ماهی تازه یکی از غذاهای اصلی مردم ژاپن است. ژاپن کشوری جزیره ای ست که محصور در آبهایی است که منبع عظیم ماهی را در خود دارد. اما سالها پیش بعلت صید بی رویه با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته، منابع آبزیان در سواحل ژاپن و مناطق اطراف به شدت کاهش یافت به صورتی که کشتی های صید ماهی
مجبور شدند به آبهای دورتر برای صید ماهی بروند.
اما مشکل این بود که با طی مسافت زیاد، ماهی ها تازگی خود را از دست می دادند و ژاپنی ها که عادت به خوردن ماهی تازه داشتند رغبت چندانی به خوردن ماهی های جدید از خود نشان نمی دادند.
صاحبان کشتی ها و صنایع ماهیگیری برای حل این مسئله در کشتی ها، حوضچه هایی تعبیه کردند. در واقع پس از صید ماهیها، آنها را در حوضچه ها می ریختند تا ماهی ها زنده به ساحل برسند و بلافاصله مصرف شوند. علی رغم این ترفند هنوز مردم عقیده داشتند که این ماهی ها نیز مزه و طعم
ماهی تازه را ندارند و از آنها استقبال نکردند.
صاحبان کشتی ها که خود را با یک بحران بزرگ و جدی روبرو می دیدند به فکر یک راه حل نهایی افتادند. تحقیقات نشان می داد درست است که ماهی ها زنده به ساحل می رسند اما چون همانند محیط طبیعی خود از حرکت و فعالیت برخوردار نبودند،
هنگام مصرف نیز طعم ماهی تازه را نمی دادند.
راه حل نهایی استفاده از کوسه ماهی های کوچکی بود که آنها را در حوضچه های ماهی ها انداختند. هر چند تعدادی از ماهی ها توسط این کوسه ماهی ها شکار می شدند اما درصد عمده ای زنده می ماندند.
در واقع از آنجا که ماهی ها مرتب توسط کوسه ها مورد تعقیب قرار می گرفتند، یک لحظه آرام و قرار نداشتند و همان تحرکی را از خود نشان می دادند که در محیط طبیعی زندگی خود داشتند. ناگفته پیداست که ژاپنی ها از این ماهی ها استقبال کردند و آنها را به عنوان ماهی های تازه می خریدند.
حالا نخست وزیر #بنت باید تکلیف خود را مشخص کند . در مخزن ماهی خاورمیانه یا باید ماهی باشد یا کوسه !! چون وقتی می گوید می خواهم هماهنگ با جامعه جهانی حرکت کنم ، پذیرفته که صیاد ها کسان دیگری هستند. @SamanthaIrani
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
سخنرانی دیوید راکفلر در کنفرانس تجاری سازمان ملل متحد ، سپتامبر ۱۹۹۴:
ما در آستانه تحول جهانی هستیم! تنها چیزی که ما نیاز داریم «یک بحران» بزرگ است و ملتها «نظم نوین جهانی » را خواهند پذیرفت!
سندی از بنیاد راکفلر در سال ۲۰۱۰ به نام "سناریوهای آینده فناوری و توسعه بین المللی" منتشر شد که در آن نقشه های بستن و قرنطینه کردن کشورها بر اثر یک ویروس کشنده در آن عنوان شده. ضمنا سناریوهای مختلف حکومت نظامی (یا قرنطینه) را نشان می دهد ...وضع قوانین سختگیرانه و استفاده اجباری
از ماسک های صورت (صفحه ۱۸) در این سند منتشر شده ذکر شده است. دقیقا همین سناریویی که ما امروز شاهد آن هستیم.
این یک پاندمی نیست ! این سند ثابت می کند که این یک پلاندمی ( یعنی از قبل برنامه ریزی شده و سناریو اش از قبل نوشته شده است.)
لینک دانلود سند 👇
#تحلیل
انتصاب #مخبر بعنوان معاون اول رئیسی به چه معناست!؟
نظام جمهوری اسلامی دارای دو سیستم مالی است . یکی دست دولت و دیگری دست خامنه ای است . یعنی دو ترنول مالی در اقتصاد ایران فعال است . یکی از محل فروش نفت و کالا و خدمات و ... آنچه در ردیف های بودجه سالانه تا حدودی می بینیم.
و یکی سیستم مالی است که از طریق درآمدهای کاملا مخفی یا بعضاً رانت از طرف دولت و سرمایه گذاری های داخلی و خارجی است و هسته اولیه سرمایه آن از اموال مصادره ای بعد از انقلاب است صورت میگیرد.میزان و گردش این حجم مالی در اقتصاد ایران منحصرا دست آقای خامنه ای بعنوان رهبری نظام است.
بنابراین با آمدن فرد مورد اعتماد خامنه ای در امور مالی بعنوان معاون اول رئیس جمهور ، یعنی آقای مخبر، عملا مدیریت مستقیم این دو سیستم مالی به شخص آقای خامنه ای احاله شده است. از این منظر و با توجه به ورشکستگی دولت اصلاحات در سال اول دولت رئیسی آقای خامنه ای توسط آقای مخبر
به مناسبت سالگرد امضای فرمان مشروطیّت:
ایرانی از «مشروطه» به این سو، آزمایشهای گوناگون کرده است و این امید را در خود پرورانده که به سکونی برسد. به زندگیای دست یابد که متناسب با استعداد و تاریخ و اعتبار و منابعِ این کشور باشد، زندگیای که اجازه بدهد که استعدادها راهِ رشد
در پیش گیرند، و آرزوها اگر در حدّ معقول بودند، سرشان به سنگ نخورد. به نحوِ آگاه یا ناآگاه هدف از مشروطهخواهی این بود که مردم از «رعیّت بودن» بیرون آیند و قدری «شهروند» بشوند. این نبود که چند «شِبْه» به جای اصل گذارده شود و کار را انجام شده بشناسند.
عکسی¹ از محلّ شهادت دو تن از بزرگان مشروطه؛ جهانگیر خان صوراسرافیل و نصراللّه ملکالْمتکلّمین (نیای بزرگِ دکتر شیرین بیانی) که در باغ شاه در مقابل چشمان محمّدعلی شاه اعدام شدند.
به تاریخ مناسبات ۴۲ ساله جمهوریاسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا بنگرید ؛ چرا به رغم تنش فزاینده ، تا کنون جنگی بین این دو رخ نداده است؟!
کارتر ،ریگان ، بوش پدر ،کلینتون ، بوش پسر، اوباما و ترامپ ، از احزاب دمکرات و جمهوری خواه ، در بیشتر کشورهای خاورمیانه دخالت گسترده کردند ، ولی حمله ای فراگیر به جمهوری اسلامی هرگز در دستور کارشان نبود . کمترین گمانی ندارم که چنین حمله ای تا احتمال تجزیه ایران نیز رخ نخواهد داد.
البته دولت های آمریکا طی ۴۲ ساله اخیر همواره جمهوری اسلامی را متهم به آتش افروزی و پراکندن تروریسم کرده و او را ریشه تنش و ناامنی منطقه پنداشته اند ؛ ولی حمله تمام عیاری را به جمهوری اسلامی تحمیل نکرده اند. چرا؟
به گزاش رسانە ھای امارات: گروەھای تحت حمایت سپاە تروریستی پاسداران یک کشتی نفتی را در سواحل این کشور دزدیدەاند.
این کشتی با پرچم پاناما بە سوی تنگە ھرمز در حال حرکت بودە است.
پیش از این خبرگزاری آسوشیدپرس گزارش داده بود، سکان هدایت دستکم چهار کشتی در سواحل امارات متحده عربی از کنترل خارج شده بود.
بر اساس این گزارش، کشتیهای مذکور چهار نفتکش به نامهای کوئین ایماثا، گلدن بریلینت،
جگ پوجا و ابس هستند و همگی در زمانهای تقریباً یکسان هشدار دادهاند که هدایت کشتی از فرمان آنها خارج شده است.
روزنامه تایمز بریتانیا نیز نوشت؛ منابع بریتانیایی بر این باورند که جمهوری اسلامی در ربوده شدن احتمالی کشتیها دست داشته است.
اسرائیل چگونه مشکل آب را حل کرده است؟
در این ویدئو می بینید که اسراییل چگونه در یک صحرا در عین ناباوری جهان توانست بر مشکل کمبود آب فائق شود . بی شک یکی از موضوعات مهمی که منجر به قدرت گرفتن اسراییل شد ، نحوه مدیریت آب در این کشور بوده است .
در ایران اما مشکل نظام جمهوری اسلامی از آن جایی آغاز شد که سیاست استراتژیک خود را بر خلاف همهی کشورهای دنیا به جای آرایش بر مبنای منافع ملی، بر مبنای منافع ایدئولوژیک خود نهاد. همین ایدیولوژی اجازه نمی دهد بنفع مردم کشور از دانش و تکنولوژی کشورهای پیشرو در زمینه آب ، برق
بهره ببریم .
میلتون فریدمن اقتصاددان آمریکایی جمله معروفی داره که میگه اگر مدیریت یک شنزار رو به بخش دولتی بدین اخرش با کمبود شن تو شنزار مواجه میشیم. حالا عملا میتونیم این جمله رو درک کنیم. در شرایطی خوزستان با بحران آب رو به رو شده که بزرگترین رودخانه های کشور رو داره.