La notícia que he linkat diu que tu vas ser membre del consell assessor d'Endesa fins el 2011. Com que tu vas deixar la SC de CCOO el 2008, la noticia demostra que MENTEIXES: no eres al consell com a representant sindica, perquè hi eres 3 anys després de deixar el càrrec.
No te n'adones del què dius ni de quina notícia contradiu el que dius!
Pel que fa a cobraments, no he posat el link perquè ja l'havia posat feia una estona per al teu company de la Mary Poppins University. Però si vols, posaré el link de nou, tot i que (estic d'acord amb tu) la part dels 900 euros s'ha de matisar una mica... economiadigital.es/empresas/madi-…
En realitat això de que cobràveu 900 euros per reunió no és ben bé cert: en cobràveu 1.500!!! L'empresa va fer pública la dada de 900 que és la remuneració NETA després de la retenció de l'IRPF, però en cobraveu 1.500.
I que consti que no tinc res contra el fet que tu cobris per la teva feina, ni contra el fet que formis part de cap consell assessor o d'administració. Estic en congra de la hipocresia de formar part d'aquests consells i que després critiqueu a la gent que també en forma part.
I també estic en contra de que, com fa Donald Trump, adopteu l'estratègia de la mentida sistemàtica com a manera de fer política i després digueu els mentiders i els trumpistes catalans són els altres. I ara, si us plau, deixa de fer el préssec davant de tot Catalunya.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Xavier Sala-i-Martin

Xavier Sala-i-Martin Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @XSalaimartin

11 Jan
Uf, @victor_font: saps qui ho feia això de dir que "les coses que van anar bé amb @JoanLaportaFCB eren gràcies als altres" (Johan, Messi, Xavi, etc) i "les que anaven malament eren per culpa de Laporta"?: doncs Sandro i Bartomeu! No sentiràs nostàlgia pel Bartusandrisme?
Per cert, parles de què Laporta va tenir la sort de que hi havia Guardiola. Però el Però no va venir del cel sinó que el va posar Laporta i ho va fer en contra dels consultors que feien SWOTs i powerpoints bonics, i en contra d'alguns directius que volien Mourinho. Saps qui eren?
I finalment:"al principio hubo más luces y al final más sombras": Va marxar el juny 2010. El 2009 es van guanyar les 6 copes en el que va ser el millor any de la història del Barça. I 2010 es va guanyar l'Eurolliga. Devem tenir diferents concepcions del que són "sombras".
Read 4 tweets
6 Dec 20
És clar que ho puc explicar: (1) la teoria econòmica diu que quan augmenten els tipus impositius, hi ha una "distorsió" en forma de reducció de l'activitat. (segueix fil)👇👇👇
(2) Com que la recaptació és igual al producte de tipus impositius multiplicat per activitat, és possible que una reducció del tipus comporti un augment tan gran de l'activitat que el producte dels dos augmenti.
(3) De fet, en el límit, si els tipus són del 100% (el govern s'ho queda tot), la gent deixarà de treballar i les empreses de producir i la recaptació serà zero. En aquest cas, reduir el tipus segur que fa augmentar la recaptació.
Read 11 tweets
29 Nov 20
Esperpèntic @joancgallego a #FAQSlilaTV3 amb @jcanadellb (1) negant el dèficit fiscal i donant dades sense entendre què volen dir realment (2) parlant de les dades de 2012 com si fossin les actuals, (3) exigint al govern el pagament dels ertos com si ELLS no fossin al govern,...
(4) culpant de tot a les retallades com si el SEU tripartit no hagués disparat el deute de 10.000 a 35.000M, (5) criticant Amazon per ser empresa q destrossa el medi ambient com si BCN-Comuns no haguessin pagat 200M al propietari de Castor (Florentino). Aquest home viu a Matrix!
I per cert, quan @joancgallego ha dit que Mas Colell deia que el dèficit era de 3.000M feia referència a una polèmica que hi va haver cap al 2015 arran del pamflet de Borrell. Mas Colell va fer unes declaracions on deia que la diferència entre impostos i despesa era de 3.000M...
Read 6 tweets
26 Nov 20
Doncs jo espero els tweets ponderats de @JordiMartiGrau explicant per què l'ajuntament de Barcelona dona centenars de milions en contractes a Florentino Pérez que s'emporta els beneficis d'aquests contractes a Madrid, des d'on el govern els usa per aplicar-nos el 155.
I repeteixo per 3a VEGADA: jo no defenso Amazon sinó la llibertat dels barcelonins de comprar on vulguin. Una llibertat, per cert, que no tenen els que necessiten atenció domiciliària a qui TU I l'AJUNTAMENT OBLIGUEU a tracter amb Sacir i Florentino (que paguen impostos a Madrid)
I les empreses de Florentino han causat terratrèmols i destrosses mediambientals a les costes de Tarragona i han cobrat més de 1.000 milions per fer-ho. Això no us ha importat a vosaltres, vulgars polítics de pacotilla, a l'hora de contractar-les.
Read 4 tweets
24 Nov 20
De quin país parles, company? A quin país s'emporta els beneficis que obté dels CENTENARS DE MILIONS DELS CONTRIBUENTS BARCELONINS que l'ajuntament de Barcelona paga a Florentino? Es queden a Barcelona? A Catalunya? Va pensa, que tu pots!
Deixant de banda el teu concepte de país (Espanya), si llegissis una mica veuries que ja t'he justificat què aporta Amazon: aporta LLIBERTAT D'ELECCIÓ als consumidors. Aporta poder comprar cafeteres, bicicletes estàtiques o microscopis pels nens quan tot estava tancat.
Aporta la possibilitat per a moltes empreses i botigues BARCELONINES de vendre els seus productes arreu del món a través d'internet.
Read 7 tweets
24 Nov 20
Cap sistema econòmic de la història ha causat tanta pobresa i tant sofriment com el paleomarxisme que proposa aquest home. Però ell, impermeable a l'evidència, segueix amb el seu dogma! Això sí que és insultant!
Si a tu i l’alcaldessa us preocupa tant el petit comerç, per què l’ajuntament posa tantes traves als petits comerciants (limitar terrasses, prohibir estufes per a que operin a l’hivern, dificultar distribució mercaderies amb blocs de ciment, impostos i quotes confiscatoris...)
No serà que això de protegir el petir comerç i la "cohesió social" que comporta és una excusa transitòria per atacar les empreses que no us agraden però que, en realitat, a vosaltres els petits comerços us importen una merda?
Read 6 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!