, 6 tweets, 1 min read Read on Twitter
jag har ju tidigare föreslagit att vi skulle behöva en högtid i augusti för att fira hur naturens havandeskap gått fullgånget, hur månen blir rödgul och hur grönskan sloknar och höstmörkret bjuder sina första vassa bett.
ngn slags kombinerad kräftpremiär och kungsankravaller, bara med organiserat. typ tredje torsdagen i augusti firar vi sommarfest med så mycket sprit och nakenbad och skördemat att mobilfilmerna fyller pornhub i månader framåt.
vi badar badtunna i kantarellstuvning, bränner upp sommarens alla misslyckade renoveringsprojekt i jättelika bål som förvillar sjöfarten och sjunger uråldriga och trollska sånger under eviga stjärnor!
vi river bort fästingar och knort från solsvett skinn med nyflådda vidjor av hassel och poppel, vi svettas bort sommarhud skitig av myggolja och motorolja i skenet från flammande bloss och vi utför under anonymitetens skydd och stinkande av jord och blod de mest gudlösa av riter!
vi piskar anskrämliga avgudabilder byggda av strandfynd och halm, firar de mest hedniska av mässor och vräker i oss grosspartier av tändvätskestinkande entrecoter och för den svenska marknaden extrasötade boxshirazer!
därefter faller mörkret och allt som sker i det sker för evigheten och inte för morgondagen. gemensamt i en kropp drar vi ut på städer och byar, fält och torg, och njuter de ljuvaste av kroppens safter och härdar anden inför de åtta månader av mörker och försakelse som väntar.
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Andreas Ericson
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!