Jonna Södervall Profile picture
- Pehmeitä arvoja. Teräviä havaintoja. Ripaus huumoria. - Kouluttajapsykoterapeutti (traumaviitekehys), EMDR-terapeutti, ensihoitaja AMK, yrittäjä, äiti.
Jan 14 4 tweets 2 min read
Totean jälleen, että THL:n ja TTL:n linja sisäilmasairauksien hoidossa pitää tulla haastetuksi. #huoliteoria

"Moninaiset oireet, erityisesti hengitystie- ja silmäoireet liittyivät tilastollisesti merkitsevästi mitattuun toksisuuteen."
#sisäilma

yle.fi/uutiset/3-1226… "tunnistettiin altisteita,jotka voivat aiemman kirjallisuuden perusteella aiheuttaa elimistössä mitokondrioiden toimintahäiriön & oksidatiivisen stressin kautta immunologista tulehdusta,kemikaaleja tunnistavien hermojen aktivaatiota ja herkistymistä sekä neurogeenista tulehdusta"
Jan 13 6 tweets 2 min read
"klo 16:19: Orpo sanoo, että strategian muutoksen pohjana pitää olla muuttuneet tartuntaluvut ja asiantuntijoiden näkemykset. Marin katsoo, että on valmis poistamaan koronan yleisvaarallisten tautien listalta, kun THL sitä ehdottaa."

iltalehti.fi/politiikka/a/6… "klo 16:19: [jatkuu] Hän @MarinSanna sanoo, että ensi viikolla käydään läpi mallinnukset miten virus "pyyhkäisee yhteiskunnan yli". "itse ennakoin ja ennustan, että nämä tulevat viikot tulevat olemaan meidän yhteiskuntamme vaikeimmat."
#koronafi