#رشته_توییت
آیا علی بن ابیطالب مخالف سه خلیفه اول بوده یا چاپلوس و متملق آنان؟
برای این منظور سری به اعماق تاریخ اسلام میزنیم ببینیم داستان از چه قرار بوده.
حمایت و پشتیبانی علی از عثمان آنچنان عمیق و گسترده بوده که علی خود اعتراف کرده است:
آنقدر از عثمان دفاع کردم که ترسیدم گناهکار شوم.(نهج البلاغه خطبه۲۴۰_تاریخ طبری ج٦ ص۲۲٦٦)
این علی بود که بهترین مشاور سیاسیِ ابوبکر،عمر و عثمان بود.(طبری ج۵ ص۱۸۲۲_۱۸۲۴_۱۸٤۲_۱۸٦٤_۱۹٤۳_۱۹٤۵_۲۰٤٦طبری ج٦ ص۲۵۹۰__اخبارالطوال دینوری۱٤۷__تاریخ کامل ابن اثیر ج۱ ص۲۱۳_۲۱۷_۲۳۹.)
این علی بود بودکه پس از بیعت با ابوبکر در مسجد از جا برخاست و خطاب به ابوبکر گفت:ما بیعت خود را با تو فسخ نمیکنیم و این کار را نخواهیم کرد زیرا رسول خدا تو را در کار دین و امامت بر ما در نماز مقدم داشت
پس کیست که بتواند تو را در اداره امور دنیای ما بازدارد و واپس اندازد(تاریخ شیعه و فرقه های اسلام ص۱۲).
این علی بود که دخترش ام کلثوم را به ازدواج عمر در آورد و عمر ده هزار دینار مهر او کرد در حالیکه ام کلثوم دختری بسیار خردسال بود.(تاریخ یعقوبی ج۲ ص ۳۵).
این علی بود که کاتب و بهترین مشاور عمر بود
این علی بود که در سال ۱۷هجری در غیاب عمر در مدینه جانشین او گردید.
این علی بود که دو بار جان عمر را از مرگ حتمی نجات داد.
این علی بود که بخاطر علاقه و احترام به ابوبکر، عمر و عثمان،سه پسرش را ابوبکر عمر و عثمان نام گذاشت.
این علی بود که در برابر حکومتهای جائر ابوبکر ،عمر و عثمان ۲۵ سال سکوت کرد و در تحکیم قدرت آنان صادقانه همراهی و همکاری نمود.
این علی بود که در شورای انتخاب خلیفه و در پاسخ به این سوال عبدالرحمن بن عوف که:
اگر خلافت از تو بگردد و به تو نرسد، کدامیک از این جمع را برای اینکار شایسته تر میدانی؟ علی گفت: عثمان را.(طبری ج۵ ص۲۰۷۰_۲۰۷۱_۲۰۷۹).
این علی بود که در شورش توده ها علیه عثمان بی اعتنا به خواستِ عدالتخواهانه آنها از عثمان سرسختانه دفاع کرد.
این علی بود که بهنگام محاصره کاخ عثمان بوسیله توده های مردم،حسن و حسین را به همراه جمعی از یارانش مسلحانه برای دفاع و حفاظت از عثمان بسوی او فرستاد و به فرزندش حسن دستور داد: تو برو و به درِ سرای عثمان باش و اگر ایشان(شورشیان) خویشتن را به خانه عثمان اندر کنند،
تو رها مکن و مگذار با شورشیان همداستان باش و اگر حرب باید کردن حرب کن و اگر کشته شوی باری شهید باشی.(تفسیر طبری ج۵ ص۱۳٦۰).
حسن و حسین نیز برای دفاع از عثمان بسختی جنگیدند و وقتی عثمان کشته شد حسن و حسین داخل خانه او شدند و عثمان را دیدند که جان داده است پس بگریستند.
چون خبر قتل عثمان به علی رسید سراسیمه و شتابان به خانه عثمان رفت و آشفته و غمین به حسن و حسین گفت؛ چطور شما دمِ در خانه بودید وامیرالمومنان(عثمان) کشته شد؟ پس سیلی محکمی بصورت حسن نواخت و مشتی به سینه حسین کوبید.
در جنگ با شورشیان ،حسن مجروح شد و سرِ قنبر( برده علی) نیز شکست.
تاریخ فخری ص۱۳٤_تاریخ طبری ج۵ ص۲۱۲۷_مروج الذهب ج۱ ص۷۰۱_۷۰۲__تاریخ طبری ج٦ص۲۲۳۰و۲۲۳٦و۲۲٤۰_۲۲٤۲_۲۲۵٤_۲۲۵۵_۲۲٦۲_۲۲٦٦__روضه الصفا ج۲ ص۷٤۱.
دقت کنید که علی حتی بخاطر عثمان بچه هاشو کتک زده
بعد وقتی حتی طبق اعتقاد خودشون مبنی بر اینکه زنشو اینا کشتن و این بی غیرت وایساده عین بز نگاه کرده صدتا فحش و بد و بیراه نثارمون میکنن :)
درقرآن يکجا اشاره شده کە قريشیان میپندارند کە قـرآن را يـک مـردِ
عجــم بەمحمــد مــیآمــوزد {سوره نحــل: آیـه ۱۰۳}. ايــن اشــاره مربــوط بەآغــاز دعــوت
محمد اســت.
در گزارشـی کەابــن اسـحاق آورده اســت آمــده کەايــن عجــم
نــامش جــبر و مــسيحی بــود، پيــشه ور بــود و در مَــروَه دکــه داشــت و پيــامبر از
سـالهای پـيش از بعثـتش بـا او دوسـتی و نشـست و برخاسـت داشـت،
و مـردم
مکـه مـیگفتنـد: محمـد ايـن چيزهـا کە مـیگويـد را از جـبر نـصرانی يـاد گرفتـه است(سیره ابن هشام ج۲ص٤۳_تفسیر طبری ج۷ ص٦٤۸)
#رشته_توییت
در مورد علی بن ابیطالب و زنان.
ابتدا درسهایی از نهج البلاغه!
نامه ۳١ نهج البلاغه:
از رأی زدن با زنان بپرهیز،زیرا آنان را رأیی سست و عزمی ناتوان است.زنان را روی پوشیده دار تا چشمشان به مردان نیفتد(دقت کنید اینجا موضوع این نیست که مردمان،زنان را نبینند،
میگه زنان مومن مردمان را نبینند،چرا؟)میگه؛زیرا سختی حجاب انان را پاک نگه میدارد(یعنی زنان اگه چشمشان به مردم بیفته نه اینکه سست اراده هستن ممکنه پاکدامنی خودشونو از دست بدن).در ادامه گفته؛خارج شدن زنان از خانه بدتر نیست از اینکه کسی را که به او اطمینان نداری به خانه در آوری
(یعنی زن پاشو از خونه بیرون بزاره انگار که بله...به مرد نامطمئنی راه داده).اگر توانی کاری کنی که جز تو را نشناسند..!!
۱_بيعت امام سجاد با يزيد.
علی بن الحسين(امام سجاد) برای حفظ جانش با يزيد بيعت ميكند و ميگوید من برده و نوكر يزيد هستم اگر میخواهد من را نگه دارد یا مرا بفروشد.
منبع:ﺍﻟﻜﺎﻓﻲ جلد ٨ صفحه ۲۳۵
مجلسی در مرآة العقول ج ۲۶ ص ۱۷۸ روایت بالا را صحیح دانسته است
سکینه در پیشگاه یزید پس از دریافت هدایا از وی: هیچکس را که منکر خدا باشد از یزید بن معاویه بهتر ندیدم. باقی ماجرا را در اسکرین شات بخوانید:
اشاره ای به حضور حسن و حسین بن علی در سپاه اسلام در فتح گرگان و طبرستان و بدنبال آن کشتار قوم طمیشه(از توابع طبرستان) به سال ۳۰هجری ، از منابع دست اول تاریخی.