۱- در این #رشته_توییت که به مرور تکمیلش خواهم کرد در مورد #هک_زندان_اوین حرف میزنم. دلیل اینکه این رشته توییت تکمیل میشه اینه که براساس ویدیوهایی که منتشر میشه ممکن یک سری حرفها اشتباه و یکسریها هم درست باشه.
۲- چیزی که مشخص است زیرساخت مربوط به سازمان زندانها خورده و از طریق اون زیرساخت تونستند به زندان اوین دسترسی پیدا کنند. تا الان که ویدیوها منتشر شده، تصویرهای از بندهای عمومی و غیرامنیتی بوده، بندهایی که تحت کنترل سازمان زندانها و نه وزارت اطلاعات و یا سپاه پاسداران است.
۳- براساس ویدیویی که در کانال تلگرامی #عدالت_علی منتشر شده، هنوز خیلی تصویر دیگه وجود داره که منتشر نکردند. و همچنان سوال اینه که آیا به بخش دوربینهای بندهای امنیتی هم دسترسی پیدا کردند یا نه.
۱- با گذشت بیشتر از سه روز از خبر هک دوربینهای #زندان_اوین توسط گروه #عدالت_علی، تقریبا میشه ساختار هک رو حدس زد و اینکه چگونه این عملیات پیچیده و خفن اتفاق افتاده است. در این #رشته_توییت از نگاه خودم در مورد این هک و اینکه چگونه اتفاق افتاده است حرف میزنم. @edaalate_Ali
۲- اولین نکته این است که هک #زندان_اوین به صورت قطعی از بیرون زندان صورت گرفته. تمام شواهد و تصاویری که منتشر شده و همچنین ردهایی که افرادی مانند @ayatsubzero پیدا کردند همین فرضیه را ثابت میکند.
۳- همانگونه که @ayatsubzero گفته است، یکی از شرکتهای ارائهدهنده خدمات دوربین به سازمان زندانها، شرکت «پات شبکه پرداز» است که تا همین چند روز پیش در وبسایتش، مشاوره فنی پروژه نظارت تصویری در زندان کرمانشاه و سیستم ارتباطات بیسیم سازمان زندانها بوده. partnetwork.net/projects.html
In response to this tweet, @farnazfassihi replied to @AlinejadMasih: "Do you understand it recently? You haven't seen North Korea? Or you don't know the US history?" /3
۱- کسرا ناجی به عنوان روزنامهنگار همیشه حرف از صحبت کردن در مورد واقعیت و اینکه تصویر کامل رو باید نشان داد و مشخصا ایشون تصویر کامل از جورج اورول رو نشون نداده و چیزی رو که دوست داشته نشون داده. چرا؟ در ادامه توضیح میدم.
۲- جورج اورول به عنوان Talks Producer در سرویس جهانی بیبیسی کار میکرده و خب براساس این عنوان، اورول «روزنامهنگار بیبیسی» نبوده. علاوه بر این اورول دو سال بعد از کار کردن در سال ۱۹۴۳ از بیبیسی میرود. حالا نکته مهم نامه استعفای جورج اورول است. theguardian.com/books/2017/nov…
۳- «مدتی است که آگاه شدهام که وقت خودم و پول عمومی را برای انجام کاری که هیچ نتیجهای تولید نمیکند تلف میکنم... من احساس میکنم که با برگشتن به کار عادی و نوشتن و روزنامهنگاری من میتوانم سودمندتر از زمان حال حاضر خودم باشم.»
۱- مشکل @bbcpersian این است که کارمندانش حس خدا بودن دارند و اینکه فکر میکنند همه علیهشان هستند در حال که نمیرن حداقل یکمی در مورد خود بیبیسی و بررسی رگولاتوری @Ofcom رو نگاه کنند که به سلامتی قبول دارند نتایجش رو.
۲- در گزارشی که در اکتبر ۲۰۱۹ توسط @Ofcom در مورد بیبیسینیوز منتشر شد که به جنبههای مختلف بیبیسی از جمله دیدگاه مردم و همچنین بیطرفیاش در مواردی مانند داستان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا رو بررسی کردند. ofcom.org.uk/__data/assets/…
۳- در این گزارش یک بخش دقیقا نکتهای است که دوستان بیبیسی فارسی چون فکر میکنند خیلی خفن و کول هستند و همه علیهشون هستند باور ندارند در حالی که واقعیت است. نگاه اکثریت به برند بیبیسی منفی است و از نظر افراد اعتقاد دارند که استاندارهای روزنامهنگاری در حال سقوط است.
Let's fact-check this article that was written by @farnazfassihi and published by @nytimes on 5 August 2021. The last paragraph of the article is not accurate and misleading. /1 nytimes.com/2021/08/05/wor…
According to the @freedomhouse internet freedom report in 2020, the internet is "Not Free", and Iran's score is 15/100, which 0 means least free and 100 means most free. /2 freedomhouse.org/country/iran/f…
All popular social media and websites such as @Facebook, @Twitter, @telegram, @YouTube, etc., are blocked in the country. Also, @signalapp has been blocked in Iran as users have difficulty using it without a VPN. @instagram and @WhatsApp are the only apps that are not blocked. /3
۱- در این #رشته_توییت در مورد مزخرفاتی که در مورد #استارلینک منتشر شده حرف میزنم و اینکه به جای اینکه امید به آسمان و اینترنت ماهوارهای دارید، بهتر است امید به زمین و قدرت خودتان را داشته باشید چون اگر جمهوری اسلامی نباشد، به اینترنت ماهوارهای و این چیزها نیاز ندارید.
۲- اول از همه بگم که واقعا از ملت راضی هستم که همیشه به ایدههای پیچیده و فضایی عشق میورزند و البته فکر میکنند که دولتهای جهان - به خصوص آمریکا - مردم ایران و دسترسی به اینترنت آنقدر براشون مهمه که حاضر باشند هزینه میلیارد دلاری برای دسترسی به اینترنت ماهوارهای خرج کنند :)
۳- قبل از شروع باید بگم که در ۱۳۹۰ هم بحث #اینترنت_چمدانی خیلی داغ بود که همون موقع من گفتم این ایده الکی و مزخرف است. این مطلب رو میتونید در اینجا بخونید: web.archive.org/web/2019110503…