1- Başlangıçta şunları söylemek isterim, bu testnet benim aylarımı aldı desem yeridir, çok sıkıntılı bir testnet, kolay olmasını beklemeyin. Belki 1 ay belki 1 gün sürer bilemiyorum, şikayet etmeyin, çözüm arayın :)
Mac için bilmiyorum 1. linkte mevcut, dc gruplarından sorabilirsiniz.
5- Manta Signer Acılınca, "app.dolphin.manta.network/#/transact" sitesine dönüyoruz. Manta Create account,Sign in ile manta hesabımıza girince site acılcaktır.
6- To priviate yazısına tıklıyoruz, ve test dot larımızı priviate alana gönderiyoruz.
Transact kısmının altından mavi radyoya tıklayarak ile public kısımdan priviate kısıma geçiyoruz.
Biraz bekledikten sonra resimdeki gibi attıgımız token gözükecek bu işlem uzun sürebilir.
7- Pirivate alana attıgımız dot bir kısmını, Public alana geri atıyoruz. daha sonra önce manta signer'dan daha polkadot.js onay vermemiz gerekecek biraz uzun sürebiliyor.
8- İşlemler bu kadardı sadece dot ile yaptıgımız işlemleri ksm eth gibi birkaç farklı tokenlede tekrar etmeniz iyi olur.
Teşekkürler <3
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1- Biliyorsunuz bir çok ağ testnetlerinde kurulum öncesi, form doldururken, ödül dönemi veya validatör seçimleri olduğu zaman GitHub hesabı sorulur, bu kısma önem verilir.
bknz: Archway, kimsenin GitHub'ı olmadığı için seçilmediler, ++
2- Büyük bir fırsattı Archway, ödül dağıtımı yapıldığı zaman daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi.
- Hocam ben node kurmuyorum ki banane ne?.. demeyin, nerede işe yarayacaklarını burada anlatırsam github anlatımına geçemem, yayınlarda bahsederim.