از عمق پیداکردن روزافزون عدم اعتماد به حکومت باخبرم، وجود تهدیدات امنیتی را هم عامل سلب مطالبات منصفانه مردم نمی دانم، اما برخی انگار واقعا باور کرده اند که ما در همسایگی سوییس زندگی می کنیم.موقعیت ژئوپلتیکی چه با ج ا چه با هر حکومت دیگری با تهدید گره خورده است! #شیراز #شاهچراغ
پُشت مرزهای شرقی کشورمان، گروههای مسلح تروریستیِ ضدایرانی، از جمله: القاعده، جندالله، جیشالعدل و غیره - با هزاران نیرو مستقر هستند.
کنار آنها - به مدد دلارهای عربستان سعودی - زنجیرهای از مدارس وهابی در «مناطق قبیلهای فدرال پاکستان» و نواحی مرزی ایران تاسیس شده که سالهاست -با هدف مشخص «شیعه کُشی»- هزاران کودک و نوجوان محروم این مناطق را شستشوی مغزی میدهند ...
... آلوده به تنفر و کینهی فرقهای میکنند و برای «جهاد با رافضیها(شیعیان)» آماده میسازند.
پُشت مرزهای غربی کشور نیز -از شمال تا جنوب- صدها سلول تروریستیِ فعال و خفته وجود دارد: از داعش گرفته تا جبههالنصره، سازمان رجوی، پژاک و گروه الاحوازی و ...
که هریک با هدفِ استیلای ایدئولوژیک یا فرقهای یا قومی، ایجاد خلافت، دستیابی به منابع ایران، تغییر نقشهی سیاسی منطقه فعالیت میکنند یا در انتظار نشستهاند.
البته وجود چنین تفکری با وجود مزدورخبرنگارانی که در خلا یک رسانه ی کاربلد ملی، خود ایران هم برایشان مهم نیست چندان عجیب به نظر نمی رسد. رسما با تروریسم در قالب رسانه ای دست و پنجه نرم می کنیم.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
«اقلیتهای رادیکال» بلای جان هر جامعه مدنیاند. خطری که از سوی اقلیتهای رادیکال جوامع را تهدید میکند، بیشتر از خطرهای بیرونی است.
تاریخ سیاسی (و هم تاریخ اندیشه سیاسی) پر از نمونههایی است که اقلیتهای رادیکال سرنوشت ملتهای بزرگ را تغییر دادهاند.
این اقلیتها ابتکار عمل را به دست میگیرند و کل جامعه را به واکنشهای سلبی و ایجابی وادار میکنند و در این کنش و واکنشها هدف اصلیشان این است که کل جامعه را «رادیکالیزه» کنند.
رادیکال شدن کل جامعه رویای اقلیتهای رادیکال است، زیرا رادیکالیسم زبان، آیین و کردار خاص آنهاست و آنها در چنین بستری از همه جریانها موفقتر خواهند بود.
برای ما ایرانیان، با این پراکندگی باورنکردنیِ دیدگاهها و تحلیلها در مورد هر چیز (از سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد گرفته تا فرهنگ و تاریخ و ...)، دو چیز میتوانند ما را از این آشفتگی گذر دهند و سبب همسویی و همافزایی نیروهایمان شوند ...
(با همهی پیامدهای سازندهای که همسویی و همافزایی دارد):
1⃣ همرای و همنگاه شدن در زمینهی #تاریخ میهن و ملتمان
2⃣ همرای و همتحلیل بودن دربارهی چرایی رخدادهای میهن🇮🇷 و منطقه و جهان.
⬅️ راه شدنی، کمهزینه و موثر آن، فراهم آوردن یک فهرست سنجیده و گزینش شده از کتابها در زمینههای #تاریخ ایران و #ژئوپولتیک و سپس خوانش آنها در گروههای بزرگ چند صد نفری است.
از امثال این نخبه ها حرف میزنم. یکی دوتا هم نیستند.
واضح؟ #شيراز #شاهچراغ
دیگر نخبگان هم این شعبده را رونمایی کرده اند؛ بماند که از قرار معلوم خود همین فایل هم با توجه به حجم و... دستکاری شده است و فایل اصلی نیست اما قبول :))))
تغییر ساعت همین فایل یا خود فایل اصلی هم کار پیچیده ای نیست 👇🏻
ژنرال هیدن در جامعهی اطلاعاتی آمریکا تنها کسی است که هم رییس CIA بوده و هم رییس NSA. چند سال پیش، هیدن بازنشسته در یکی از برنامههای تلویزیونی آمریکا نکتهی ۲۰ ثانیهای مهمی گفت. t.me/ThinkTogether/…
مجری برنامه با اشاره به گزینش ترامپ به ریاست جمهوری، از او پرسید که "آیا از دید شما، روسیه توانسته در دموکراسی آمریکا دست ببرد؟"
هیدن این سخن را پذیرفته و میگوید: "در جایگاه سازمانی که شاید در گذشته دستکاری پنهان در دیگر کشورها داشته [خندهی مجری در واکنش به واژهی شاید] ما آموختهایم که شما نمیتوانید در یک جامعه، تَرَک پدید آورید. [از آموخته خود بر مبنای نگاه CIA می گوید]
فارس به نقل از منبعی مدعی شده نام عامل حمله تروریستی در #شیراز حامد بدخشان است و او غیرایرانی است.
پ. ن: این سرنخ نام داعش خراسان را وسط می کشد در تداوم عملیات هایی که در افغانستان هم انجام داده بود.
پذیرفتن مسئولیت حمله ی به تروریستی در #شیراز توسط #داعش نقش سعودی را پررنگ نشان می دهد، بیخود نبود که منتسبین به شبکه سعودی پیشاپیش اذهان را آماده می کردند. بی تفاوت کردن جامعه نسبت به تهدیدات امنیتی هدف سعودی است. فرقی هم ندارد با سفیدسازی داعش همراه باشد یا تجزیه طلبان!