کسانی که به فکر #مهاجرت از #ایران هستن،
حتما این #رشتو رو بخونن:
تا به امروز، به خاطر فعالیت های علمی و پژوهشی که انجام دادم و انجام میدم (که ارائه ی اونا یا به صورت اورال پرزنتیشن به زبان انگلیسی بوده و یا در قالب پوستر پرزنتیشن)، به چند کشوری از غرب و شرق عالم سفر کردم
👇
(توی بعضی از این سفر ها، Travel Award پژوهشی هم دریافت کردم و بنابراین نه تنها پولی بابت سفر خرج نکردم، بلکه با بعضی از این سفر ها، درآمد هم به دست آوردم. بنابراین این سفر ها به واسطه ی بچه پولدار بودن نبوده! به خاطر ارزش علمی کارهام بوده)!
👇
توی همین سفر ها بود که چیز هایی دیدم و شنیدم، که از مهاجرت صرف نظر کردم. چه در مورد مسائل مختلف مردم غرب و شرق (بالاخص فرهنگی)، و چه موضوعاتی مربوط به خود ایرانی هایی که به اون کشورها مهاجرت کرده بودن.
👇
به عنوان مثال همیشه یکی از چیزهایی که توی ذهنم داشتم این بود که مخالفت با نوع حکومت و ساختار موجود در ایران، یکی از اصلی ترین علت مهاجرت ایرانی هاست. اما با برخوردی که با بسیاری از ایرانیهای ساکن اون کشور ها داشتم،به این نتیجه رسیدم که موضوع خیلی با چیزی که فکر میکردم فرق داره
👇
مثلا در یکی از سفر ها که به تنهایی به توکیو رفته بودم، روزی که به منطقه ی Odaiba رفتم، در حین پیاده روی از دور شنیدم که یک خانم و یک آقا دارن به زبان فارسی صحبت میکنن.
👇
از اونجایی که عاشق ایران و ایرانی ها در تمام گستره ی این کره ی خاکی بودم و هستم، با خوشحالی اومدم پیششون و سلام دادم و حال و احوال کردیم. اونا هم خوشحال شدن اما متعجب! دلیل تعجب رو پرسیدم.
👇
اون آقا گفت: من و خانمم ۱۱ سالی هست که به ژاپن مهاجرت کردیم. اما در تمام این مدت، اولین باره میبینیم که یک ایرانیِ خونگرم، میاد پیشمون و آشنایی میده و به ایرانی بودن خودش افتخار میکنه!
این بار بنده تعجب کردم! گفتم چرا؟
👇
گفتن:
ایرانی هایی که ما اینجا میبینیم، وقتی در حال صحبت به زبان فارسی، تصادفا ایرانی ببینن، یا حرف زدنشون رو موقتا قطع میکنن تا اون ایرانی رد بشه، یا شروع میکنن به زبان دیگه ای حرف زدن تا اون ایرانی، متوجه ی ایرانی بودنشون نشه!
👇
عین همین داستان رو در چنتا از کشور های غربی هم دیدم! و بنابراین، به یک فرضیه رسیدم.
اینکه:
👇
علت مهاجرت #بعضی از ایرانی ها (و #نه_همه ی مهاجرین)،نه نوع حکومته و نه مسائل اقتصادی!بلکه اینگونه افراد، از کلیت ایران و ایرانی (به هر علتی) نفرت دارن.مثلا وقتی ازشون بپرسی چرا؟ میگن ما میخوایم کسی از کارمون سر در نیاره در صورتیکه ایرانی ها فضولن!
و همش توی کار بقیه سرک میکشن.
👇
در اینجا در صدد اثبات یا رد این ادعا نیستم اما این ثابت میکنه که علت مهاجرت یک عده از ایران، فقط و فقط تنفر از کل ایران و ایرانی هاست و نه چیز دیگه (بازم تکرار میکنم. #بعضی از مهاجرین و نه همه).
👇
با تجربه ای که از این سفر ها به دست آوردم و با شناختی که از خودم داشتم(اینکه به صورت دیفالت عاشق خانواده ام،ایران و همه ی ایرانی ها هستم)،تصمیم گرفتم که فقط در صورتی برای همیشه از ایران برم،که حتی نفس کشیدن در ایران هم برام سخت شده باشه و از کل ایران و ایرانی ها متنفر شده باشم
👇
البته حساب مهاجرت موقت (مثلا برای دوره های تکمیلی علمی)، از مهاجرت دائم جداست و شاید روزی برای این هدف، مدتی از ایران برم.
نتیجه گیری کلی:
مهاجرت از وطن، جزو استرسور های ماژور محسوب میشه.
فقط در صورتی تصمیم به ترک وطنتون بگیرید که برای اون رفتن، #یک_دلیل_بسیار_بزرگ_و_مهم داشته باشید.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
به نام خدا
به عنوان یک پزشک بر خودم واجب میدونم که در #رشتو توئیتی در حد امکان، به مقوله ی #واکسن بپردازم. لطفا این توئیت رو بخونید و اگر دوست داشتید #ریت کنید. #واکسن_کرونا
مقدمه: فرشاد ۷ سالی میشه که درگیر بیماری MS هست و توی این مدت چندین بار دچار relapse (عودِ) بیماری شده و الان هم بعد از یک دوره ی remission (بهبودیِ نسبی)، مجددا دچار عود علائم شده و خانواده اش اونو با حال عمومی بد آوردن اورژانس.
داروی اصلی فرشاد در تمام این ۷ سال، در طی فاز عود و حمله ایِ بیماری، داروی A بوده و تاثیر خوب و عوارض اندکی هم داشته.پزشک معالج به محض ورود به اورژانس، به فرشاد و خانواده اش میگه:الان شما دو انتخاب دارید! داروی همیشگی(A)و داروی جدید(B).خوبی ها و بدی های داروی A تا حد زیادی مشخصه.