1- Neredeyse çok az Binance Smart Chain üzerinde testnet paylaşıyorum, isteniliyor mu bilmiyorum açıkcası, siz isterseniz BSC'den bir tane daha paylaşırım, istenmezse başka testnet.
2- Öncelikle bizim Binance test ağına ihtiyacımız var.
1. Lend kısmından biraz BNB borç veriyoruz. 2. Borrow kısmından BUSD borç alıyoruz. 3. 1 BNB yatırdım, 0.75 BNB ile BUSD aldım. 4. Bu işlemleri diğer pariteler ile de bir kaç kez tekrarlıyorum. 4. Faucetten birden fazla BNB alınabiliyor.
4- Şimdi BNB/BUSD paritesinde vadeli işlem açıyoruz.
Ben size tekinik grafiğinide çizdim :)
Ben short açıyorum. 5x açıcam, %50 kar ile çıkarım..
Tabii bunlar şaka, sakın gerçekte denemeyin :)
5- Vadeli işlemleri trade kısmından açıyoruz. Bu tarz platformları seviyorum.
Biraz işlemler yapın, bir kaç parite kullanın..
Şu an paylaştığım testnetlerin kolay olmasına dikkat ediyorum, malum internet sıkıntı ve bende de heves bırakmadı
Teşekkürler <3
Ya gerçekten flood atmıyım diye elinden geleni yapıyor herkes, en sonunda kapatıcam. Niye böyle bir hata oluyor. Kim attı bu lanet spamı.
1- Biliyorsunuz bir çok ağ testnetlerinde kurulum öncesi, form doldururken, ödül dönemi veya validatör seçimleri olduğu zaman GitHub hesabı sorulur, bu kısma önem verilir.
bknz: Archway, kimsenin GitHub'ı olmadığı için seçilmediler, ++
2- Büyük bir fırsattı Archway, ödül dağıtımı yapıldığı zaman daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi.
- Hocam ben node kurmuyorum ki banane ne?.. demeyin, nerede işe yarayacaklarını burada anlatırsam github anlatımına geçemem, yayınlarda bahsederim.