Milletvekili emeklilerine 16.000.-TL az geliyormuş😮 Partiler bu durumu düzelteceklermiş!🤭
Binlerce Mv emeklisi 30 yıldır uçuk paralarla hayat boyu sefa sürüyor bir de az buluyorlar!
Ulusal Birlik iktidarında Mv hizmeti SGK hizmeti sayılacak ballı emekli maaşları kaldırılacaktır
2- Ulusal Birlik Hareketi iktidarında En düşük Emekli maaşları asgari ücret düzeyinde olacaktır. Milletvekilliği hizmeti SGK hizmeti sayılacak, Milletvekili, bürokrat veya siyasetçi ballı emekli maaşları kaldırılacaktır.
3-Ulusal Birlik Hareketi iktidarında, Milletvekili maaşları 2 Asgari ücreti geçmeyecek, Diğer bürokrat ve siyasetçi maaşları 3 asgari ücreti geçemeyecektir.
Bunu az bulanlar ülkeyi zenginleştirsin, dar gelirlinin asgari ücretini yükseltsin.
4-
4-Ulusal Birlik Hareketi iktidarında, Siyaset saltanat sürme yeri olmaktan çıkarılarak Mv ve Genel Başkanlık dahil parti yöneticiliği 8 yıl ile sınırlandırılacaktır.
Siyaset bir ticaret yeri olmaktan çıkarılacak millete hizmet yerine dönüştürülecek, +
5- +bu 8 yılın sonunda Belediye Bşk olamayacak, hayat boyu bir daha kamu veya özel sektörde ballı yönetim kurulu üyeliği maaşları alamayacak,bir şahsın siyasetçi bürokrat öğretim görevlisi vd her kim olursa olsun 2 yerden maaş alması yasaklanacaktır.
6- Milletin bu kadar yoksul ve çaresiz olduğu bir dönemde 100.000 TL Cumhurbaşkanı, 80.000.-TL Bürokrat, yolluk vs 60.000.-TL milletvekili maaşı ödenmesi kabul edilemez. Bu gelir adaletsizliğinin ve üzüntü verici görünümün önüne geçilecektir.
7- Bize sadece millete hizmet etmek isteyen, halkın acılarını yüreğinde hisseden, yokluğu ve yoksulluğu onlarla paylaşan, tek bir yoksul ve çaresiz kalmayana kadar canıyla başıyla bizimle mücadele edecek arkadaşlarımızın katılmasını bekliyoruz.
Biz bu güne kadar her sözümüzün arkasında durduk, gerçek dışı veya siyasetçi ağzıyla tek satır yazmadık.

Buradan ilan ediyorum. Ulusal Birlik Hareketi Türkiye'nin geleceği olacaktır. Tüm yanlışları düzelteceğiz.

TANER ÜNAL
ULUSAL BİRLİK HAREKETİ KURUCU GENEL BAŞKANI

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with TANERUNAL

TANERUNAL Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @TNERUNAL

9 Jan
KÜRTÇÜLERİN TOPRAK TALEPLERİNE HAKLILIK OLUŞTURMAK İÇİN ORTAYA SÜRDÜKLERİ YALANLARA CEVAP VERİYORUZ,

FLOOD/ZİNCİR/BİLGİSELİMİZİ OKUYUNUZ, OKUTUNUZ.. ImageImageImageImage
1-Değerli arkadaşlarım,
19.yy’dan itibaren misyonerler tarafından Kürtler ve Ermeniler için tarih uydurulmaya başlanılmış bu durum Türk tarihinin muhteşem uygarlıklarına sahip çıkma şeklinde sürdürülmüştür.
2- Siyasî Kürtçülerin yıllardır tekrarladıkları yalanlar sebebiyle, bugünkü Kürt gençleri de artık ciddi şekilde Misak-ı Milli sınırları içinde kalan toprakların, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun tarihte Kürtlere ait olduğuna Türklerin işgal ettiklerine inanmaktadırlar.
Read 80 tweets
9 Dec 21
Sn MERAL AKŞENER TARAFINDAN BİR EKONOMİK KURTULUŞ REÇETESİ OLARAK SUNULAN PARTİSİNİN SİTESİNDE BİLE YER ALAN "ARTAGAN" PROJESİ..
VAHŞİ KAPİTALİZMİN ÜLKEMİZE NİHAYİ DARBEYİ VURMASINDAN BAŞKA BİR GETİRİSİ OLMAYACAK "DİJİTAL PARA- ARTAGAN" PROJESİNİ ANLATIYORUZ..
OKUYUNUZ OKUTUNUZ
1- AKP ülkeyi artık yönetemiyor, memleket batağa sürükleniyor Ancak medyanın %95’inin kontrolü AKP’nin elindedir. Hitler döneminde Göbbels’in uyguladığı propaganda tekniklerinden daha fazlası uygulanmakta halkımız gerçek olmayan gündemlerle aldatılmaktadır.
2- Siyasetin TBMM'deki grup toplantıları karşılıklı atışmaya dönüşmüş durumdadır. Sadece eleştiri vardır ancak çözüm yoktur. Çünkü iktidar ve Muhalefet partileri Uluslararası emperyalizmin kıskacında ülkemiz için ya çözüm üretememekte veya neyin çözüm olacağını bilmemektedirler
Read 66 tweets
7 Dec 21
1-TÜRK-ARAP-KÜRT KONFEDERASYONU - TÜRKSÜZ ANADOLU EKSENİN DE BATININ SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNMA
ve ALAADDİN ALDEMİR’E CEVAP
İBRETLE OKUYUNUZ
RT+RT+RT OKUTUNUZ ImageImageImageImage
2- Üç ay önce Deva ve Gelecek partileri çözüm sürecinin devamını ister sürekli Kürt Sorununun varlığından bahsederken Kılıçdaroğlu "Kürt Sorununu en iyi biz çözeriz" deyivermiş,+ Image
2/A İyi partinin de bu konuda destek verir gibi davranışları üzerine tepkilerimizi paylaşımlarımız da dile getirmiştik. Artan tepkiler üzerine Muhalefetin CHP ve İYİ parti kanadından yeni bir ses gelmedi. Image
Read 67 tweets
3 Nov 21
1- ETNİK TUZAK
TÜRK VATANINI PARÇALAMAK MAKSADIYLA SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMALARIN ÜLKEMİZİ SÜRÜKLEDİĞİ VAHİM DURUMU, GERÇEKLERLE ALAKASI BULUNMAYAN İDDİALARI NETİCELERİNİ ANLATIYORUZ
OKUYUNUZ OKUTUNUZ ImageImageImageImage
2- Değerli Arkadaşlarım,
Eski dünyanın en önemli medeniyet merkezlerinden olan Anadolu Son buzul çağından bu yana 15.000 yıllık Türk yurdudur. (Bu konuyu defalarca anlattık)
3- Anadolu coğrafyasında milattan önce Türk ırkının birer temsilcisi olan Hattiler, Hurriler, Mittaniler, Urartular, Kimmerler, İskitler, Truvalılar, Medler, Partlar yer almışlardır.
Read 89 tweets
25 Oct 21
1-KÜRT SORUNU TUZAĞINI ANLATIYORUZ..
OKUYUNUZ OKUTUNUZ
2-ULUSLARARASI EMPERYALİZMİN VE ONUN MAŞASI ABD BAŞTA BATILI ÜLKELERİN CUMHURİYEMİZİ YIKMA, TIPKI BALKANLARDA OLDUĞU GİBİ MİLYONLARCA TÜRK’Ü KATLETME VE ANADOLUYU TÜRKLERDEN ARINDIRILMASIYLA İLGİLİ HANGİ SENARYO HAZIRLANDI ?
İHANETLERİ VE NETİCELERİNİ İBRETLE OKUYUNUZ
OKUTUNUZ
3-Önce Deva ve Gelecek partileri çözüm ve Kürt Sorunu çıkışları Kılıçdaroğlu’nun "Kürt Sorununu en iyi biz çözeriz" deyişi İyi partinin buna sıcak bakışı sıcaklığını korurken, halkın algısını değiştirmek için Televizyon kanallarında "Kürt Sorunu" tartışılmaya başlandı.
Read 87 tweets
10 Sep 21
1- İLBER ORTAYLIYA CEVAP VERİYORUZ
TOPRAKLARIMIZIN HER KARIŞIN DA SAYISIZ ŞEHİDİMİZ YATARKEN, BU KADAR KUTSAL OLAN VATAN TOPRAKLARINDA NÜFUSUMUZUN %12’SİNİ TEŞKİL EDER HALE GELEN SURİYELİLERİN, AFGANLARIN NE İŞİ VAR? Image
2-BİR SAVAŞ KAYBETSEYDİK BİLE BÖYLE BİR NÜFUS GÖÇÜNE UĞRAMAZDIK!
TÜRKİYE'NİN “AFGAN GÖÇMENLERE İHTİYACI OLDUĞUNU” SÖYLEYEN SAYIN İLBER ORTAYLI HAYAL VE HAMASET ORTAMINDA YAŞIYOR!
BATI'NIN "TÜRKSÜZ ANADOLU" PLANINI İLE İLGİLİ BİR KONUDA OLAYLARI TERS YÜZ EDEREK ANLATMASI ÜZÜCÜDÜR Image
3- KÖYLÜLER ŞEHİRLERE GÖÇ ETTİYSE BUNA TARIMIN KASITLI OLARAK YOK EDİLMESİ SEBEP OLMUŞTUR.
TÜRK MİLLETİ TARİHİN EN YÜKSEK İŞSİZLİK ORANLARININ PENÇESİNDE KIVRANIRKEN AFGANLILARI VE SURİYELİLERİ NEDEN ÇALIŞTIRALIM?
NEDEN ONLARIN İŞYERLERİNDE ÇALIŞAN DURUMUNA DÜŞELİM! Image
Read 69 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(