razumny Profile picture
Father, techie, gamer, coffee drinker. Participant in the human experience. Union rep for @NITOnorge He/him.
Feb 3, 2021 16 tweets 5 min read
At #Dax18 tar opp den groteske antisemittismen som ble sendt på NRK13 er ganske naturlig. Det er svært betenkelig at de tar med seg en skribent og samfunnsdebatant for å forsvare bruken av "ræva land", som om det er DET som er problemet. Problemet er innlegget som helhet, ... ...og hva det sier om arbeidsmiljøet som gjør at dette i det hele tatt vurderes sendt. Da er det fint å ha en Etikkredaktør som sitter der og ufortrødent forteller oss at neida, selvfølgelig er det ikke noe antisemittisme hos @NRKno. Det må han selvfølgelig gjerne mene, men ...
Jan 14, 2021 10 tweets 11 min read
@Tony_Burner @USN_info @Kunnskapsdep @Dikunytt Det er jo forsåvidt en forståelig frustrasjon, men jeg kjenner at jeg har lite medlidenhet. Studentene har både rett på, og en rimelig forventning om, et privatliv. Den retten må faktisk trumfe foreleseres ønsker om å se sine studenter. Deretter må jeg si at jeg ikke forstår... @Tony_Burner @USN_info @Kunnskapsdep @Dikunytt ... problemet. Jeg var student ved the Open University. Der var utgangspunktet digitale forelesninger, og det eneste man så var presentasjonen til foreleser. Det var overhodet ikke et problem, hverken for stuenter eller for foreleser.
Aug 15, 2019 12 tweets 4 min read
Tråd: Imponerende tynn sak fra @NRKno. Man stiller opp Arslan, som har tatt opp en imponerende mengde fag over to år, og endelig har kommet inn på medisinstudiet. So far so good.

nrk.no/norge/stadig-f… Så intervjuer de en professor ved NHH som uttaler at "...det er et problem at en større andel av kullene bruker flere år på å gjøre ting de egentlig skulle gjort i løpet av de tre årene på skolen. Det er ikke bra at samfunnet bruker masse ressurser på dette. ..."

OK...
Jun 13, 2018 5 tweets 2 min read
Thread: Nine days after I handed in my last #EMA for my @OU_OpenDegree, and I find myself missing the community of fellow students in the Tutor Group Forum. While I am happy to be graduating very soon indeed, @OpenUniversity studies has been a significant part of my life for 1/5 the past six years. I have learned a lot, with a great many other people. The end of this chapter of my life is something I have looked forward to with great anticipation, impatience, even longing. Yet, now that it is here, I find myself wishing it weren't so. Regardless of 2/5