1. Cüzdandan Receive kısmına tıklıyoruz 2. Adresi kopyalıyoruz 3. Üst kısma adres alt kısma API key yazıyoruz
4 Robotu onaylayıp Request Funds diyoruz.
Cardano ağında olduğunu unutmayalım biraz hantal bir ağ.
4- Bende test tokenleri var daha önce Airdrop kazandığımız MinSwap testnetine katılmıştık ordan kalma.
Sizde de benim gibi varsa faucetle uğraşmayın olmayanlar alsın hem ağı kalabalık etmeyiz.
Elinde fazladan olanlar varsa yorumlarda alamayanlara verebilir. ALAMAYANLARA!
5- Şimdi Flint cüzdanımıza geçelim. Öncelikşe cüzdanda sol üstte gözüken turuncu oklar olan butona basıyoruz. Cüzdana çık gir yaptığımza sekme olarak açılsın.
Tekrar hatırlatıyorum Cardano ağındasınız test tokeni almak 30 dakika bile sürebilir.
6- İlk olarak başta açtığımız Custom Node (1984) o tiki kapatıyoruz
1. Flint wallettan Receive butonuna basıyoruz 2. Cüzdan adresimizi kopyalıyoruz 3. Nami wallettan send butonuna tıklıyoruz 4. İlk kısma adres 2. kısma miktarı yazıyoruz 5. Yazdıktan sonra send diyip gönderiyoruz
1- Biliyorsunuz bir çok ağ testnetlerinde kurulum öncesi, form doldururken, ödül dönemi veya validatör seçimleri olduğu zaman GitHub hesabı sorulur, bu kısma önem verilir.
bknz: Archway, kimsenin GitHub'ı olmadığı için seçilmediler, ++
2- Büyük bir fırsattı Archway, ödül dağıtımı yapıldığı zaman daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi.
- Hocam ben node kurmuyorum ki banane ne?.. demeyin, nerede işe yarayacaklarını burada anlatırsam github anlatımına geçemem, yayınlarda bahsederim.