جهت اطلاع عوامل مافیای آب و مشارکت، عنوان من روزنامه‌نگار حوزه آب است، نه بیش.
سوابق؟
کار و زندگی در پروژه مدیریت سیلاب بر آبخوان.
درس؟
زمین‌شناسی خوانده‌ام با رسوب‌شناسی و اندکی چینه‌شناسی و روزنامه‌نگاری.
مدیر نشریه سیستم‌های سطوح آبگیر باران.
صدها یادداشت و برنامه تلویزیونی.
هیچگاه نمی‌گویم کارشناس آب هستم. چرا؟ چون کار من روزنامه‌نگاری و تحلیل ماجرا است!
هزاران کارشناس خاموش بودند و من روزنامه‌نگار شرایط امروز را ۲۰ سال پیش به خاتمی هشدار دادم. سانسور شدم، حذف شدم و نزدیک بود حذف فیزیکی هم بشوم. دعوت به سفر با هلیکوپتر به سد کرخه را یادم نمی‌رود.
فشار روی من بعد از انتشار یادداشت‌هایم در نقد سدسازی کاملا بیشتر شد و یقین پیدا کردم که مشارکتی‌های سانسورچی با پیمان‌کار سپاهی شریک است. حتی می‌توانم بگویم که نقد سدسازی مشارکتی‌ها در خارج از ایران هم مترادف با حذف نسبی از برخی برنامه‌ها است.
شریک هستند (فشار خون که بالا رفت، مفرد می‌بینم‌شان!)

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Nik Kowsar نیک آهنگ کوثر

Nik Kowsar نیک آهنگ کوثر Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @nikahang

22 Jul
Does this newspaper have an editor?
ِReducing the significance of the government's role in destroying water resources by mentioning drought/climate change first is absurd. This regime created this man-made drought. No talk of #IRGC's projects that destroyed Khuzestan's resources.
Does #NYT investigate the #Why, #What, #When, #Who and #How of the problem & #Rafsanjani, #Reformists and #IRGC imposed destructive dams & water diversion projects from 1989 to 2005 that were continued under #Ahmadinejad and #Rouhani? Dams that are killing marshes and rivers?
Does #NYT dig deeper to see how those reformists who occupied the US Embassy in Tehran later led the #Iran_Water_and_Power_Resources_Development_Company and were behind the #Karkheh & #Gotvand and #Karun3 dams that are part of the problem? Ali Zahmatkesh, Mohammad Na...Karkheh dam is one of the m...Gotvand dam. https://www.me...Karun 3 dam forced over 10 ...
Read 5 tweets
1 Jan
آن حامی خشونت، آن مدافع حکومت، آن دارند حال خراب، دوری گزین از شراب، محمد تقی گیوه‌چی معروف به مصباح‌ بود و اشکش به هنگام تولد چون اشک تمساح بود و از آن جهت در خفا او را تمساح یزدی خواندندی! نقل است که به وقت خروج از شکم مادر دست قابله را چون تمساح گاز گرفتی و بعد ذکر حق گفتی.
چون به صغیر و کبیر رحم نکردی و گیوه‌های پدر را سوراخ بکردی، از بحر امور سوراخ کردن کاغذهای طلاب یزد راهی حوزه‌اش کردند و نخستین دکان کاغذ کلاسور در شهر یزد از آن او بود «رساله سوراخیه» را بر همان سبقه نوشت. شیخ سعید طوسی از مریدان او بود و رساله سوراخیه را از بر داشتی!
چون شهرت دندان‌های تقی جهانی شد، بورسیه نجف به او بخشیدندنی و اندکی بعد در قم خواستگاران بسیاری یافتی و آن روز که آیت‌الله بروجردی (رح) دستش بگرفتی و پا به پا برد تا ... دست عالم جلیل‌القدر را چنان گاز گرفتی که حضرت آیت‌ا... مهر اجتهاد با خون خود پای رساله‌اش بگذاشتی!
Read 13 tweets
31 Dec 20
نزدیک به ۲۱ سال از ماجرا گذشته. هر روز پیراهن با مارک تمساح می‌پوشم، نسخه دیگری از کارتون روی دیوارم است، و بازجویی‌ها را به یاد می‌آورم.
هیچوقت فکرش را هم نمی‌کردم که بعد از این کارتون، مصباح یزدی را با نام‌های تمساح یزدی، استاد تمساح، آیت‌الله تمساح و ... بشناسند.
اینها البته دلیلی برای زندگی در گذشته نیست. اما برای من خاطراتی را از روزهای قبل و بعد کارتون، از رفاقت‌ها و معرفت گروهی از همکارانم، از دوستی که دواهایم(داروی قلب و میگرن) را به زندان اوین برد تا به دستم برسد، از سرباز وظیفه‌ای که از من کاریکاتور چهره یادگاری خواست...
برای نجاتم از زندان هم هزار و یک بهانه آوردم و البته منکر شدم که کارتون ربطی به مصباح داشت (باید قیافه مرتضوی موقع بازجویی را می‌دیدید!) ...بله، نسبت به شرایط آن روزگار تند رفته بودم، اما حق من انتقاد آزاد از ساختار قدرت بود و هیچ قانونی را هم نقض نکرده بودم!
Read 6 tweets
30 Dec 20
۱- نقل است که هاشمی رفسنجانی، دوران سازندگی را از عهد مادها تا زمان خودش بی‌نظیر خوانده بود. در همان دروان هاشمی، اضافه برداشت از سفره آب زیرزمینی شدیدتر شد تا آبی که از عهد مادها تا کنون برای کشورمان مانده بود به اسم خودکفایی آرام آرام از بین برود.
۲- در بهار ۱۳۹۷، عیسی کلانتری وزیر کشاورزی دوران سازندگی که نقشی به بدیل در پیش‌بردن سیاست خودکفایی داشت گفت: "از زمان ساسانیان و هخامنشیان تا حدود ۳۵ سال پیش برداشت اضافه از منابع آبی کشور نداشتیم."..."گر سیاست هایمان را عوض نکنیم این کشور را همراه نسل خودمان خواهیم کشت."
۳-"برای کل کشور احساس خطر می کنم. پتانسیل برداشت بیش از حد از آب زیرزمینی را نداریم. سال گذشته برای ۴۴ میلیون نفر غذا وارد کردیم فقط برای ۳۳ میلیون نفر در داخل کشور غذا تولید کردیم و بیش از این توانایی نداریم. اگر فشار بیش از حد وارد شود مرگ سرزمین ایران سریعتر اتفاق خواهدافتاد."
Read 7 tweets
1 Sep 20
۱- قبل از اینکه وارد دعوا بر سر اطلاع یک کاندیدا از اعدام‌ها شوید، به این سوال‌ها فکر کنید:
- با اعدام بدون محاکمه سال ۵۷ موافقید یا مخالفید؟
- با اعدام اقلیت‌ها موافقید یا مخالفید؟
- با اعدام مخالفان رژیم موافقید یا مخالفید؟
- با سکوت در برابر اعدام‌ها موافقید یا مخالفید؟
۲- اگر موافقید، که هیچ، اگر مخالف هستید به این پرسش‌ها فکر کنید:
- آیا پذیرفتن مسوولیت در بالاترین رده حکومتی که جنایت می‌کند، و همراهی و توجیه و دفاع از سیاست‌های جنایت‌کارانه، از شما یک معصوم می‌سازد؟
- آیا ماندن در بطن قدرت و اقتدا به خمینی جنایت‌کار، به معنی تایید جنایت نیست؟
- اعدام‌های دهه ۶۰، در مرداد ۶۷ شروع شد یا در ۳۰خرداد ۶۰؟
- فاصله زمانی اطلاع کامل از اعدام‌های دهه ۶۰ و به‌ویژه اعدام‌های ۶۷ تا انتخابات ۸۸ چقدر است؟
- اگر ساختاری اعدام‌ها را پنهان کند و مسوولان اعتراضی به اعدام‌ها نداشته باشند و به رهبر جنایت‌کارش اقتدا کنند، مشکل کجا است؟
Read 5 tweets
12 Jul 20
شک ندارم فعالان حوزه آب در حوضه‌های کارون و زاینده‌رود به شدت نگران وضعیت آینده مناطق خود هستند. شکی در میهن‌دوستی‌شان ندارم. چیزی که ناراحت کننده است، تخریب منابع آب به خاطر مدیریت احمقانه جمهوری اسلامی است. سفره آب زیرزمینی در مناطق مختلف را بررسی کنید.
وضعیت دشت‌های حوضه زاینده‌رود اسفناک است. توسعه ناپایدار، افزایش جمعیت، بهره‌برداری بیش از ظرفیت از منابع آب، کشاورزی نابسامان...و از همه مهم‌تر، مدیریت آب بسیار بد و استانی به جای مدیریت حوضه‌ای. بعضی هنوز می‌خواهند وجود ذوب آهن و صنایع دیگر را در فلات مرکزی را توجیه کنند.
تعداد اندکی هنوز معتقدند که کشاورزی باید به همان وضع گذشته بماند. اگر به کسری شدید آبخوان‌ها بنگریم، اگر به تغییرات اقلیمی و میزان مصرف و عوامل دیگر توجه کنیم، چاره ای جز تغییر نحوه مدیریت و یافتن راه‌کارهای پایدار نداریم. باید از نحوه مدیریت مناطق کم آب بیاموزیم.
Read 6 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(