1- Projenin adı PolkaBridge ancak ben bugüne kadar polkadot ile bağlantısını hiç göremedim :D
Geçen sene 600-700 civarı takipçi varken polkadot'tan ve gelecek olan hype'ından bahsetmiştim, o dönem çok bahsettim PBR'den ve 6x'den fazla yapmıştı.
Daha sonra sevmeme nedenim++
2- Binance listelemesi gibi söylemlerde bulundular (tam hatırlamıyorum, o dönem elimde yoktu)
Testneti paylaşma nedenim ise hali hazırda tokeni olması, airdrop ihtimalinin fazla olması ancak buna rağmen twitin başına ÖNEMLİ ibaresi koymadım, çokta beklenti içersinde değilim.
3- Şimdi testnete geçelim.
Tilkimask cüzdanı ile rinkeby ağı ile platforma bağlanıyoruz.
Rinkebey faucet için burayı kullanın bir daha rinkebey faucet derdiniz olmasın.
Belirli alanları yapacağız, stake ve farm kısımları geçen sene testnette kullanıldı ve airdrop yapıldı, şu an oraları sadece mainnet olarak kullanabiliyoruz.
Bol bol swap işlemi yapalım burada..
7- Pools kısmına gelip add liqudity diyoruz.
Swapladıklarımızın bir kısmını likitide olarak ekliyoruz.
Bakın burada hiç donma kasma vs yok ben yaşamadım, bunu da bozarsanız helal olsun :)
1- Biliyorsunuz bir çok ağ testnetlerinde kurulum öncesi, form doldururken, ödül dönemi veya validatör seçimleri olduğu zaman GitHub hesabı sorulur, bu kısma önem verilir.
bknz: Archway, kimsenin GitHub'ı olmadığı için seçilmediler, ++
2- Büyük bir fırsattı Archway, ödül dağıtımı yapıldığı zaman daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi.
- Hocam ben node kurmuyorum ki banane ne?.. demeyin, nerede işe yarayacaklarını burada anlatırsam github anlatımına geçemem, yayınlarda bahsederim.