Tiina Keskimäki Profile picture
Sep 16, 2020 27 tweets 17 min read Read on X
#Vainokäräjät @MolariJuha, #pääkäsittely päivä 3 jatkuu pian.

#ReformiStudio:n #tutkivatoimittaja @TiinaKeskimki seuraa paikan päällä salissa 209. Image
#Pääkäsittely jatkuu salissa 209. Syyttäjä, asianajajat ja vastaaja tulivat sisään salin ovesta. #Asianomistajat #JessikkaAro ja #SaaraJantunen ns. #pelkääjänovi:sta.

Ensin käsitellään vielä kirjallisia todisteita.

#vainokäräjät @MolariJuha
Käsitellään syytteen kohtaa 1.13. "Molari on 23.2017 pyrkinyt lähestymään Jantusta, valokuvannut häntä kadulla ja julkaissut ottamansa kuvat sekä omalla Facebook-sivullaan että MV-lehti nimisessä verkkojulkaisussa Jantusta halventavien kommenttien kanssa."
mvlehti.net/2017/02/23/bot…
Molari kertoo, ettei ollut tietoinen siitä, että Jantunen on tulossa paikalle @veitera:n turvallisuuspolitiikkaa käsittelevän kirjan julkistamistilaisuuteen. Kyseessä oli sattumaan liittyvä kohtaaminen, joka ei täytä #vainoaminen rikoksen tunnusmerkistöä.
mvlehti.net/2017/02/23/bot…
Nyt näyttää siltä, että joudutaan varautumaan #varapäivä:än, koska tänään tuskin ehdimme kuulemaan kumpaakin asianomistajaa.
Puhutaan Molarin #motivaatiotausta:sta ja miksi Jantunen ja Aro ovat pelänneet häntä. Asiaan liittyy #video, joka löytyy ao. linkistä.

finrosforum.wordpress.com/2012/03/13/yle…
Molari kertoo pelänneensä terroristitaustaisia henkilöitä, jotka levittivät hänestä valeita englanniksi, venäjäksi ja turkiksi. Juttuja oli yli 300 ja Molari teki niistä rikosilmoituksen. Asia ei edennyt poliisissa ja #rikosilmoitus jopa hävisi erikoisesti @LUpoliisi.
Käytiin vielä läpi yksi #kuvakaappaus Molarin blogista 5.7.2015, teema: Jantusen ja hänen ammattiosaamisensa vähättely
Nyt päästiin #asianomistaja #SaaraJantunen kuulemiseen. Koska Molarilla ei ole #avustaja:a, siirtyi hän salin etuosaan, jotta saa suoran näköyhteyden Jantuseen, joka istuu sermin takana yleisön näkymättömissä.

Ensin Jantusen taustasta:
fi.wikipedia.org/wiki/Saara_Jan…
Ensin Jantunen kertoi taustoistaan ja tutkimuksen alastaan. Kysyttäessä onko hän #julkisuudenhenkilö Jantunen vastaa, että #virkatehtävä on #julkinen, mutta sen sisältö ei ole julkista, koska se on täysin työnantajansa #Pääesikunta:n päätäntävallassa mitä tutkimusta julkaistaan.
Jantunen on erikoistunut #informaatiovaikuttaminen teemaan. Jantunen ollut #tekoaika (joka alkoi 14.12.2014) julkisuudessa ja antanut mm. lausuntoja #media:lle Ukrainan tilanteesta. Jantunen antoi haastattelun @yleuutiset iltalähetyksessä liittyen Aron joukkoistusartikkeliin.
Jantusen #Infosota kirja julkaistiin syksyllä 2015. Tunsiko hän Molaria? Jantunen vastaa tietäneensä Molarista, että häiriköinyt ihmisiä #some:ssa, käyttäytynyt epäasiallisesti virassaan seurakunnassa, uhkaillut #Kavkazcenter:in henkilöstöä ja #MikaelStorsjö:tä.
#MikaelStorsjö:stä puhutaan. Storsjö ollut Jantusen mukaan Molarin hampaissa pitkään. Jantunen sanoi, että Molari oli masinoinut #nashinuoret osoittamaan mieltään Storsjön kodin eteen Suomelinnassa.

fi.wikipedia.org/wiki/Mikael_St…
Jantusen mukaan Molari on kirjoittanut paljon häiritseviä tekstejä. "Tästä ihmisestä voi oikeasti tulla #takiainen." Jantunen sanoo, ettei kannata näyttää miltä tuntuu, koska hän vain innostuu siitä. Molari ei Jantusen mukaan ole kirjoittanut yhtään #substanssikommenttia.
Jantusen mukaan Molari on kuvannut häntä termein: hysteerinen, houreinen, psykoottinen, vanhapiika. #Porthania:ssa Molari oli kuitenkin tullut juttelemaan ystävällismielisesti Jantusen kanssa ja he olivat vaihtaneet muutaman sanan.
Jantusen mukaan hän ei ole puhunut Porthanian esityksessään avioeroprosessista tai miehen sukupuolielimistä kuten Molari on omassa kirjoituksessaan kirjoittanut. Molari on halunnut eristää Jantusen ystävistään koska tykkämällä somepostauksista joutuvat ystävät myös hampaisiin.
Jantuselta kysytään, onko hän ollut yhteydessä Molariin ja yrittänyt saada toiminnan loppumaan? Ei ole ollut.

Jantunen on kirjassaan kuvannut hänen häirintäänsä mutta se on aiheuttanut lisähäirintää.
Ns. kirvestekstin Jantunen on kokenut #tappouhkaus:ksena, Jantusen mukaan "kirveellä ei tehdä purkutöitä perunakellarissa".
Jantunen kokee kirjoituksen #stressitesti:nä. Ihmiset alkoivat huolestumaan hänen turvallisuudestaan.

juhamolari.blogspot.com/2015/10/sotato…
Keskusteltiin #Infosota kirjasta. Jantunen sanoi ettei se ole #tutkimuskirja vaan #ajankuvakirja, joka on käännetty myös viroksi. On myynyt ihan kohtuullisesti.
#Kirjakustantaja joutui ilmoittamaan #turvallisuusviranomaisille ennen #Kirjamessut Jantusen turvaamisen tarpeista.
Huolimatta henkilökohtaisesta #turvamies:hestä Molari ja Parviainen tulivat kuvaamaan Jantusta lähietäisyydeltä.

Jantunen joutui poistumaan messuilta, koska pelkäsi näitä häiriköitä. "Siihen loppuivat mun kirjamessut esikoiskirjailijana."
Jantunen kertoo Molarin uhkailleen ja seuranneen häntä ja todistettavasti pahoinpidelleen oman lapsensa. Jantunen ei mitenkään liittynyt poliisikuulusteluun 28.10.2015, koska se liittyi kotiväkivaltatilanteeseen. Jantunen väittää Molarin valehdelleen vielä esitutkintavaiheessa.
Jantunen kertoo, että Molari on käynyt jakamassa #meemi:jä #RajatKiinni -facebookryhmään, jonka Jantunen on kokenut häiritsevänä. "Tätähän tämä nyt on ollut jo kuusi vuotta". Kaveri kehotti tekemään rikosilmoituksen. Jantunen koki, ettei voi enää osallistua mm. seminaareihin.
Jantunen koki, ettei Molarin takia häntä enää pyydetä esiintymään mm. seminaareihin, "millainen Molari-show siitä taas alkaa?" Molari on osoittanut outoa mielenkiintoa häntä kohtaan. Jantusen mukaan Molari kohdistaa väkivallan uhkaa hänen työnantajansa edustajia kohtaan.
Jantusen mukaan Molari on uhannut ampua työnantajansa edustajia eikä tämän vuoksi ihmettele miksei tätä päästetä sotilasalueelle. Jantusen mukaan Molari on vaaninut häntä näkymättömissä ja on tajunnut, ettei voi enää liikkua turvallisesti Helsingissä.
Koska tästä muodostui liian suuri #turvallisuusriski, Jantunen ilmoitti työnantajalleen ja tehtiin #tutkintapyyntö poliisille.

Jantunen kysyy: "Mikä ihminen tekee tällaista?"
"HYI!" "Säälittävää!" "Vastenmielistä!" Molari #häiritsee #uhkailee #stalkkaa.
Nyt loppuu tämä päivä, vaikka kuulemiset jäivät kesken. #Jantunen kiihtyi loppuvaiheessa niin paljon, että on parempi, että #ReformiStudio tilaa oikeudenkäynnin nauhoitteen ja lataa sen kanavalleen @YouTube.

Kiitos seuraamisesta.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Tiina Keskimäki

Tiina Keskimäki Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @TiinaKeskimki

Sep 25, 2020
No olivathan ne #JessikkaAro:n twiitit todella törkeitä. Tallensin ne, mutta valitettavasti koneeni #hakkeroitiin ja #kryptattiin.

#ReformiStudio selvittää asiaa.

yle.fi/uutiset/3-1156… #uutisvahti
Voisiko joku ystävällinen @Twitter sielu laittaa ne #JessikkaAro:n @realDonaldTrump:iin liittyvät twiitit tähän ketjuun, kiitos.
No nyt ei kyllä Keskimäellä löydy enää sanoja. hs.fi/ulkomaat/art-2…
Read 4 tweets
Sep 19, 2020
"Yllättäen" juttu on vain tilaajille. Abba-hessujen upea musikaali kertoo ruotsalaisten siirtolaisuudesta Amerikkaan 1800 -luvulla.

hs.fi/tiede/art-2000…
Upeaa musiikkia on, mutta käykäähän kuuntelemassa näyttelijöiden kommentit.

Näin pienestä se on kiinni.

#koekuuntelu
#elämässätäytyyollaunelmia

Read 4 tweets
Sep 19, 2020
Ihan yksin kirkkosalissa, lauloin Panis Angelicusta, ikimuistoista. Image
Oma ääni kaikui hyvin maailman suurimmassa puukirkossa. 😇🎶

#Kerimäki #puukirkko

fi.m.wikipedia.org/wiki/Kerim%C3%…
#PanisAngelicus ammattimaisemmin vedettynä kuin minä eilen #KerimäkiKirkko:ssa yksikseni.
Read 4 tweets
Sep 16, 2020
Tänään jatkuu @MolariJuha:n #vainokäräjät Helsingin käräjäoikeudessa.
Ohjelmassa syyttäjän haastehakemuksessa mainitut kirjalliset todisteet #SaaraJantunen osalta ja #asianomistajien #JessikkaAro ja Saara Jantunen kuulemiset.

#ReformiStudio jakaantuu tänään kahteen oikeuteen. Image
Aamu alkoi taas jännittävästi, koska #syyttäjä #JuhaMikkoHämäläinen:kin oli noteerannut @iltasanomat konekielisen englanninkäännöksen #ArjaPaananen jutusta, jossa oli kirjoitettu, että täällä on syytteessä #valtakunnansyyttäjä #RaijaToiviainen. 😇
Read 23 tweets
Sep 14, 2020
Toistan edelleen sen, minkä olen sanonut aikaisemminkin:

Jessikka Aro on #ammattiuhriutuja ja #rahastaja.

Helppoahan se on, kun käräjäjöinnin maksaa #veronmaksajat #YLEveron @Yleisradio kautta.
Sinällään #MartinaKronström:illä näyttää olleen varsin helppo duuni, kun suurin osa power point kalvoista on suoria kopioita #MV käräjillä, hovissa ja #lähestymiskielto oikeudenkäynnissä.
#Rikosilmoitus on nyt jätetty @Yleisradio:n johdosta. Saa loppua tämä veronmaksajien kyykyttäminen.

Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(