنگارشون از مسکو درباره اردوگاه تهیه کرده بود منتشر نکردند و معتقد بودند «این پروپاگاندای شورویه.»
ارتش سرخ در ماه اوت از روزنامهنگاران/
کی گفته ما «هیپی»های اروپا رو مسخره نمیکنیم؟ بچهپولدارهای اروپایی که به پشتوانه پول ننهباباشون وانمود میکنن چند صباحی بیخیال دنیا و مافیها شدن، درس و کار رو ول میکنن، لباسای عجیب (و گرون) میپوشن، میرن توو محلههای فقیر (و باعث میشن اجارهخونه بره بالا و فقرا آواره بشن)/
/ و بچههای فقرا رو تحقیر میکنن بابت این که فکر کار و درس و پیشرفت و career هستن، ما اونا رو هم مسخره میکنیم. ما حتی طبقهمتوسطیهای مهاجر که برای کار درس میرن غرب، ولی حوصله و توان ندارن و تنها واکنششون به تبعیض و نژادپرستی اینه که سعی کنن خودشون رو شبیه «هیپی»های سفید کنن/
/ ما اونا رو هم مسخره میکنیم.
اما یه تفاوت عمده بین «هیپی» اروپایی و هیپی ایرانی هست: هیپی اروپایی نقشی در «سفیدنمایی» یک اوضاع کثافت نداره. هیپی اروپایی وارد این مضحکه نمیشه که «ببینین! اوضاع اونقدر هم بد نیست. این آزادیها هم وجود داره. زنا اینجوری هم میتونن لباس بپوشن»!
در تیراندازی دیروز در #Hanau در نزدیکی #فرانکفورت، ۹ نفر کشته شدند، کمی بعد پلیس جنازه مظنون و مادرش رو در خانهاش پیدا کرد. مظنون در نامهای که جا گذاشته، نوشته «وقتی نمیتونیم بعضی ملتها رو از #آلمان بیرون بندازیم، باید نابودشون کنیم.» در میان کشتهشدهها چند نفر کرد هستند.
مظنون متولد ۱۹۷۷ و دانشجوی مدیریت، در یک پیام ویدئویی یک روز قبل از اتفاق گفته «صرف وجود برخی از ملتها خطاست و باید از بین بروند، از جمله مردم آسیا، شمال آفریقا و اسرائیل.» گفته به طور مداوم تحت کنترل یک سازمان مخفی امنیتیه.
هنوز دولت #آلمان رسما نگفته اتفاق دیروز تروریستی بود.
وزارت داخله ایالت هسن «انگیزههای خارجیستیزانه و نژادپرستانه» و زمینه «راستگرایی افراطی» درباره تیراندازی #Hanau رو تائید کرد. مظنون که معتقد بود «آلمان رو نیروهای ناشناخته اداره میکنند» برای پلیس شناختهشده نبود و به عنوان راستافراطی خشونتگرا طبقهبندی نمیشد.