‼Η ΓΑΔΑ κι η εισαγγελία κρατούν συλληφθέντες μαθητές στα κρατητήρια επί 4μέρες, χωρίς επισκεπτήριο κ δυνατότητα αλλαγής ρούχων.

Άμεση απελευθέρωση των παιδιών!
Νίκη στον αγώνα τν μαθητών!
Μαζί σας μέχρι το τέλος!
#ΜένουμεΕνεργοί #energoimathites #σχολεια #Χρυσοχοιδη_παραιτησου
Όπως καταγγέλλεται επώνυμα από τη συνήγορο συλληφθέντα μαθητή, Χρυσάνθη Χατζηδημητρίου, η Εισαγγελία έλαβε τν πολιτική απόφαση ν κρατήσει στα κρατητήρια 4 συλληφθέντες μαθητές από το συλλαλητήριο της Πέμπτης, μια ζέση που δεν έδειχναν ούτε για τς χρυσαυγίτες μετά τα εγκλήματά τς!
Μάλιστα, επικαλούμενοι τον κορονοϊό, οι αστυνομικοί της ΓΑΔΑ δεν επέτρεψαν σε ανήλικα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τους γονείς τους όλο το τετραήμερο ενώ απαγόρευσαν στους συνηγόρους τους να τους μεταφέρουν φρέσκα ρούχα και συσκευασμένα τρόφιμα.
Παράλληλα, όπως μας μεταφέρθηκε, η μισή ΓΑΔΑ δε φοράει καν μάσκες προστασίας... Μόνο εκδικητική μανία κ επιχείρηση τρομοκράτησης των μαθητών εξηγεί το ότι επιλέχθηκε να κρατούνται επί 4 μέρες ανήλικοι στ κρατητήρια ώσπου ν έχουν τ δυνατότητα ν απολογηθούν τ Δευτέρα στον ανακριτή!
Μόνο έτσι - και από κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο - εξηγείται το ότι ανήλικα παιδιά υποχρεώθηκαν να φοράνε επί τέσσερις ημέρες τα ίδια ρούχα και εσώρουχα στα κρατητήρια!
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ και από τη σελίδα μας και από άλλα μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν βίντεο που έδειχναν ότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ συλλάμβαναν μαθητές στο σορό, στήνοντάς τους στον τοίχο παρά τη διαμαρτυρία βουλευτών και περιφερειακών συμβούλων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες
Γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση μισεί το μαθητικό κίνημα κ φοβάται τις διεκδικήσεις του γ προσλήψεις, υγειονομικά μέτρα κ ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης γιατί όλα αυτά καταδεικνύουν τη γύμνια της πολιτικής τς κ την πλήρη αδιαφορία γ την Παιδεία πέχει ανάγκη η κοινωνική πλειοψηφία.
Δεν πρόκειται όμως ούτε να συνηθίσουμε, ούτε να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές ακραίου αυταρχισμού και ψυχολογικού πολέμου απέναντι σε ανήλικα παιδιά.
Να επιτραπεί άμεσα το επισκεπτήριο των γονιών των μαθητών!
Να δοθούν στα παιδιά αλλαξιές ρούχων και συσκευασμένα τρόφιμα από τους γονείς τους!
Άμεση απελευθέρωση των παιδιών τη Δευτέρα, ούτε σκέψη για καταδίκη τους!
Νίκη στον αγώνα των μαθητών! Ικανοποίηση των αιτημάτων τους!
Υ.Γ.1
Θα λέγαμε ότι όλα αυτά αποτελούν ντροπή και όνειδος για το Υπουργείο "Προστασίας" του Πολίτη, την ΕΛ.ΑΣ. και την εισαγγελία αλλά γνωρίζουμε πόσο ειρωνικό θα ακουγόταν κάτι τέτοιο πλέον...
Υ.Γ.2
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι μαθητές στη φωτογραφία δεν συγκαταλέγονται ανάμεσα στους συλληφθέντες
5 είναι οι συλληφθέντες μαθητές.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Covid19energoi

Covid19energoi Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Covid19energoi

18 Oct
🆘🆘 Φορτώνουν κακούργημα σε 14χρονο μαθητή!!

Αύριο στις 11 όλοι κ όλες στην Ευελπίδων.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!

#ΜένουμεΕνεργοί #energoimathites #σχολεια #κυβερνηση_συμμορια #Χρυσοχοιδη_παραιτησου
Ακολουθεί η ανακοίνωση για τη σύλληψη του μαθητή του 7ου Γυμνασίου από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, κ. Χριστίνα Χρηστίδου:

«Άμεση απελευθέρωση του γραμματέα του 15μελούς του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου»
«Ο Βαγγέλης Γρηγορίου μαθητής της Γ’ Γυμνασίου εκπροσωπώντας το σχολείο του θα συμμετείχε στο συλλαλητήριο των μαθητών την Πέμπτη 15/10 στο κέντρο της Αθήνας. Πλησιάζοντας στον χώρο της κινητοποίησης πέρασε σωματικό έλεγχο όπως και εκατοντάδες άλλοι μαθητές.
Read 15 tweets
16 Oct
ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σήμερα στη Σάμη της Κεφαλονιάς για να γίνει η εκφόρτωση ανεμογεννητριών. Ο ανυποχώρητος αγώνας των κατοίκων τους ανάγκασε να φύγουν.

#ΜένουμεΕνεργοί #WeSpeakNow #Κεφαλονια #Σαμη ImageImageImageImage
Εδώ και 13 ημέρες έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Σάμης ένα πλοίο που φέρνει 4 ανεμογεννήτριες για να φτιαχτεί ακόμα ένα αιολικό πάρκο στην Κεφαλονιά. Εδώ και 13 μέρες κάτοικοι από όλα το νησί βρίσκονται όλη μέρα και όλη νύκτα στο λιμάνι για να εμποδίσουν αυτή την διαδικασία.
Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του δήμου Σάμης εναντιώνονται στη νέα εγκατάσταση ανεμογεννητριών διότι έχουν βιώσει στο πετσί τους την περιβαλλοντική ζημιά που έχει ήδη γίνει από την ύπαρξη των προηγούμενων στην περιοχή τους.
Read 7 tweets
5 Sep
🆘#Χανιά: Ξημερώματα τα ΜΑΤ εκκένωσαν την κατάληψη #Rosa_Nera μετά από 16 χρόνια λειτουργίας!

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

#antireport #εκκένωση_κατάληψης #Κρήτη #κυβερνηση_συμμορια
Η κατάληψη Rosa Nera με την πλούσια πολιτιστική κ κινηματική δράση στην πόλη, έχει συσφίγξει τους δεσμούς της με μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, και αποτελεί ένα χώρο που σπάει την τουριστική "χαβούζα" που έχουν μετατρέψει τα Χανιά κυβερνήσεις κ δήμαρχοι όλα αυτά τα χρόνια.
Να μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο, που ήταν περιουσία του Πολυτεχνείου Κρήτης, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ για να μετατραπεί σε ξενοδοχείο από τον τότε πρύτανη και νυν υφυπουργό της ΝΔ, Βασίλη Διγαλάκη.
Read 6 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!