۱_آزادی تنها مفهومی ست که میتوان گفت با سرشت انسانی در هم آمیخته و میل به اختیار و گزینش انتخابها در انسان باعث بوجود آمدن این گرایش درونی و بیرونی ست
البته اگر به ریشه های این معنا در بشر برگردیم باید به روایتهای مذهبی و باستانی که در خصوص آفرینش انسان وجود دارد
۲_چرا که این میلِ رهایی درطول تاریخ فراز و فرود دارد
انگارکه هر بار که انسان به آزادی نزدیک می شود و بالهای پروازش گشوده می شود نیرویی مخرب وقدرتمند دوباره آن بالها را می چیند وانسان را به قفس دائمی خویش برمی گرداند !
در روایتهای کتب مقدس درباره آفرینش گناه انسان عاملی می شود
۳_ برای سقوط، سقوط بدین معنا که آزادی اَش محدود می شود و بهشتِ آزاد ممنوع می شود !
این آزادی ست که قربانی نافرمانی بشر می شود و زمین زندانی است که تحت نفوذ شیطان و مدیریت دیکتاتور مآبانه ی خدا به آزمایشگاهی دائمی تبدیل می شود که هدفش یارکشی ست !
۴_بندگان خدا به نیروی خیر نسبت داده می شوند و بندگان شیطان به نیروی شر و در این جنگ ابدی میان خیر و شر تنها دارایی ارزشمندِ انسان که وجهه المعامله خدایان است آزادی ست !
شاید این میل درونی به رهایی از همین احساس زندانی بودن است که در طول هزاران سال در ژنوم انسان حک شده
۵_و هر پاداشی نبود آنرا جبران نمی کند
در روایتهای باستانی هم که در قرن اخیر از سوی محققان نظریه باستان شناسی فضایی مطرح شده است باز هم مشاهده می کنیم که خدایان فرازمینی برای بهره کشی از انسان او را آفریدند و همچنان خدایان در صدد بردگی انسان هستند.
۶_به هر صورت و در هر حالت آزادی در فرهنگ گفتمانی و رفتاری انسان به واژه ای مقدس تبدیل شده است که هر انسان آزاده ای در جهت تحقق این معنا تلاش می کند اما در تعریف مفهوم آزادی هر کسی از ظن خود شد یار من هم وجود دارد !
۷_برای درک عمیق موضوع در نخستین نگاه اول باید بدانیم مفهوم آزادی چیست و منشاء آن در گفتمان سیاسی و اجتماعی از کجا آمده است و باتوجه به واقعیتهای زندگی مدرن کارکرد و کاربرد آن چه میتواند باشد ؟
تقریبا مفاهیم نوین آزادیهای سیاسی و اجتماعی بصورت تئوریزه و مکتوب
۸_ برای اولین بار توسط یونانیها مطرح شد
آنها معتقد بودند که انسان هر طور که دوست دارد باید زندگی کند اما به عنوان برده ای آزاد !
این تضاد دیالکتیک در ساختار طبقاتی جامعه آنها مشهود بود به طوریکه اراده آزاد در نزد یونانیان تنها در مردان تصور میشد
۹_و زنان نمی توانستند این اراده آزاد را در همه امور به کار بگیرند.مثلا نمی توانستند رای بدهند یا مقام خود را بدون وابستگی به مردان و تائید آنها حفظ کنند.
اینرا مقایسه کنید با فرامین کوروش در ایران باستان !
مردمان امپراطوری هخامنشی طبق اسناد و الواح باقیمانده از آن دوران
۱۰_به درجه ای از آزادی رسیده بودند که همه شهروندان چه زن و چه مرد از حقوق یکسان برخوردار بودند و زنان همانند مردان در قبال خدمات اجتماعی حقوق دریافت می کردند و برده داری از ۵۵۰ سال قبل از میلاد در سرزمینهای این امپراطوری لغو شده بود.
۱۱_در امپراطوری مائوریا در هند باستان هم شواهدی از آزادیهای اجتماعی و سیاسی دیده می شود چنانکه در نسخه های آشوکا بر اهمیت تحمل ادیان و مذاهب مختلف و همچنین همزیستی اقوام مختلف تاکید شده است.
اما به هرحال واژه دموکراسی که منتج از مفهوم آزادی ست
۱۲_و ساختار پارلمان محورِ مشورتی که به مجلس سنا مشهور شده است از یونان می آید.
دموکراسی در واژه شناسی از دو ترکیب دموس و کراتوس تشکیل شده است.
دموس معمولا به شهروندانی اطلاق می شود که در پولیس یا دولت_شهر زندگی می کند و کراتوس میتواند هم به معنای قدرت باشد
۱۳_و هم به معنای قانون که این دو البته معنای یکسانی ندارند.
کلئیستنس را پدر دموکراسی آتنی می دانند:
۱۴_طبیعی ست در جامعه ای مذهب زده و ائدولوگ گرا که باور به خدا و قدرت نامحدود او وجود دارد تمام پدیده ها و اتفاقات از این زاویه در ذهن انسان تحلیل و تفسیر می شود.
بنابراین آزادی این میل درونی زیر سایه ی تقدیر و حکمت الهی می رود و اختیار آدمی در ناخودآگاه او محدود می شود.
۱۵_برای همین است حاکمان مذهبی و ایدولوژیک سعی می کنند همه ثروت و قدرت یک مجموعه را به دست بگیرندو همه را کنترل کنندتا به ذهن جامعه قضاء و تقدیر خداوند را تزریق کرده وسرنوشت آدمی را به سرنوشتی آسمانی گره بزنند.
دراینصورت است که انسان هرپیش آمدی را نتیجه حکمت الهی می داند
۱۶_اگر فقیر است حکمت الهی ست !
اگر مریض است حکمت الهی ست !
اگر دچار مشکلی ست حکمت الهی ست !
اگرثروتمند است حکمت الهی ست !
اگر مشکلی ندارد حکمت الهی ست !
ترس و تسلیم ریشه همه این اگرهاست و درحقیقت اراده و اختیار و آزادی انسان در این چهارچوب زندانی خواستهای خدا می شود !
۱۷_برای فهم بیشتر مفهوم آزادی باید بدانیم انواع آزادی چیست وآیا آزادی با مفهوم قانون که لازمه اداره جامعه انسانی ست در تضاداست یا نه ؟
دررشته توئیت بعدی به پاسخ این پرسشها می پردازم یادمان باشد تکرار مفاهیم و حق و حقوقی که درجامعه ما مسکوت مانده است از واجب واجبات است.
۱_متاسفانه حرکتهای بزرگی که درمنطقه خاورمیانه ویادیگرجاهای دنیابرای تغییر صورت گرفته است بدون اراده وخواست قدرتهای بزرگ انجامش سخت وغیر ممکن بوده است
نمونه اش همان شورش ۵۷ که بااراده قدرتها والبته زمینه داخلی انجام گرفت.
این بینش به معنی نادیده گرفتن قدرت مردم نیست
۲_اما نباید واقعیتهای موجود را انکار کرد
امروز سالگرد خیزش آبان ۹۸ است خیزشی که از دی ۹۶ آغاز شد و نقطه اوجش آبان ۹۸ بود جنس این اعتراضات با اعتراضهای بزرگ قبلی یعنی ۸۸ و ۷۸ کاملا متفاوت بود.
انقلابیون ۵۷ بنا به تجربه جریان اصلاحطلبی را برای فرونپاشیدن سیستم بوجود آوردند
۳_و اتفاقا موفق شدند طیف وسیعی از نخبگان و آحاد مردم را با خود همراه کنند آنها این تصور را در مردم بوجود آوردند که نتیجه خیزشهای بنیان کَن همواره مخرب و هزینه بَر است بنابراین بهترین شیوه برای رسیدن به مطالبات و خواستهای به حق مردم رفرم و اصلاح گری ست.
۱_بنا به گفته زمین شناسان عمر زمین ۴/۵ میلیارد سال است
به این عدد توجه کنید عدد بزرگی ست
اگر این زمانسنجی را درست درنظر بگیریم
غیرممکن است تنها تمدن موجود و پیشرفته بر روی زمین همین چندهزار سال پیش باشد !
باز به گفته محققان آغاز انسان خردمند یا هموساپینس
۲_برمی گردد به ۱۴۰ هزار سال پیش که در مقابل ۴/۵ میلیارد سال عدد کوچکی ست.
و اگر به ریشه مذاهب ابراهیمی بنگریم همه آنها حدود ۳۵۰۰ سال پیش بوجود آمده اند یعنی مفهوم خدای واحد و پرستش تک خدایی نهایتا قدمتی ۳۵۰۰ ساله دارد که در مقابل ۴/۵ میلیارد سال عدد بسیار کوچکی ست !
۳_بنابراین آنچه در مورد بشر و تاریخ آن در کتب درسی به ما گفته شده است بیشتر شبیه فانتزی مضحکی ست که تنها آنرا میتوان در فیلمهای هالیوودی یافت !
براساس تحقیقات جدید ظهور و سقوط تمدنها بر روی زمین میتواند بارها تکرار شده باشد ودر این چرخه تاریخی نژادهای مختلفی از بشر وغیر بشر
مدیر عامل Doomsday Bunker نسبت به خرید وحشتناک ثروتمندان و سلبریتیهای جهانی هشدار داد و آماده سازی پناهگاههای روز قیامت در فرودگاه بین المللی دنور را تایید کرد !
ران هابارد مدیر عامل پناهگاه بقای اطلس با The Canadian Prepper مصاحبه می کند :
و میگوید با نزدیک شدن به پایان سال 2021، فروش پناهگاهها بیش از حد تصور است.
هابارد می گوید خرید عمده پناهگاه های بقا توسط نخبگان نه تنها در آمریکا اتفاق می افتد، بلکه جهانی شده ، و هشدار می دهد که گلوبالیستها معتقدند آمریکا نزدیک به فروپاشی و نابودیست !
به این علت که مردم آمریکا به طور فزاینده ای از کل حکومت، به ویژه از شکست بزرگی که دولت بایدن نامیده می شود، عصبانی هستند .
هابارد همچنین در این ویدئو وجود پناهگاه عظیم در فرودگاه بینالمللی دنور را که سالها درباره آن شنیدهایم را تایید میکند و هشدار میدهد :
۱_جامعه ایرانی دچار نوعی فرهنگ خود تخریبی ست یعنی در مواجهه با مشکلات و معضلات زندگی خود به جای پرداختن به ریشه و علل مشکل سعی می کند آنرا انکار و کِتمان کند.
این اراده برای پنهان کردن مشکلات ازآنجا ناشی می شود که ایرانیها مایل به تظاهر آنچه که نیستند هستند.
۲_آنها فکر می کنند همه چیز را می دانند و این کمال نمایی و کمال پرستی در حقیقت وجهه بارز یک ایرانی ست.
خودرا تافته جدا دانستن یکی ازعوارض مشهوداین خصیصه است اگردقت کنید ما ایرانیها همیشه به نژاد خودافتخار کرده ایم که البته این فخر به نژاد و ریشه در ذات چیز بدی نیست